Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olm bu izmir'in hali niye böyle

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çünkü kompetişın yok.
izmire giden adam iki kalem oynatıp alsancakta içmeye gidiyor.
e şirket de biliyor tabi.
üç beş fazla verip de mi yatıralım pezevenkleri diye bir kafa var.
YALAN MI.
Mesaj tarihi:
patronun kazandığı ne ki size para versin,

izmiri ucuz iş gücü olarak görmese zaten adam istanbul'a açar o şirketi.

istanbul şirketi üzerinden izmir'de çalışan arkadaşlarım var onlar gayet güzel alıyorlar, o tarz bi şirket bulmanızı tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
Zikko said:

istanbul şirketi üzerinden izmir'de çalışan arkadaşlarım var onlar gayet güzel alıyorlar, o tarz bi şirket bulmanızı tavsiye ederim.

şunun "abd şirketi'nin tr sorumlusu olarak çalışıp, usd maaş üstüne bir de harcırah alan" versiyonu var o süper skldaskj
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Zikko said:

şunun "abd şirketi'nin tr sorumlusu olarak çalışıp, usd maaş üstüne bir de harcırah alan" versiyonu var o süper skldaskj

Gerçekten var öyle tipler bu arada, ve gerçekten varlar, ve sinirimi bozuyorlar resmen. Türkiye'de büyük bir operasyon kuracak kadar masraf etmek istemeyen, ama ufak da olsa işleri görülsün isteyen büyük firmaların şeysi. Of ulan.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Zikko said:

Off off
kurumsal iş tanrıları herkese böyle bir iş nasip etsin.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Gerçekten var öyle tipler bu arada, ve gerçekten varlar, ve sinirimi bozuyorlar resmen. Türkiye'de büyük bir operasyon kuracak kadar masraf etmek istemeyen, ama ufak da olsa işleri görülsün isteyen büyük firmaların şeysi. Of ulan.

Abi arkadaşım işte. Lise buluşması yaptık, herkes anlatıo fln. Adam dedi ben de ABD'deydim, şimdi beni ortadoğu sorumlusu yaptılar, istanbul'a geldim, ama orada yurt dışında çalışıyor göründüğüm için extra alıyorum fln.

ne kıskandım belli değil
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

"roket adam" said:

Abi arkadaşım işte. Lise buluşması yaptık, herkes anlatıo fln. Adam dedi ben de ABD'deydim, şimdi beni ortadoğu sorumlusu yaptılar, istanbul'a geldim, ama orada yurt dışında çalışıyor göründüğüm için extra alıyorum fln.

ne kıskandım belli değil

arkadaşı kaçırsak para eder mi?:d
  • Yeni Oluştur...