Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 mm istanbulda ruhlu ve siddetli tarikatci isimleri dolu..hele anadoluya cikarsan..heryer seyh bilmem kim sih bilmem ne aga..az arastirsan yarisi vatan haini oteki yarisi da kerameti kendinden menkul hayatinda kitap yuzu gormemis asiret agasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 fistan ya kac mekan oldu abi..ole yap boz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Fistan said: 1 ay sonra açıyoruz az sabredin güzel yemek yiyebileceğiniz, güzel kokteyller içebileceğiniz yav hehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Rasmon said: Dworgian said: ben daha çok sevgiliyle gidilecek yer düşünüyorum. aslında latin dans günleri yapılan yerler de olur. orta yaş işi şeyler düşünüyorum tabii aslşdkaslş sevgili diyosan merkezden kaçıcaksın. Senin ilacın Çeşme yarımadası. çeşmeden hazzetmiyoruz pek (burada çoğul konuşulması saygıdan klasjdasklj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 denalir said: Lütfen bana İzmirde konsept bir mekan ismi ver Chrome, ismi geçenlerin haricinde. brew, lomboz, la folié... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Fistan said: Rasmon said: 1469 sıkıntılı sarı bina neresi ama başka yer mi bulamadınız değiştiricez oranın çehresini umarım birlikte tanık oluruz alsancak garının ordan girince 6. 7. bina ileride travestilerin olduğu yerden uzak @diaboliq, evet. ayrıldık. şimdiden geçmiş olsun abi. büyük sıçmışsınız. açılıştan sonra 6 ay içinde birine iteledin iteledin yoksa geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 chrome said: nesi mi kötü? öğrencilerin eğlendiği yer ile. 24-35 yaş arası kitlenin eğlendiği yer farklıdır. o saydığınız mekanlarda gördüğün 24-35 yaş arası herkes tırtodur abi. daha konsept mekanlar veya direkt davetiyeli kapalı partiler falan var. iğrenç lan o mekanlar. iç içe geçmiş laf olsun diye konmuş müzikler. osuruktan bir menü. her yer boklu öğrenci. BUMUSUNUZ OLM SİZ!!!? BUMUYDUNUZ LAN?!?!?!?!?! buyuz hacı tırtoyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Tez zamanda denenecek ancak brew harici ( butik cafe sanırım ) diğer ikisi fazla kasıntı değil mi yani konsept olmaya çalışırken abartmak gibi ? chrome said: denalir said: Lütfen bana İzmirde konsept bir mekan ismi ver Chrome, ismi geçenlerin haricinde. brew, lomboz, la folié... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 chrome said: denalir said: Lütfen bana İzmirde konsept bir mekan ismi ver Chrome, ismi geçenlerin haricinde. brew, lomboz, la folié... buraları nereleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Madcat said: ne var olm 1888'de geçen hafta girdim ben o seni gördüğüm akşam. bu kadar leş bi yer olamaz lan. sıradan bir gün gidersen olmaz ben sana gel derim o zaman aradaki farkı anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 zipzip said: İzmir'e kurban olun pls oo ortam çocuğu konuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 İş mevzusundan ortama gelmişsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Black-ice said: asansör de işte sokağı var. sokaktan geçip asansöre biniyosun. yukarı çıkıyosun. çıktığın yerde restoran var. manzarada yemeğini yiyosun sevgilinle. hah şu cevabı görmemişim. aradım da buldum şimdi. gidelim görelim bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 RamsesII said: Valla öyle abi izmirden cins adam çok çıkıyo, rahatlıktan mı bilmiyorum... yaşayan en cins insanlardan biri olarak izmirli olmaktan gurur duysam da keşke kürt olsaydım o zaman kendimi daha bir bütün hissederdim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Hay mekanlara ne ara döndünüz lan? İş konuşuyoduk burda. İzmir'de yıllık izin almadan tatile gidebiliyor olmak zaten başlı başına İstanbul'a fark atıyor. (Gerçi pazar akşamı dönüş trafiği köprü trafiğinden beter oluyo ama olsun.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Nasıl İzmirlisin yahu? Pazartesileri normalden 1 saat erken kalkıp direkt işe geçersin, hatta en güzeli haftasonu güruhunun kalmadığı Pazar geceleri oluyor Bu cidden büyük fark. Eğer para sıçıp her haftasonu uçakla Bodrum'a gitgel çekmiyorsan İzmirlinin İstanbulluara lol wut çekebileceği yegane lüks, izin kullanmadan hatta plan bile yapmadan tatile gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar