zipzip Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 İzmir'e kurban olun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Dworgian said: arkadaş, izmir'de, kokteylleri içkileri güzel, müziği keyifli, sakin mekan yok mu? çok koktely seçeneği yok ama arkadaşlarla salaş muhabbet edebileceğim Miko diye bi yer var Can Yücel sokakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ben daha çok sevgiliyle gidilecek yer düşünüyorum. aslında latin dans günleri yapılan yerler de olur. orta yaş işi şeyler düşünüyorum tabii aslşdkaslş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Evet Miko tam konseptine uygun !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bir de, asansör mü öyle bişey var ya, orada yemek mi yeniyor? nasıldır? anlatın ltfn bilenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ben genelde bostanlıdayım hatta muppets'dayım. sakin mekanlar bostanlıda. catch, la vie iyi. muppets zaten iyi. kokteylleri çok iyi değil ama. dart bar var cervezza. o da iyi. gerçi öküz açtılar önünden geçerken bile rahatsız ediyo yavaş yavaş ele geçirmeseler bari burayı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 asansör de işte sokağı var. sokaktan geçip asansöre biniyosun. yukarı çıkıyosun. çıktığın yerde restoran var. manzarada yemeğini yiyosun sevgilinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 evet görmüş oldum ki uğuru eh kabul ettikten sonra paticikteki tüm izmirliler gebeşmiş. o mekanlar ne öyle lan. lisede girderdik. liseliler gider zaten. pehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ondan zaten izmirdeki kolej havasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 chrome said: evet görmüş oldum ki uğuru eh kabul ettikten sonra paticikteki tüm izmirliler gebeşmiş. o mekanlar ne öyle lan. lisede girderdik. liseliler gider zaten. pehey. Broadway'e fln mı takılıyon başgan dasassadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 izmiri çok seviyorum, yaşamak istiyorum ama gel gör ki kahve falımda istanbuldan başka bir yerde yaşamak istiyosun ama işlerin seni buraya bağlayacak burdan başka yerde yaşayamayacaksın dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Dworgian said: ben daha çok sevgiliyle gidilecek yer düşünüyorum. aslında latin dans günleri yapılan yerler de olur. orta yaş işi şeyler düşünüyorum tabii aslşdkaslş sevgili diyosan merkezden kaçıcaksın. Senin ilacın Çeşme yarımadası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Cumba diye bi yer var. http://www.cumbarestoran.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 chrome said: evet görmüş oldum ki uğuru eh kabul ettikten sonra paticikteki tüm izmirliler gebeşmiş. o mekanlar ne öyle lan. lisede girderdik. liseliler gider zaten. pehey. hiçbişey anlamadım la neresi kötüymüş gebeşlikte bir numarayımdır ama ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 nesi mi kötü? öğrencilerin eğlendiği yer ile. 24-35 yaş arası kitlenin eğlendiği yer farklıdır. o saydığınız mekanlarda gördüğün 24-35 yaş arası herkes tırtodur abi. daha konsept mekanlar veya direkt davetiyeli kapalı partiler falan var. iğrenç lan o mekanlar. iç içe geçmiş laf olsun diye konmuş müzikler. osuruktan bir menü. her yer boklu öğrenci. BUMUSUNUZ OLM SİZ!!!? BUMUYDUNUZ LAN?!?!?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Lütfen bana İzmirde konsept bir mekan ismi ver Chrome, ismi geçenlerin haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 1 ay sonra açıyoruz az sabredin güzel yemek yiyebileceğiniz, güzel kokteyller içebileceğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bornova Sokağındaki yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 1469 sokak evet sarı bina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Takipteyim 2 ay oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 1469 sıkıntılı sarı bina neresi ama başka yer mi bulamadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Fistan bu varuna yı siz mi açmıştınız izmir e yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 izmir'deki ruhsuz rakamlı sokak isimleri de çok fena. istanbul'da negzel her yerde orijinal sokak isimleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Izmire laf yok allah taş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Rasmon said: 1469 sıkıntılı sarı bina neresi ama başka yer mi bulamadınız değiştiricez oranın çehresini umarım birlikte tanık oluruz alsancak garının ordan girince 6. 7. bina ileride travestilerin olduğu yerden uzak @diaboliq, evet. ayrıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar