dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Şimdi daha önceden benim emektar laptop ın sürekli kapanmasından şikayetçiydim. ekran kartı, anakart falan filan derken uzun araştırmalar sonucu sıcaklığın olduğunu farkettim :) neredeyse 90 dereceye kadar çıkıyor oyun oynarken. Şimdi dandik bir tane soğutucu var ama alimünyum bir şey almak gerek sanırım. hem soğutucu tavsiyesi hem de nasıl temizleyebileceğimin ipuçlarını verin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 fanı temizle ne soğutucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 temizlik lazımdır evet bi de termal macunu filan yenilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 suyun içine koy öyle çalıştır, çıkarmadığın sürece sıkıntı olmaz. baa güven hayatı yaşa beyb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ya bir kere açtım fana ulaşamadım büyük bir levha gibi bir şey var çok fazlada zorluyamıyorum çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 arka kapak açıp alüminyum bir laptop soğutucusu üstünde çalışırsan sıcaklık normale döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 abi git ver bilen bilene 30tl temizleyiversin, 90 derece oldugunu anlaman o kadar uzun sürdüyse zaten anlamıyorsun belli ki. fanı söküp temizleyip macunları yenileyince 6 ay idare eder daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 o haldeyken de soğutucuyla falan çalıştırma parçaları haşat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 dusuncelihayvan said: ya bir kere açtım fana ulaşamadım büyük bir levha gibi bir şey var çok fazlada zorluyamıyorum çıkmıyor. Çünkü iki taraflı vidalanır notebooklar. Öncelikle alttaki vidaları çıkar. Sonra ekranı aç ve klavyenin üst tarafındaki çentiklerini bir düz tornavida ile fazla baskı ugulamadan ittir. Klavyeyi sök. Klavyenin altında da vidalar olduğunu görecek ve yapacağınız işi seveyim notebook üreticileri diyeceksin. O vidaları da çıkar. Arka kapak serbest kalır ondan sonra. Metal soğutucuyu işlemci ve chipsetteki vidalarını gevşeterek çıkar. Sonra fan ile uğraşmaya başla. En temizi bu. Bir de termal macun almayı unutma işleme başlamadan önce. Çünkü senelerin kurumuşluğu vardır onlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar