BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 88'in nesi kötü lan? Sap yok, dam olayını iyi uyguluyorlar, barmenleri hızlı, kokteylleri tadında balyoz, fiyatları iyi, roots falan organizasyonları 10 numara. Akşam Varuna gece 88 fix tarife zate 2 yıldır. Bunlar dışında harbi mekan kalitesizliği var ağır Alsancak'ta, Gül Sokak'ta Nar falan biraz da. Bostanlı yaşlı teyze popülasyonu olmasa alıp yürüyecek eğlence anlamında ama tüm mekanlar apartmanların altında malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 nesi boktan abi söyle daha güzel yer varsa oraya da bakayım. ya da hakkaten enişteye falan gidiyosan hiç tartışmayalım :D isteyene bahçesi var, isteyene içerde kalabalık dans etme yeri var darlanmıyosun. serdar ortaç mixi çalmıyor onun yerine deep house çalan dj'ler falan geliyor. kokteylleri güzel yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 madcat llama'nın gölgesinde kalıp faturayı mekana kesmiş das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Enişte, Öküz, Tren, Radio falan varken 88 çölde vaha lan. Şu vine fenomeni cüceyi DJ diye çıkartıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 olm geçen saat 3'de 88'den çıkarıp zorla radioya götürdü 2 arkadaşım. erasmusdan döner dönmez askere gitmiş gibi oldum anasını satim. o sokak nasıl bu kadar iğrençleşti son 2 senede anlamadım. içinden bile geçilmiyor. herkes arada kalmış bir iki kurtarılmış yerden bahsediyor ama görmeyi bile deneyemedim. bi sardunyas var o güzel bar tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 tek mekan varsa koca İzmirde hiç gelmeyek ya. zaten nüfusu İstanbula göre az ondan şüpheliyim kız sayısında, gerçi İstanbulda nitelik/nicelik oranı çok kötü ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 mekan/semtle alakalı abi şehirden ziyade hangi şehre gidersen git, kötü mekanlara giderse içerisi leş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 BulletRide said: 88'in nesi kötü lan? Sap yok, dam olayını iyi uyguluyorlar, barmenleri hızlı, kokteylleri tadında balyoz, fiyatları iyi, roots falan organizasyonları 10 numara. Akşam Varuna gece 88 fix tarife zate 2 yıldır. Bunlar dışında harbi mekan kalitesizliği var ağır Alsancak'ta, Gül Sokak'ta Nar falan biraz da. Bostanlı yaşlı teyze popülasyonu olmasa alıp yürüyecek eğlence anlamında ama tüm mekanlar apartmanların altında malesef. bu 88 nerede bakim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 kıbrıs şehitleriyle kordon arasındaki dar sokakta ege palasın falan olduğu. neydi lan o sokağın bi adı mı vardı sanki. muzaffer izgünün arkasından çıkınca sağa dönüp biraz yürü sağda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 cumhuriyet bulvarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 tenks gençler. gidip görelim bir ara evet. kokteyller güzel müzik house vs dediniz gerisi np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 valla benim gittiğimde içeride müzik bile çalmıyordu saat 3'e kadar o derece kötüydü. çok kısık sesle, her taraf saçma sapan oturan insanlarla doluydu. bilmiyorum bok gibi bir zamanda gittim heralde. 1888'e. olm kop kop mekanlar ne allah aşkına enişte öküz falan, hayatımda girmedim sikseler de girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 yok 1888 kötü dandik bi yer. o civarda iyi bi yer yok zaten. gerçi ne istediğine bağlı tabi de ben hayatta oturmuyorum oradaki mekanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 yaşlısın çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Biri yazmış varuna + 88 fix tarife diye gayet başarılı, drunken duck'a da bakabilirsiniz canlı performans oluyor. Bios olabilir, bide mavi bar var uzun zaman sonra gittim, eğlendirdi ( müzik + alkol, ortam boğucu ) ve maalasef diğer her mekan rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 arkadaş, izmir'de, kokteylleri içkileri güzel, müziği keyifli, sakin mekan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 varuna,1888 ve bornova cafe pi bence, Berlins var gazi kadınlarda kokteyler çok iyi ama mekan leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 sağol birader =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Dworgian said: Theridone said: Guzel hamburger burda 20 lira lan patates ve icecek ile. etten anlamiyonuz suranin hamborgeri guzel diye geziyonuz. dekorasyona soslara check-in lere para veriyosunuz. nerde o güzel hamburger? sen gel ben seni götürcem (: ohannes'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 senko said: yaşlısın çünkü. sen lolita amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 senko her daim çıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Theridone said: sen gel ben seni götürcem (: ohannes'de oley be. orada kobane doları geçiomu? sdsklajds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Theridone said: senko her daim çıtır B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Dworgian said: Theridone said: sen gel ben seni götürcem (: ohannes'de oley be. orada kobane doları geçiomu? sdsklajds kürdistan peso'su kullanıyorum ben, kur farkı da yok hem B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bir an kuddusi cevapladı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar