Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asya depremine ne kadar yardım yaptık?

massosoit

Öne çıkan mesajlar

Ya bence bizim devletimizden diğer avrupa devletleri kadar yardım beklemeyin. Çünkü etimiz budumuz belli... ve sivil toplum örgütlerinin de çok uçuk rakamlar toplamasını beklemeyin çünkü halk olarak da etimiz budumuz belli... ve almanyadaki dolarla Türkiyedeki doların değeri bir değil. Çok fazla ayıplamayalım kendimizi. hem ne demişler:

"az veren candan, çok veren maldan"[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

bizim üsküdar amerikan bu yardım için kampanya başlattı isteyen bana ulaştırabilir..size formun bir kopyasını gönderebilirim hani inanmayanlar olur diye..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız önümüzdeki hafta içinde okula ulaştırmam gerekiyor. O yüzden biraz hızlı olursanız sevinirim..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar öyle bişi söylüyonuzki Türkiye Borç içinde boğulan bir ülke aldığımız kredi zaten 1.5 milyar dolar fln buda borç borçu yardım olarak göndermenin ne manası var? Görende Para içinde yüzüyozda cimri oldğumuzdan göndermiyoruz sancak arkadaşlar bence bu yardım olayını zaten cimri olmayan ve hali vakti yerinde olan insanlar yollar.Cimri insan cimridir yollamaz öyle bişi söylüonuzki Türkiye ekonomisini gelişmiş olarak söylüonuz sanki.Asıl suçlanacak Ülkeler Ekonomisi düzgün olupta ekonomilerine göre az para gönderen ülkelerdir.[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 07 Ocak 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
"bağış", ülkeleri bağlamaz kanımca. %90'ı israile, %10'u endonezya'ya gitsin, sen yine orada 10 milyon da yollasan 1 milyonla 5 insana ekmek götürüyosun. ha ben kızılaya da güvenirim fazlasıyla.

o insanlar bize yardım etti mi diyenlere sorarım, baksınlar bizim ülkemize ne kadar yardım yapılmış ?

bir de son olarak, insanların "şu kadar bağış yaptım" demesi bence bağış yapmak gibi güzel bir olguyu berbat bi hale getiriyor, kimse kusura bakmasın bu gerçek düşüncem.

ne desen haklısın fizban bağış sidik yarıştırmak değildir".Nihohoho ben 5 milyon dolar verdim abdurrrahman 5 bin vermiş ahauahahha düdük abdurrahman" demekle aynı anlama çıkıyor bu:D[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

en son mp3 player aldığımdan azıcık bişey kalmıştı banka hesabımda, kalanını direk havale ettirdim. ama şu mesaj olayı ilgimi çekti. biraz açarmısınız? 80 küsür kontör var ve telefon kullanmıyorum. 3 ay boyunca kontör yüklememe gerek yok nasılsa (hat kapanmayacak) hepsini yollayım?:)
hazırkart için geçerlimi bu hede?[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

400 tane fakir aileye yardım eden bir derneğin başında babam var. en azından biz sadece felaketlerde hatırlamıyoruz fakir fukarayı...[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17

---
[b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

Paraların nereye gittiğine güvenmiyorum diyenler..
https://secure.groupegiving.org/projectconcern/makedonation/Default.asp
sebebiniz kalmadı niohohoh[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...