DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 aynen boyle infolarla gelin yazalim bi kenara yararli oluyor bu arada burada ulusal egzama birliginin onayladigi yulaf ozunden yapilan bi krem var baya yaygin satiliyor neosporin mi ne adi kalkinca bakayim, o baya iyi ciltteki dokulmeler icin, gunluk kremi var normal nemlendirici yerine kullaniyorsun baya da iyi yapiyor cildi tr de bulabilirseniz tavsiye ederim. o gogusteki kizarikligi falan geciriyor direk, sakalli yuze falan super geliyor. keske sac derisi icin de su tarz bisi olsa da tumden kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 "Tatar Ramazan" said: dana22 said: *icinizdan uydurmayin.. konazol-ketakanazol etken maddeli antifungal ilactir..steroid degildir .topikal kortikostreoidler de meme filan yapmaz.. DHT blocker değil mi bu Shenmin, Konazol falan? rocturne miydi bi tane daha var öyle ünlü saçı dökülenler sürüyor? shenmini bilmiyorum ama konazol değil dht blocker falan. minoxil, rogaine bile değil hatta net işe yaramasına rağmen (bunlar minoxidil içerikli). dht blocker dediğin haplar propeciafalan oluyor (finasteride içerikli). çük düşürme ihtimali kel kalırım daha iyi dedirtecek seviyede. %2 falan yani göze alamam ben şahsen sdkfjsd. ilacı bırakınca da düzelmiyormuş bi de. edit: baktım shenmin dht blocker olarak geçiyor. kullanma bence op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 PrudenT said: . %2 falan yani göze alamam ben şahsen sdkfjsd. ilacı bırakınca da düzelmiyormuş bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 care kellik, hepinize tavsiye ederim, kari gibi ay sacim soyle sacim boyle diye dert etmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Kellik yakışsa kazıtıcam zaten kel kalmayı beklemeden. Ne kadarı psikolojik bilmiyorum ama sabah konazol üstüne betnovate sürdüm şu an kafam normalde kaşındığının 1/10'u kadar kaşınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Benim sadece bir tatil yöresine gittiğimde kendine geliyor cildim. Garip gerçekten. Havasından suyundan abi. Şehir yaşamı hiç yaramıyor seboreik'çilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 bu çok doğru, stres yaramıyor zaten bu illete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Benim hayatım stres, deadline'lar arasında yaşıyorum. Tatilde bile sabah 7'de telefon gelebiliyor anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ya savcisindir ya doktor..ya da isini abartan bakkal da olabilirsin..aman allahim sicak ekmek istediler ..ekmek kamyonu daha gelmedi ne yapacagim..olamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 arıtılmış musluk suyunu ılıklaştır ve kovadan yıka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 dana22 said: ya savcisindir ya doktor..ya da isini abartan bakkal da olabilirsin..aman allahim sicak ekmek istediler ..ekmek kamyonu daha gelmedi ne yapacagim..olamaz.. Uzun yol şoförüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar