SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 En fazla yardımı Almanya verdı degıl mı..? Sanrıım Turkıye'nın werdıgı mıktarın bı 200 katı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ya bence bizim devletimizden diğer avrupa devletleri kadar yardım beklemeyin. Çünkü etimiz budumuz belli... ve sivil toplum örgütlerinin de çok uçuk rakamlar toplamasını beklemeyin çünkü halk olarak da etimiz budumuz belli... ve almanyadaki dolarla Türkiyedeki doların değeri bir değil. Çok fazla ayıplamayalım kendimizi. hem ne demişler: "az veren candan, çok veren maldan"[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bizim üsküdar amerikan bu yardım için kampanya başlattı isteyen bana ulaştırabilir..size formun bir kopyasını gönderebilirim hani inanmayanlar olur diye..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 yanlız önümüzdeki hafta içinde okula ulaştırmam gerekiyor. O yüzden biraz hızlı olursanız sevinirim..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Arkadaşlar öyle bişi söylüyonuzki Türkiye Borç içinde boğulan bir ülke aldığımız kredi zaten 1.5 milyar dolar fln buda borç borçu yardım olarak göndermenin ne manası var? Görende Para içinde yüzüyozda cimri oldğumuzdan göndermiyoruz sancak arkadaşlar bence bu yardım olayını zaten cimri olmayan ve hali vakti yerinde olan insanlar yollar.Cimri insan cimridir yollamaz öyle bişi söylüonuzki Türkiye ekonomisini gelişmiş olarak söylüonuz sanki.Asıl suçlanacak Ülkeler Ekonomisi düzgün olupta ekonomilerine göre az para gönderen ülkelerdir.[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 http://www.kizilay.org.tr/channels/1.asp?id=5 burda ayrıntılı bilgi var, kredi kartından bağış yapabilmek için de online bağış düğmesi var.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: fizban, 07 Ocak 2005 23:47 tarihinde demiş ki: "bağış", ülkeleri bağlamaz kanımca. %90'ı israile, %10'u endonezya'ya gitsin, sen yine orada 10 milyon da yollasan 1 milyonla 5 insana ekmek götürüyosun. ha ben kızılaya da güvenirim fazlasıyla. o insanlar bize yardım etti mi diyenlere sorarım, baksınlar bizim ülkemize ne kadar yardım yapılmış ? bir de son olarak, insanların "şu kadar bağış yaptım" demesi bence bağış yapmak gibi güzel bir olguyu berbat bi hale getiriyor, kimse kusura bakmasın bu gerçek düşüncem. ne desen haklısın fizban bağış sidik yarıştırmak değildir".Nihohoho ben 5 milyon dolar verdim abdurrrahman 5 bin vermiş ahauahahha düdük abdurrahman" demekle aynı anlama çıkıyor bu:D[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 en son mp3 player aldığımdan azıcık bişey kalmıştı banka hesabımda, kalanını direk havale ettirdim. ama şu mesaj olayı ilgimi çekti. biraz açarmısınız? 80 küsür kontör var ve telefon kullanmıyorum. 3 ay boyunca kontör yüklememe gerek yok nasılsa (hat kapanmayacak) hepsini yollayım?:) hazırkart için geçerlimi bu hede?[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yanlış yere mesaj attım :D valla çok çok özür arama yapıp quote toplarken oldu.. [Bu mesaj nedanko tarafından 14 Ocak 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 400 tane fakir aileye yardım eden bir derneğin başında babam var. en azından biz sadece felaketlerde hatırlamıyoruz fakir fukarayı...[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paraların nereye gittiğine güvenmiyorum diyenler.. https://secure.groupegiving.org/projectconcern/makedonation/Default.asp sebebiniz kalmadı niohohoh[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar