Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 konulara bir bvaktım ki 32043402 tane transfer topici var çok karışıyor. e malum aylarca futbol yüzü göremeyeceğiz fazla transfer dedikoduları tek teselli olacak :) o yüzden bence birleştirelim şu topice yazalım. şimdi her takımda biten transferler kimleR? beşiktaşta ahmet hassan, sinan ve emre bitti gençler kerem, aurelio ve mustafa özkanı bitirdi diye biliyorum fener daumla anlaştı bu kadar biliyorum ben bildikleriniziö bir yazın hele bu arada beşiktaş tayfunla anlaşmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 daum vazgeçti die biliorm ben fener rivaldo overmars zenden stam hepsini alıcak auhauha[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bitch,arkadasım su sergıledıgın tutum yanlıs.Eger boyle dalga geceyım,karsı takıma mok atayım mantalıtesı varsa,merak etme sana cok guzel karsılık vermesını bılırız.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Galatasaray 2 okan için çalışıyor , bursalı tamam gibi ama klasik gençler bonservis sorunu çıkarıyor.. Kocaeli sporlu orhan ak , Lyondu galiba Anderson , Diyarbakırdan bir defans oyuncusu ismini şuan hatırlayamadım, Eldeki yabancılar gönderilebilirse o zaman , daha çok transfere gebe ortam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 gs yarın totti yi getiriyo[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 terim 5 yabancı için 14 milyon istiyolar başkanım demiş canaydın da hadi ziktir para yok demiş stad da yapılamayacak zaten gene döndük eski halimize eauhea bari süren gelse de borç içindeyken uefa yı alsak ona da razıyım :)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Ya madem para yok neden yonetımde bu ınsanlar?[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Para yok değil :=) Borç çok 2004 kriterlerine uymak gerekiyor , onun içinde para olmuyor , Ama ben bu sene gene keseyi açıcaklarmış gibi his ediyorum baya transfer yapıcaklar.. Çünkü 2005te final istiyorlar :=) [Ben her sene istiyorum :P ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: jankis, 04 June 2003 14:00 tarihinde demiş ki: gs yarın totti yi getiriyo[hline]things you own end up owning you (tyler durden) yavaş asdasdasd [hline] :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bursaspor lu Okan Beşiktaş ta. Günaydın Futbola Lig tv de söyledi. Fener daumla anlaştı. Van Hoojdonk bittti gibi diyorlar (Hastasıyım bu adamın keşki bjk ye gelseydi :( ) Fener Overmars ve Elber i de bitirmiş.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yeni bi yildizlar karmasi fener geliyor demek hadi hayirlisi , bugune kadar pek hayrini goremedik ama :) ahmet dursun'da dun eger lucescu benden faydalanmayacaksa fener'e gidebilirim dedi.bu overmars , elber haberleri filan bana balon gibi geliyor ya neyse.gerci elber daum'u taniyor bonservisi elindeyse gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 canaydın harbi mal bir başkan ya, 3 dünya yıldızı dedi 1 tane bile almadı. (xavier'e dünya yıldızı diyen adam futboldan anlamıyordur) bakalım bu sene de almazsa yıldız ve takım başarısız olursa gitmesi için çok baskı oluşucak. keşke gitse, paradan başka birşey düşünmüyo herif. 1 milyon dolara dünya yıldızı arıyor, gidiyo Ayı Lukunkuyu falan alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hoojdonk kesın bıtmıs evet,buna coks evındım. Bızde Daum ve bu adam garantıler,dıger ısımelr acıkcası balon gercektende.Ahmet dursunda uzak dursun fenerden.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hoojdonk'un kesin bittiginin bir kaynagi filan var mi ? bittiyse super bisi olur cok severim hoojdonk'u ozellikle frikikleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Gerçi maximum 1 veya 2 sene daha oynar ama olsun , genede super adamdır bende severim... 34 yaşına gelmemiş olsa daha çok severdim :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Simofle, 04 June 2003 13:57 tarihinde demiş ki: Bitch,arkadasım su sergıledıgın tutum yanlıs.Eger boyle dalga geceyım,karsı takıma mok atayım mantalıtesı varsa,merak etme sana cok guzel karsılık vermesını bılırız.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- ya herkes güldü bunlara yapma ya gene veririz eliize bi pankart maçta gösterirsnz çekere gider adam ahah[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bitch neyse abıcım,sen devam et.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Szasstam, 04 June 2003 15:23 tarihinde demiş ki: Gerçi maximum 1 veya 2 sene daha oynar ama olsun , genede super adamdır bende severim... 34 yaşına gelmemiş olsa daha çok severdim :=) Yıne 28 gol attı bu sezon bence cok super,Insallah gelır.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Stad sorun değil Nukem , ama yapılan trnsferler bu seneki salakçaydı :=) Stad parası kredidir uzun vadeli o nedenle o farklı bir kavram , Bu arada çaktırmadan , sölemek gerekir çok bütçelerine laf edip saydığımız 3 büyükler sahip oldukları gayrimenkullerle aslında dünyanın en zengin klupleri arasındalar :=) Mesela GSnin Rivada boş boş duran miktarını bilmediğim çok büyük bir arazisi var , ne işe yarıyor şuanda ayrı konu ama sonuçta bunlar ilerde klube yarar getircek şekilde kullanabilcek alanlar... Neyse konu dağılmasın :P [ çok dağıttım ama olsun ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ya hakkaten bende anlamıyorum bizim yönetim kriterlere uyucaz diye yıllardır 10 milyon doların üstüne çıkmadı transferde toplam geçen sene 100. yılımızda bile sene başında 3 milyon dolar harcadı gs ve fenerin borcu bizden çok fazla ama adamlar hala takır takır ünlü isimlerden bahsediyor?? üstelik biri stadını yaptı biri yapacak bizde o da yok? e be kardeşim ben bizim yönetimden ne anladım şimdi? nese bu arada bursalı okana bjk de talip galiba ama italyadan teklif varmış oraya gidecekmiş diye duydum. açıkçası bana küçük takımın büyük futbolcusu gibi geliyor ama 2 kere gol kralı olmak da boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Vergi borçları sayılırsa zaten birileri çoktan küme düştü :p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bursa 42 gol atmı$, 24'ü Okan'ın :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yalnız pinto 500 bin$ almıyor, bilgi eksikliğin var nukem [eminim 500k almadığından][hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bende eminim bilgi eksikliğin olduğundam geçen maratonda sölemişlerdi 700k $ filan olması lazım :) dalga diil harbi diyom[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 maratonda'da sallamışlar ozaman, kendisi az almıyor vede büyük ihtimal az gösterilmiştir maliyeti ama 500k $'ın altında aldığından eminim bu arada kendisi erikson'un 1997'de verdiği genç yetenekler listesinde, 'ronaldinho, totti, saviola, riquelme, raul' gibi futbolcularında bulunduğu listede daha iyi anlayabilmeniz için 5. sırada, yani büyük yetenek var adamda gerçekten ama uyum sorunu yaşıyor galatasaray'da[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar