Voys Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Sınavda kitap telefon vs herşey serbest. Sayfanın fotoyu çekip bu başlığa yükleyeceğim maximum 20dk sonra. Mikrodan az çok anlayan varsa bi kağıda yazabildiği cevapları yazıp fotosunu buraya yüklerse çok sevineceğim. Teşekkürler şimdiden
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 niye öyle bişey yapalım, sınav dediğin şey kendi bilgilerini sınamak değil mi ?
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 2 dürüm ve künefe ısmarlarsan olur bu iş.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ben bakar google lar yazarım vakit olursa valla. ne tuhaf işmiş. ama keşke önceden bir arkadaşını ayarlasaydın.
Voys Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Test yaptı sığır. İmageshack ve imgur a da kafam girsin
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ülkenin hâlini özetleyen sınav. ders başlığı makroekonomi kitap, defter, telefon açık sınav biçimi TEST hey yavrum hey
Shean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 sizin memlekete test şeklinde sınavları oluşturacak teknoloji gelmedi mi daha dostum? ota boka muhalafet olma artık.
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ne öğreniliyorsa testle sanki iyi bir şey. bizim ülkede değil miymiş, o zaman dünya üniversite eğitiminin çivisi çıkmış, ne diyim.
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Biyik said: ülkenin hâlini özetleyen sınav. ders başlığı makroekonomi kitap, defter, telefon açık sınav biçimi TEST hey yavrum hey kendi cahilliğinin suçunu başkalarına atma. ülkede laylaylom gezip bölüm bitirenler ya senin gibi dağa çıkıyor, ya da akboy değilsede evde yatıyor.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 asdfghj dünya üniversite eğitiminin çivisi çıkmışmış bu iyiydi ama ya 8/10 falan
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Lectre said: Biyik said: ülkenin hâlini özetleyen sınav. ders başlığı makroekonomi kitap, defter, telefon açık sınav biçimi TEST hey yavrum hey kendi cahilliğinin suçunu başkalarına atma. ülkede laylaylom gezip bölüm bitirenler ya senin gibi dağa çıkıyor, ya da akboy değilsede evde yatıyor. ha ülkenin eğitim sistemi mükemmel ama biz farkında değiliz öyle mi?
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ülkenin eğitim sistemi bok gibi. ama isteyen istediği eğitimi alabiliyor gerekli çalışmayla. bu ikisini birbirine karıştırmamak gerek. ha sen diyorsanki ben itim, onlar bana öğretecek evet kötü baya, kötü demek az kalır hatta yok gibi bir şey.
Shean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 kendi aklını kullanamayan, herşeyi hazır bekleyen, dovlot bozo bohmoyor diyenler dağa çıkıyor zaten.
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 aslında insanlar ne kadar akp'li olabiliyor bir anda. akp, erdoğan da aynı şeyi söylüyor. sistem çok iyi ama ondan yararlanan yok. kafanız süpermiş güle güle kullanın. (tu)
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Biyik said: ülkenin hâlini özetleyen sınav. ders başlığı makroekonomi kitap, defter, telefon açık sınav biçimi TEST hey yavrum hey Oha ilk defa bıyıkla aynı fikirdeyim
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Aluriel said: asdfghj dünya üniversite eğitiminin çivisi çıkmışmış bu iyiydi ama ya 8/10 falan adam ülkeye giydirecem diye heyecan yaptı ama sonra kısmen güzel kıvırdı askdjas
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 kısman değil ya baya baya kıvırdım ama dünyada da eğitim boktan o ayrı.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 sence nasıl olmalı eğitim diye sormak istiyorum ama korkuyorum alacağım yanıttan
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 nasıl olmalı sorusunu cevaplayacak biri veya birileri olduğuna inanmıyorum ama nasıl olmamalı sorusunun bir kısmını yanıtlayabilirim? öncelikle devletin kesinlikle eğitimin üzerinden elini eteğini çekmesi lazım. eğitim kurumları devletin makbul vatandaş yetiştirme merkezlerine dönüyor, hem de en alttan en üst düzeye kadar. bunların da devletin istediği gibi olması için tonla denetleme mekanizması kuruluyor. ikinci karşı çıktığım nokta yine aslında ilkiyle alakalı; belirli bir forma ve özelliğe sahip insan yetiştirme çabası yüzünden birbirine benzeyen kişilerin oluşması ve kişiye özgü potansiyellerin fiiliyata dökülememesi. ha imkan yok diyen çıkar şimdi ama eğitim sisteminin kişiye özgü potansiyellerin ortaya çıkması için en ufak bir hamle yaptığı bile görülmüyor mevcut imkanlar dahilinde. hâlâ ve hâlâ milli tarih ve devlet dininin tek doğru olarak öğrencilerin kafasına sokulmaya çalışılması; bu bir sürü toplumsal nefret dinamiğini besliyor ve büyütüyor. bu liste uzar. ama farkındaysan eğitimin tek elden ve tek bir dünya görüşünü dayatan bir kaynak tarafından belirlenmesi sorunu hep karşımıza çıkıyor.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Biyik said: nasıl olmalı sorusunu cevaplayacak biri veya birileri olduğuna inanmıyorum İnsandaki WoT okuma hevesini kırıosun ya Biyik said: ama nasıl olmamalı sorusunun bir kısmını yanıtlayabilirim? öncelikle devletin kesinlikle eğitimin üzerinden elini eteğini çekmesi lazım. eğitim kurumları devletin makbul vatandaş yetiştirme merkezlerine dönüyor, hem de en alttan en üst düzeye kadar. bunların da devletin istediği gibi olması için tonla denetleme mekanizması kuruluyor. ikinci karşı çıktığım nokta yine aslında ilkiyle alakalı; belirli bir forma ve özelliğe sahip insan yetiştirme çabası yüzünden birbirine benzeyen kişilerin oluşması ve kişiye özgü potansiyellerin fiiliyata dökülememesi. ha imkan yok diyen çıkar şimdi ama eğitim sisteminin kişiye özgü potansiyellerin ortaya çıkması için en ufak bir hamle yaptığı bile görülmüyor mevcut imkanlar dahilinde. hâlâ ve hâlâ milli tarih ve devlet dininin tek doğru olarak öğrencilerin kafasına sokulmaya çalışılması; bu bir sürü toplumsal nefret dinamiğini besliyor ve büyütüyor. bu liste uzar. ama farkındaysan eğitimin tek elden ve tek bir dünya görüşünü dayatan bir kaynak tarafından belirlenmesi sorunu hep karşımıza çıkıyor.
Öne çıkan mesajlar