_Rave Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ahahahah bozuldunmu cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 üstüne gitmeyin adam infilak edicek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Onun alamancası var das vier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 niye bozulayım low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 asdsdjkşdj http://www.fanatik.com.tr/2014/11/05/dortmund-twitterdan-galatasarayi-tiye-aldi-393875 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 fanatik'te de fistan tier adamlar çalışıyor demek ki. kalenin önüne otobüsü çekti tabirini ti'ye almak, taşak geçmek, gs'yi küçük düşürmek olarak algılıyorlar. mourinho'ya her maç aynı geyik yapılıyor be. hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ALO GALATAASARAY HATTI 444 44 44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ahahahaha çomar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 karşı takım otobüs çekti demek nezamandan beri dalga geçmek oldu? fanatik lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 anadolu takımı demişler işte gsye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 fanatikten de ornek vererek ortaokullulugunu kanitladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Bu öküzlere böyle cevap vermen birşey değiştirmiyor ya Semih, üzücü sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 kürt nasıl gsyi tutabiliyor, üstünde türk bayrağı var denyo bir daha düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ne alaka anadolu takımı ile? otobüs çeke çeke şampiyonlar ligi alanda var,avrupa şampiyonu olanda var. ha takım anadolu takımı kıvamında şuan hakkaten,o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 lan aylardır aradığım resmi buldum.. işte gs taraftarı gözünden tarık çamdal gol ve assist sayısı ''0'' sıfır olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 _Rave said: karşı takım otobüs çekti demek nezamandan beri dalga geçmek oldu? fanatik lol. övgü olsa gerek zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 OTOBUS ÇEKTİ ŞAMPİYON OLDU INTERNAZIONALE MILAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 hayır,sadece durum.karşı takım kontraatak oynuyor demek nekadar dalga geçmek ise okadar dalga geçmek otobüs çekti demekte. full defansif oynuyor hiç atağa çıkmıyor demekten başka ne anlamı var otobüs çekmenin senin ve fanatiğin bilip benim bilmediğim bilmiyorum fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Ya o değil de Yarsuvat bizi men edebilir uefa sahaya atılanlar yüzünden diye birşey söylemiş. Ne kadar doğru bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 sen ben deriz sorun yok da, 4mund resmi hesabı diyince bi magazinsel yönü, bi tebessüm ettiren yanı da yok değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ben de bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ntvspor açıp 1-2 özet izleyeyim dedim wolfsburg maçında hakem sakatlanmış yerine 4. hakem girmiş. wolfsburg 4-0 kazanmıs maçı. yatıp uyuyayım bari yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 vaperon said: Ya o değil de Yarsuvat bizi men edebilir uefa sahaya atılanlar yüzünden diye birşey söylemiş. Ne kadar doğru bu? TRT1’de Stadyum programının sunuculuğunu yapan Ersin Düzen, Dortmund maçı sonrası Duygun Yarsuvat ile statta konuştuğunu belirterek, detayları twitter hesabından paylaştı. İşte Yarsuvat’ın Düzen’e yaptığı açıklamalar: “2-1’den sonra, beraberik golünü atacakken, tribünden atılan meşaleler yüzünden futbolcuların motivasyonu bozuldu. Futbolcular tribünlere gitti, maç durdu. Futbolcular da oyundan soğudular. Oysa her şey o an iyiye gidiyordu. UEFA’dan bize büyük ceza gelebilir. Zaten risk altındaydık. Bizi men bile edebilirler. Yaşanan olaylara çok üzüldüm. Skordan sadece Prandelli’yi sorumlu tutmak haksızlık olur. Prandelli bu zamana kadar hep yalnız bırakılmış. Prandelli sezon sonuna kadar takımın başında kalacak. Devam edeceğiz. Prandelli’yi şimdi göndersek, kimi takımın başına getireceğiz? Sorumlu sadece hoca değil. Futbolcular da çalışacak.” Ersin Düzen, istifa etmedikçe Prandelli ile devam edeceklerini söyleyen Yarsuvat’ın İtalyan teknik adamın tazminatı olmadığını da dile getirdiği belirterek, “Göreve yeni geldik. Hocaya destek vereceğiz ve onunla devam edeceğiz” dediğini de belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 abi bilmiyorum ben hiç alınmadım. bana kalırsa bjklılar ve fenerliler kavgada arkada durup ortamı gazlayan elemanlar gibi ''üff ne laf koydu!?!?'' tarzında kendi kendilerini heycanlandırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 alınmasan bişey yazmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar