RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Valla öyle abi izmirden cins adam çok çıkıyo, rahatlıktan mı bilmiyorum...
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 1 milyar zaten asgari ücret onu lise mezununu da veriyorlar
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 bin liraya doktora yapmış adam çalışıyor be
Ren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 çünkü kompetişın yok. izmire giden adam iki kalem oynatıp alsancakta içmeye gidiyor. e şirket de biliyor tabi. üç beş fazla verip de mi yatıralım pezevenkleri diye bir kafa var. YALAN MI.
Ren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ha tabi bin liraya anca öğrenci geçinir. balık ekmek yapalım dersin ancak ekmek alırsın. arasına cips bile koyamayabilirsiniz.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 IT'de maaşlar nasıl? Güzel satış oluyor o bölgede.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Rasmon said: benim ev kiram 1.000 lira lan hehehe ist mi? ucuzmuş :D
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 patronun kazandığı ne ki size para versin, izmiri ucuz iş gücü olarak görmese zaten adam istanbul'a açar o şirketi. istanbul şirketi üzerinden izmir'de çalışan arkadaşlarım var onlar gayet güzel alıyorlar, o tarz bi şirket bulmanızı tavsiye ederim.
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Izmirdeyim bok gibi para kazanıyorum diyen bi eleman vardı nerde o simdi
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Zikko said: istanbul şirketi üzerinden izmir'de çalışan arkadaşlarım var onlar gayet güzel alıyorlar, o tarz bi şirket bulmanızı tavsiye ederim. şunun "abd şirketi'nin tr sorumlusu olarak çalışıp, usd maaş üstüne bir de harcırah alan" versiyonu var o süper skldaskj
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 olm izmirde bi firmada aytilik yapıyorum da 2 üstü veren varsa hemen başlayabilirim
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 gokkusagi gibi buyuk abtest yapiyordur o..
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 aileyle yaşayınca 1000 lira gayet yetiyor. hepsini direk içki, uyuşturucu, kumar ve hergeleliğe basıyorsun işte mis gibi.
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Black-ice said: aileyle yaşayınca 1000 lira gayet yetiyor. hepsini direk içki, uyuşturucu, kumar ve hergeleliğe basıyorsun işte mis gibi.1000 liraya tespih bile cekilmez
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 dana22 said: gokkusagi gibi buyuk abtest yapiyordur o.. hahahahahah
Nako Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ben 3 günde kazanıyorum 1000tl'yi. İzmir güzel.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Dworgian said: Zikko said: istanbul şirketi üzerinden izmir'de çalışan arkadaşlarım var onlar gayet güzel alıyorlar, o tarz bi şirket bulmanızı tavsiye ederim. şunun "abd şirketi'nin tr sorumlusu olarak çalışıp, usd maaş üstüne bir de harcırah alan" versiyonu var o süper skldaskj Gerçekten var öyle tipler bu arada, ve gerçekten varlar, ve sinirimi bozuyorlar resmen. Türkiye'de büyük bir operasyon kuracak kadar masraf etmek istemeyen, ama ufak da olsa işleri görülsün isteyen büyük firmaların şeysi. Of ulan.
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Nako said: ben 3 günde kazanıyorum 1000tl'yi. İzmir güzel. kardeş sen ne satıyon
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Dworgian said: Zikko said: istanbul şirketi üzerinden izmir'de çalışan arkadaşlarım var onlar gayet güzel alıyorlar, o tarz bi şirket bulmanızı tavsiye ederim. şunun "abd şirketi'nin tr sorumlusu olarak çalışıp, usd maaş üstüne bir de harcırah alan" versiyonu var o süper skldaskj Off off kurumsal iş tanrıları herkese böyle bir iş nasip etsin.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 blackhavvk said: Nako said: ben 3 günde kazanıyorum 1000tl'yi. İzmir güzel. kardeş sen ne satıyon http://i.imgur.com/lrfUxqW.png
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 "roket adam" said: Gerçekten var öyle tipler bu arada, ve gerçekten varlar, ve sinirimi bozuyorlar resmen. Türkiye'de büyük bir operasyon kuracak kadar masraf etmek istemeyen, ama ufak da olsa işleri görülsün isteyen büyük firmaların şeysi. Of ulan. Abi arkadaşım işte. Lise buluşması yaptık, herkes anlatıo fln. Adam dedi ben de ABD'deydim, şimdi beni ortadoğu sorumlusu yaptılar, istanbul'a geldim, ama orada yurt dışında çalışıyor göründüğüm için extra alıyorum fln. ne kıskandım belli değil
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 senko said: Off off kurumsal iş tanrıları herkese böyle bir iş nasip etsin. AMİN
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Dworgian said: "roket adam" said: Gerçekten var öyle tipler bu arada, ve gerçekten varlar, ve sinirimi bozuyorlar resmen. Türkiye'de büyük bir operasyon kuracak kadar masraf etmek istemeyen, ama ufak da olsa işleri görülsün isteyen büyük firmaların şeysi. Of ulan. Abi arkadaşım işte. Lise buluşması yaptık, herkes anlatıo fln. Adam dedi ben de ABD'deydim, şimdi beni ortadoğu sorumlusu yaptılar, istanbul'a geldim, ama orada yurt dışında çalışıyor göründüğüm için extra alıyorum fln. ne kıskandım belli değil arkadaşı kaçırsak para eder mi?:d
Öne çıkan mesajlar