yuttum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bu tespit,sadece benim değil son zamanlarda bir sürü uzmanın da dillendirdiği bir tespit.düşünün ki, hayatı boyunca masturbasyon yapmamış bir kadın erkek penisi ile nasıl orgazm olacak? sorsan kilitorisi nerede onu da bilmez birçoğu..( tecrübe ile sabit..birçoğuna ben gösterdim..aha len zilli burası diye..) ama masturbasyon yapmış ve vajinasında nerelere baskı yapıldığında zevk aldığını bilen kadın daha kolay orgazm olur.. buradan kızlara sesleniyorum..yarın öbür gün arkadaş ortamlarında 'orgazm olamıyorum kız' türü serzenişlerde bulunmamak için dayanın masturbasyona..ayıp değil..kendi kendinize yapın kızlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Kızlarsoruyor.com a alalım seni. Burda kız yok canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Kadınına zevk veremiyorsan, niye mastürbasyona zorluyorsun arkadaşım? Kendini geliştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bir kaç sayfa uzarsa başlık googleda direk ilk sıraya geçeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 noyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Nereye baskı yapacağı ? ıs that obvious ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 ok http://abigailspencer.net/wp-content/uploads/2010/02/AbigailSpencer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bu başlığı neden 99.8% i erkek olan foruma açıyosun ki. git kadınlar kulübüne aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 amaç beyler ben seks yapıyorum demek heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 ayrıca o klitorisinden haberi olmayan hatunlar güzel safa yatmış sende iyi yemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 %99.9u erkek olan bi forumda kizlara tavsiye vermek neyin kafasi? %0.1i bulsak atlicaz ustune saklaniyor ama. anelorun yazdigini okumamistim ama benimki daha dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Forumda birisi kadınlar kulübünde fake konular açıyodu kimdi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 0ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Neden evlenene kadar ? Evlendikten sonra da yapar gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ay ben gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Niye, gıdıklanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Her konuda oldugu gibi bu konuda da erkeklerin kadinlar icin cözüm üretmesi dogru olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 abi adam haklı ben mastürbasyon yapmaya başlıyorm, klitoris tam olarak nerde kalıyo yardımcı olur musunuz? 26 gün kaldı düğünüme offf çok geç kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Göbek delliğinin içinde şekerimmmm (:DX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Kızlarsoruyor.com kardeşim senin yerin. Forumda böyle lame lame konuların açıldığını görmek beni üzüyor... Daha geçen gün anilingus filan konuşurken ne ara seviye buralara düştü, hayret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Iyi yemissin pampa. Ayrica bir kiroya senin Penisin nerde desen o da - one lan? dese hic masturbasyon yapmamis demek mi? Oysaki o karsi bufenin standinda duran Bulvar gazetesinin kapagina bakarken comelik pozusyonda donuna bosalabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar