kermit Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 format attıktan sonra pcye, bütün usb slotları denesemde hepsinde aynısı oldu, mouse bi kitleniyor, sonra usb alet çıkarma sesi geliyor pcden, 3 4 sn sonra ise tekrar usb takma sesi gelip mouse işine devam ediyor. oyun oynarken falan sıkıcı olmaya başladı. ney lan bunun çözümü bilen varmı ? g300 logitechin mouse formattan önce yoktu ya yani formatı attım ve 1 2 saat sonra olmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 marka model falan yazsaydın belki bilindik bir sorundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 yazdım model marka doğru didin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 usbleri tanıtnamışsındır belki. genelde güç ile alakalı bir sorun bu. usbye gönderilen güç değerlerini falan değiştir ya da kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 usb kontorlörü sıkıntılı olabilir dicem de daha cok mouse gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 benim eski anakarta razer klavyeyi taktığımda bazı tuşların ışığı gidiyodu mesela sdf usb nin güç çıkışında bi sıkıntı olabilir. usb ye bağlı kaç alet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Baska fare takip denesene. Ne diyelim boyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 format at bidaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 abi yok başka mouselada denedim oluyo hatta 1 kaç kere klavye mouse aynı anda gitti ve restart atana kadar gelmiyo. klavye mouseın ışıkları hızlı hızlı yanıp sönüyo, sonra çalışmıyolar kapatıp açana kadar. pcye takılı usblerde bi joystick 1 klavye mouse bide harici var başkada yok. ulan fmde tam 1 saat taktik ayarladım antreman ayarladımi save alamadan kapatmak zorunda kaldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 yeteneksizsindir ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bu arada benim de webcam sapıtmıştı. dediğin gibi biraz. format attım geçti. valla atmıyorum sdfs. bas formatı geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 lan yeni attım formatı 5 gün olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 başka USB slotunda denesene bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 çok denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 usbye gonderilen voltaj değerlerini falan değiştir, hepsi regedit'ten değiştiriliyor ben öyle çözmüştüm. kullanmadığın usb'leri kapat gucu kes o da fayda sağlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar