Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ben bekliyordum sözleri geçen bir şarkı vardı çıkmadı google da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 çıkmadıysa yokmuş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 yoktur öyle bir şarkı olsa çıkardı google'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 google'dan iyi bilecek halin yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ahahah. aklıma şey geldi lan. bu aralar sürekli çalıyor. - tabi tabi, kim seviyo belli diye entry müziği hoşuma giden şarkı. iyi oldu bu topak kim söylüyo bakayım. hassssssssssss, sinan akçıl ın şarkıymış. ahahaha giriş dışında şarkı çöpmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 lan serviste dinledim olması lazım ana fikri sen gitti başkalarını sevdin ben mal gibi bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 kuyruk acıların mı aklına geldi bebeyimss. kıyamams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 yok her gün görüyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 o daha kötü be abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Aynı sınıfta mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 sıkıntı mı var birader. velev ki aynı sınıftayız noolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Haberin yok ölüyorum da sen gelirken ben gidiyorum falan var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 adres ver la adres ver çakallık, sinsilik sevmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 lan drama yok kız güzel uzaktan bakıyorum yaşı büyük bir de nişanlısı mı ne varmış 6 ay oldu hala evlenmedi kafamı bozuyor http://www.youtube.com/watch?v=LFDWIkPn9yU şuna benziyordu melodisi tarzı şarkının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 adı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 şarkıyı söyleyen erkek mi yoksa kadın mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Masakari said: adres ver la adres ver çakallık, sinsilik sevmem ben. problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Certhas said: şarkıyı söyleyen erkek mi yoksa kadın mıydı? erkekti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 of kafayı yiycem bari şarkıyı bulabilseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bende bir klip ariyorum. 3 erkek biri sisko. hirsizlik yapiyorlar. biri mavi esofman giyiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 vivavale özelden bana mesaj atmış aklı sıra çalıştığım yeri öğrenmeye çalışıyor. Gidip şikayet edecek, attıracak beni işimden. Yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 çiçeği burnunda adminimize şikayet ettim. bi de delikanlıysan birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 adresi nereye veriyoruz incicaps hesabım var benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=hKr0XmNhQzY şarkı kötüymüş ya zaten oroin den mapsuta değil miydi ne zamn çıkmış İyisin tabii, sen sevildin ben bekledim Rahat dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 @ponti sen verme adres madres. liselilerden almıyoruz canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar