Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olm bu izmir'in hali niye böyle

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
88'in nesi kötü lan? Sap yok, dam olayını iyi uyguluyorlar, barmenleri hızlı, kokteylleri tadında balyoz, fiyatları iyi, roots falan organizasyonları 10 numara. Akşam Varuna gece 88 fix tarife zate 2 yıldır. Bunlar dışında harbi mekan kalitesizliği var ağır Alsancak'ta, Gül Sokak'ta Nar falan biraz da. Bostanlı yaşlı teyze popülasyonu olmasa alıp yürüyecek eğlence anlamında ama tüm mekanlar apartmanların altında malesef.
Mesaj tarihi:
nesi boktan abi söyle daha güzel yer varsa oraya da bakayım. ya da hakkaten enişteye falan gidiyosan hiç tartışmayalım :D

isteyene bahçesi var, isteyene içerde kalabalık dans etme yeri var darlanmıyosun.

serdar ortaç mixi çalmıyor onun yerine deep house çalan dj'ler falan geliyor.

kokteylleri güzel yapıyolar.
Mesaj tarihi:
olm geçen saat 3'de 88'den çıkarıp zorla radioya götürdü 2 arkadaşım. erasmusdan döner dönmez askere gitmiş gibi oldum anasını satim.

o sokak nasıl bu kadar iğrençleşti son 2 senede anlamadım. içinden bile geçilmiyor. herkes arada kalmış bir iki kurtarılmış yerden bahsediyor ama görmeyi bile deneyemedim. bi sardunyas var o güzel bar tadında.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

88'in nesi kötü lan? Sap yok, dam olayını iyi uyguluyorlar, barmenleri hızlı, kokteylleri tadında balyoz, fiyatları iyi, roots falan organizasyonları 10 numara. Akşam Varuna gece 88 fix tarife zate 2 yıldır. Bunlar dışında harbi mekan kalitesizliği var ağır Alsancak'ta, Gül Sokak'ta Nar falan biraz da. Bostanlı yaşlı teyze popülasyonu olmasa alıp yürüyecek eğlence anlamında ama tüm mekanlar apartmanların altında malesef.

bu 88 nerede bakim?
Mesaj tarihi:
kıbrıs şehitleriyle kordon arasındaki dar sokakta ege palasın falan olduğu. neydi lan o sokağın bi adı mı vardı sanki.

muzaffer izgünün arkasından çıkınca sağa dönüp biraz yürü sağda.
Mesaj tarihi:
valla benim gittiğimde içeride müzik bile çalmıyordu saat 3'e kadar o derece kötüydü. çok kısık sesle, her taraf saçma sapan oturan insanlarla doluydu.
bilmiyorum bok gibi bir zamanda gittim heralde.
1888'e.
olm kop kop mekanlar ne allah aşkına enişte öküz falan, hayatımda girmedim sikseler de girmem.
Mesaj tarihi:
Biri yazmış varuna + 88 fix tarife diye gayet başarılı, drunken duck'a da bakabilirsiniz canlı performans oluyor. Bios olabilir, bide mavi bar var uzun zaman sonra gittim, eğlendirdi ( müzik + alkol, ortam boğucu ) ve maalasef diğer her mekan rezalet.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Theridone said:

Guzel hamburger burda 20 lira lan patates ve icecek ile.

etten anlamiyonuz suranin hamborgeri guzel diye geziyonuz. dekorasyona soslara check-in lere para veriyosunuz.

nerde o güzel hamburger?

sen gel ben seni götürcem (:

ohannes'de
  • Yeni Oluştur...