RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Valla öyle abi izmirden cins adam çok çıkıyo, rahatlıktan mı bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 1 milyar zaten asgari ücret onu lise mezununu da veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 deli balta geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 bin liraya doktora yapmış adam çalışıyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 çünkü kompetişın yok. izmire giden adam iki kalem oynatıp alsancakta içmeye gidiyor. e şirket de biliyor tabi. üç beş fazla verip de mi yatıralım pezevenkleri diye bir kafa var. YALAN MI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ha tabi bin liraya anca öğrenci geçinir. balık ekmek yapalım dersin ancak ekmek alırsın. arasına cips bile koyamayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 IT'de maaşlar nasıl? Güzel satış oluyor o bölgede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Rasmon said: benim ev kiram 1.000 lira lan hehehe ist mi? ucuzmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 patronun kazandığı ne ki size para versin, izmiri ucuz iş gücü olarak görmese zaten adam istanbul'a açar o şirketi. istanbul şirketi üzerinden izmir'de çalışan arkadaşlarım var onlar gayet güzel alıyorlar, o tarz bi şirket bulmanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Izmirdeyim bok gibi para kazanıyorum diyen bi eleman vardı nerde o simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 yedik onu biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Zikko said: istanbul şirketi üzerinden izmir'de çalışan arkadaşlarım var onlar gayet güzel alıyorlar, o tarz bi şirket bulmanızı tavsiye ederim. şunun "abd şirketi'nin tr sorumlusu olarak çalışıp, usd maaş üstüne bir de harcırah alan" versiyonu var o süper skldaskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 olm izmirde bi firmada aytilik yapıyorum da 2 üstü veren varsa hemen başlayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 gokkusagi gibi buyuk abtest yapiyordur o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 aileyle yaşayınca 1000 lira gayet yetiyor. hepsini direk içki, uyuşturucu, kumar ve hergeleliğe basıyorsun işte mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Black-ice said: aileyle yaşayınca 1000 lira gayet yetiyor. hepsini direk içki, uyuşturucu, kumar ve hergeleliğe basıyorsun işte mis gibi.1000 liraya tespih bile cekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 dana22 said: gokkusagi gibi buyuk abtest yapiyordur o.. hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ben 3 günde kazanıyorum 1000tl'yi. İzmir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Dworgian said: Zikko said: istanbul şirketi üzerinden izmir'de çalışan arkadaşlarım var onlar gayet güzel alıyorlar, o tarz bi şirket bulmanızı tavsiye ederim. şunun "abd şirketi'nin tr sorumlusu olarak çalışıp, usd maaş üstüne bir de harcırah alan" versiyonu var o süper skldaskj Gerçekten var öyle tipler bu arada, ve gerçekten varlar, ve sinirimi bozuyorlar resmen. Türkiye'de büyük bir operasyon kuracak kadar masraf etmek istemeyen, ama ufak da olsa işleri görülsün isteyen büyük firmaların şeysi. Of ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Nako said: ben 3 günde kazanıyorum 1000tl'yi. İzmir güzel. kardeş sen ne satıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Dworgian said: Zikko said: istanbul şirketi üzerinden izmir'de çalışan arkadaşlarım var onlar gayet güzel alıyorlar, o tarz bi şirket bulmanızı tavsiye ederim. şunun "abd şirketi'nin tr sorumlusu olarak çalışıp, usd maaş üstüne bir de harcırah alan" versiyonu var o süper skldaskj Off off kurumsal iş tanrıları herkese böyle bir iş nasip etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 blackhavvk said: Nako said: ben 3 günde kazanıyorum 1000tl'yi. İzmir güzel. kardeş sen ne satıyon http://i.imgur.com/lrfUxqW.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 "roket adam" said: Gerçekten var öyle tipler bu arada, ve gerçekten varlar, ve sinirimi bozuyorlar resmen. Türkiye'de büyük bir operasyon kuracak kadar masraf etmek istemeyen, ama ufak da olsa işleri görülsün isteyen büyük firmaların şeysi. Of ulan. Abi arkadaşım işte. Lise buluşması yaptık, herkes anlatıo fln. Adam dedi ben de ABD'deydim, şimdi beni ortadoğu sorumlusu yaptılar, istanbul'a geldim, ama orada yurt dışında çalışıyor göründüğüm için extra alıyorum fln. ne kıskandım belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 senko said: Off off kurumsal iş tanrıları herkese böyle bir iş nasip etsin. AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Dworgian said: "roket adam" said: Gerçekten var öyle tipler bu arada, ve gerçekten varlar, ve sinirimi bozuyorlar resmen. Türkiye'de büyük bir operasyon kuracak kadar masraf etmek istemeyen, ama ufak da olsa işleri görülsün isteyen büyük firmaların şeysi. Of ulan. Abi arkadaşım işte. Lise buluşması yaptık, herkes anlatıo fln. Adam dedi ben de ABD'deydim, şimdi beni ortadoğu sorumlusu yaptılar, istanbul'a geldim, ama orada yurt dışında çalışıyor göründüğüm için extra alıyorum fln. ne kıskandım belli değil arkadaşı kaçırsak para eder mi?:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar