Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msx 125 "grom"

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

Msx 125 hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Almayi dusunuyorum bunu, hem bir scooter kadar kucuk ve kivrak, vitesli ve injeksyonlu. Dezavantaj olarak artci yeri yok gibi birsey, bagaj yok ve sepet cok cirkin duracaktir. Bir de kucuk motor oldugu icin trafikte magandalar canimi sikabilir. Motorsiklete yeni basliyorum, kisa mesafelerde kullanacagim (2-3km maximum). Deposu 25 tlye doluyor 200-250 km gidiyor bir depo ile. Su anda 7000-7200 arasi satiliyor yilbasindan sonra fiyati 8000 e cikacak.

Aklimi celen bir diger yani aletin novelty olmasi yani ilerde satmak zorunda kalmam. Durur zevk icin binilir.

Alternatif olarak yamaha mt 125 mevcut ama fiyati 10.000 tl. Mt serisi guzel gorunumlu ve kaliteli bir iscilige sahip ama 10.000 tl nin fazla oldugunu dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ktm her ne kadar tipini begenmesemde kaliteli bir iscilige sahip mt 125 gibi. Ancak 125 cc bir motor icin 10.000 TL cok fazla.

baslangic icin 200-250 cc nin cok oldugunu dusunuyorum ozellikle kullanacagim guzergahin kisa mesafeli oldugu dusunulurse. hafta ici cihangir- gumussuyu hafta sonu ise karakoy-tarabya arasi, belki bir ihtimal nisantasi etiler taraflari.

racing kesinlikle dusunmuyorum, nakedlarda dusuk cc ve kaliteli motor duke ve mt 125 var.

alternatif onerileriniz varsa acigim. Grom'un oyuncak gibi kacacagi konusunda ben de endiseliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

7000 tl buna verceğime ciddi 500 daha katıp abs li honda 600 cc scoter alırım ikinci el.Msx yakından gördünmü bilmiyorum .Bu eskiden moblet bionicler vardı.Ondan bile ufak, zevk meselesi ama .7000 tl şuna verilirmi buna binmek için en kötü 160 boy 50 kilo olmak lazım.Azıcık elinizi vicdanınıza yada başka yere sokun hacim ,buna binilirmi ya .Nasıl bir zevk abi binmem ben ,bedava verseler şu an sür diye sürmem .Bununla nasıl bir fark yakalayabilirsinki direk fakir mobleti almayın :(
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyeye gelmeyecek diye konuşuluyor du en son www.motosiklet.net. forumlarında.Birde bu 300 cc gelsede acayip tuzlu oluyor.Ona istinaden arasında fark olmayan 250 r secenekleri daha akıllıca olur kanımca.50 cc ve 3 5 beygir fazla olması bir bloğun aman aman güç üreteceği anlamına gelmiyor .

Cbr 250 hem ikinci elde kaybetmeyen hemde yeni başlayana tavsiye edilecek en iyi motosikletlerden.KEndimde kullandım bir süre .Al arkana bile bakma
Sosyal ağlarda paylaş

R25 haliyle yamaha ve hondadan daha pahalı olacak tabi orası kesin.Yeni başlayacaksan 250 cbr iyi olur.2. el bir motosiklet bak gidip de 0 250 cc bir motosiklete 13 bin tl verme .İlerde sıkılacaksın büyük ihtimal bir sezon sonra gitmiyor bu araba sollarken eziyet olmaya başladı diyeceksin.600 cc doğru kayma başlar.Ondan al bir 2012 2013 cbr 9 bin civarlarında bulunur .Biraz geliştir kendini sonra satarkende zarar etmezsin .

Antalyada şu tanıtıldı bir de ,malum yeni modeller genellikle bahar ayların da yapılan motosiklet fuarlarından sonra piyasaya çıkmaya başlıyor.
Bu bajaj 20 ss büyük ihtimal 2015 de türkiyede yerini alacak.Tahminim yurt dışı fiyatlarıyla karşılaştırıldığunda 10 bin tl civarlarında olacaktır.Bajaj aynı motor bloğuna sahip naked modelide çok tuttu bu sene türkiyede.Oda 7.300 tl satış fiyatı.

Bu alttaki super sport modeli

Buda halen satıştaki pulsar 200 ns iki motesikletinde yakıt tüketimi şu an en iyi denilebilir kendi sınıfında.

Sosyal ağlarda paylaş

Hint malı bana çok itici geliyor. Cbrnin de eski kasasını beğenmedim, 1000-2000 lira için ikinci el motor almıyım diyorum 0 alıcam gibi duruyor. Yarın konuşup 2015 ler ne zaman geliyor sorucam. Bu sırada hondanın emniyetli sürüş 1 ve 2 sine katılırım diye düşündüm. Renk konusunda epey kararsızım. Şöyle ki cbr nispeten sessiz bir makina, trafikte siyah renk siyah mont ataba şöförleri gözden kaçırabilir, özellikle akşamları. Repsol fazla janjanlı geldi, kırmızı bayabilir mi bi süre sonra diye düşündüm, tricolor hoş ama o da fazla sade. Renk tercihleriniz ne olurdu?

Bu arada bilgiler için çok teşekkür ederim baya faydalı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hondanın herhangi bir modelini aldığınızda otomatik güvenli sürüş eğitimini veriyorlar.Bu konuda istekli olun eğitime katılmak istediğinizi belirtin.Renk konusunda haklısın siyah benim içinde bir numara önde ,şu anki motosikletim kırmızı.Motosiklete göre ekipmanın rengini uydurayım derken bir sürü masraf kaçınılmaz oluyor.

İyi düşünmek lazım bir süre sonra sıkılırsanız renginden kayıbınız çok olur.Ben böyle yetkili bir acente gibi bişiler yazıyorumda.Genelde gün boyu can sıkıntısına motosikletleri inceliyorum.Kıyaslama vs forumlarda incelemede bulunuyorum.Yinede daha iyi bilen birine danışın .
Sosyal ağlarda paylaş

cbr cok tatlı motor, ikinci eldede zarar etmezsin. Al geç. Ha az yaksın dıosan bende pulsar var, 3 yakıyo şehir içinde dur kalk vs.

Çok takmadan al bence, daha önce çok araştırdım, yıllarca bakındım ama bu konuda aktifin tavsiyesini şimdi yeni yeni anlıyorum.
Çok takılmadan al bitane geç, ilk araba gibi biraz haşamat edersen üzülme hem.

cbr250 çok güzel ama :/

Hint malı konusunda çekinceler normal, ama gerk yok çekincelere. Adamlar rüştünü ispat etti zaten o taraflarda. Ben 6 ay nepalde kaldımdı,manyak gibi motor kullanıyor adamlar.
her yer motor öyle diyim. Büyük ihtimalle satış hacimleri ve üretim tecrübeleri çok fazladır.

ha pulsar 200ns çaput, yürüyen aksam hariç dandini bişey. ama f/p baya başarılı.
Neyse uzaklaşmiim al geç bişiler. Düşündüğün her gün tecrübe kazanmadığın bir gün olarak hanene yazılıo
Sosyal ağlarda paylaş

motoru sadece 2-3 km için kullancaksan başka, scooter 2000 tl falan

yazlığa da götürürüm, arabamın arkasına sığar diyosan başka, grom

yok motora başlıcam uzun mesafelere de gidicem araba olayından kaçıom diyosan başka, pulsar

öneriler olur. sen kendini bir tart biç pulsarın lansman fiyatı bitmeden almak dışında acelen yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...