arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 ilhan mansız 26 yaşında geldiydi diye hatırlıyorum. fena olmaz onu diyorum. ama işte 21 yaşında hakikaten şans bulsa daha iyi olur. adam belki servet çıkacak? oğuzhan 21 yaşında takır takır oynadı ismini cismini biliyoruz. hemen böyle romantik beşiktaş altyapıdan cevher çıkacak mesajı atmayın gözünüzü seveyim, a takımda sezonda min 5-6 maç oynayınca hanya konya belli oluyor. atınç'ın oynayabileceği senaryo az sorun o. kerim rotasyona girdi. sol ayaklı stoper klasmanından atınç'ı ne zaman oynatacaksın? şimdi üç kulvarın getirdiği bir genişlik var. cthulhu korusun sol ayaklılardan ikisinin birden sakatlanması lazım. biri zaten default sakat artık yaşı da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 lan ne kaçtı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 link lazım projeksiyon bozuk hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Gökhan Töre kırmızıyı haketmiş, bakalım hakem verecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Hakem carpti dedi ahaha. Ama herif haketti simdi mac basindan beri ben olsam ben de vururum kirmizimi alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 sdfjsf hakem çok c00l bjklilerin bu sezon niye eskisi kadar ağlamadıklarını anladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 valla kırmızıydı hakkaten pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Su net ofsaytti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 oha lol, gökahn dönerken eli adamın göğsüne çarpıyo adam kafasını tutarak kendini yere atıyo, renkliler de gelmiş kırmızıyı haketti diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 olm ben fenerbahçeliyim bu bir yanımdaki bütün beşiktaşlılar kırmızı dedi ki adam bam diye vuruyo dirseği az objektif olun amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Devrede ozi ciksin frei girsin aninda yazariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 aktiftablet said: oha lol, gökahn dönerken eli adamın göğsüne çarpıyo adam kafasını tutarak kendini yere atıyo, renkliler de gelmiş kırmızıyı haketti diyo aahahauau kendin inandın mı dediğine ? fenerbahçe siyah beyaz formayla çıkmış sanki fenerli abilerine özenmişler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 buda ayrı mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 benim yanımdaki 312 tane fenerli de diyo ki kırmızı değil vurmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 normal o sna1l istisna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 korsan linkten izliyorum gördüğüm kadarıyla vurmamış. bi de ağlayan ligtv spikeri olmadan ne kadar iyi oynadığımızı anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Ahmet mehmet ne demiş boşverin, vicdanınızla izleyin, o ne derse o. Pozisyonu görmedim bu arada. Genel söylüyorum. Biraz daha vicdanımızla izlemezsek futbol komple gg olacak çünkü türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 http://www.sporx.com/img/2014/12/14/tore4.JPG http://www.sporx.com/img/2014/12/14/tore1.JPG direseğe kırmızı almaz gerçi silahla tehdit etmemiş temiz pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 pozisyon direk kırmızı, antepli mal fazla bağırdı diye vermedi kesin hakem, şüphelendi noldu bu kadar diye heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 SOLOYMON SOBO SOZONO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 kesin kırmızı vs. değilde kart gerekirdi uyarı olarak, tepki dirseğiydi öyle ölü taklidi yapılmasına gerek yoktu. O iki kare görselden önce abartısız 10 saniye boyunca şenol, gökhan'ın sırtına çıkıp "bi domalda koyayım hehe" şeklinde tırmanıştaydı. Dirsekle tepki koymak sıradan harekette Gökhan vurmaya da kalktı işte doğruya doğru. Ama kırmızı vs. abartı yapmayın etmeyin. Hakemde zaten önceki tırmanıştan dolayı büyük ihtimal kart bile vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Escape sezonu. Senol can tam dayaklik oldugu icin vermedi. Hocasi iyi tut demis elle tut anlamis adamin bir tane legit pozisyonu yok. Vermesi lazimdi ama evet. Kasti vuruyor. Adam kafaya silah dayattirtmis basina birsey gelmemis o yuzden boyle havalarda herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 uyarı dirseği ahahah cidden baya gerizekalılaşıyosunuz bazen savunucam diye paranızı yedirdiğiniz adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 tepki dirsegi ne ya? yeni yeni kurallar mı uyduruyoruz suleyman seba sezonu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 yarın obur gun selamın aleykum tekmesi attım diye cıkmasın rakip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar