DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 evet baslik gayet acik, gtx 760 alali 30 gun olmadi iade edip r9 280 alabiliyorum ayni paraya mevcut. kagit uzerinde bayagi daha iyi ama amd olmasi dusunduruyor en son amd driverlarindan nefret etmem sebebiyle. mantle olmasi da gayet iyi onun disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 gtx 760 iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 daha iyiyse al tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 nvidia > ati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 ben olsam değiştirirdim. amd'den bu kadar korkmayın. yalnız arada 70wattlık bi fark var. karşılaştırma videosu http://www.youtube.com/watch?v=i0rtCcsJu58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 korkma değil, nvidia driverları hardware'i falan çok daha kaliteli her zaman aynı seviyede kartlarda bazen atiye göre biraz geri kalsa da performans bakımından. ama kafan rahat oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 feritin gtx970 ile cs.go da nerdeyse aynı fps yi alıyoruz birebire aynı grafik ayarlarıyla. ki işlemcisi rami falan her şeyi daha iyi benimkinden. daha ağır grafikli oyunlarda belki daha belirgin bir fark olabilir. ama r9 280 iyidir 760ı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 liebe, monitörler arası ne kadar fark var büyüklük olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 onu bilmiyorum abi, samsung s22b350h var bende, 22 inç. onunki de böyle bişi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 büyükülkle ne alakası var abi, çözünürlük olacak o. ikiniz de 1080 oynuyosunuzdur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 abi cs go cok bi kriter degil ya r9 270 de 220 fps civariydi garip biraz onun olayi simdiye kadar hep ati kullandim bu ilk nvidia kartim gibi bisi f/p olarak iyiydi de en son driverlari uyuz etti iste (enduro switchable vardi laptopta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 yahu kastettiğim çözünürlük zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Silphatos said: korkma değil, nvidia driverları hardware'i falan çok daha kaliteli her zaman aynı seviyede kartlarda bazen atiye göre biraz geri kalsa da performans bakımından. ama kafan rahat oluyor Bunu yıllarca 4850 kullanan kişi söylüyor :) Bu kadar uzun dayanan Nvidia kart gördün mü :P Korkmayın AMD'den bu kadar. Hani hala "AMD ısınıyor" diyenlerle "AMD driver sorunu var" diyenleri aynı kefeye koyuyorum ben artık. Eskide kaldı bunlar... GTX760 ile R9 280 arasında değiştirmeyi gerektirecek kadar büyük bir performans farkı yok. R9 280X deseydin o zaman düşünülebilirdi ama bence gerek yok. Bir sonraki seriyi bekle bence yada GTX970 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Csgo islemci oyunu, vasat ustu tum gpular ayni fps alir islemcinize bagli olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 cs go bi ölçüt değil ya. son 2 kartım da ati. 5850 peşinden 7970 yaklaşık 6 yıl toplamda. en abartılılardan 100 tane oyun yüklemişimdir hiçbirinde driver sorunu çekmedim. ya siz bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz ya da kulaktan dolma bilgilerle önyargılı yorum yapıyorsunuz. 2 fps alcam diye her saçma şeyi yapıp sistemi piç edenlerin sorunlarıdır onlar. her zaman aynı seviye performans için daha düşük para vermek iyi oldu. öncesinde de 8800 kullanıyordum çıktığı dönemde onda da sorun yaşamamıştım. yani düzgün kullanınca hepsi iyidir. edit: 8800 kullanırken ati den 5850 kullanırken de fermiden yakınıyordu millet. ben de şansa hep düzgün serilerini seçmiş olabilirim ama hep memnun oldum ikisinden de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 O kadar uzun dayanan nvidia gormedim cnku tnt2den sonra ilk kez nvidia kullaniyorum asd 4850deher driver guncellemesinde ekran gidince geri gelmiyodu, manual resetlemem gerekti yillarca duzeltmediler. O bile ati dandikligini gostermeye yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 k1nJo said: yahu kastettiğim çözünürlük zaten. zaten birebir aynı grafik ayarlarında yazmışım, çözünürlüğü düşünemedik di mi biz :D abes olmuş azcık sorman hehe bi de baya baya monitörler arası fark demişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Dusunememisindir tabi nub simdi burda lölö yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Esh said: büyükülkle ne alakası var abi, çözünürlük olacak o. ikiniz de 1080 oynuyosunuzdur heralde 1600 x 900, zaten grafik ayarlarımın ss ini alıp ferite attım birebir aynısını yaptı işte onun karşılaştırmasını söyledim. zaten cs go nun çok bir gösterge olmayacağını da belirttiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 feritin monitor 1080p fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Silphatos said: Dusunememisindir tabi nub simdi burda lölö yapma tabi olm ben 800 600 de aldığım fpsyi söyledim ferit de 1080 de. ne farkediyo ki fpsde çözünürlük aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 ben her oyunu 1080p oynuyorum bu arada baska sansim yok. r9 280 yuksek cozunurlukte daha iyiymis diyorlar olmadi yarin gideyim bi valla karar veremedim. tirstiran sey de nedense r9 280 olarak adamakilli retailerlarda sadece sapphire var diger ureticiler hic yanasmamis galiba uretmeye ya da sonlandirmislar. halbuki tam f/p karti arada, 7950 diyorlar iste 190 dolara satiyor sifirini burada microcenter. ps: gtx 760 da 183 dolara gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 msi, asus, powercolor, gigabyte var benim bildiğim, daha da vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Liebe said: Silphatos said: Dusunememisindir tabi nub simdi burda lölö yapma tabi olm ben 800 600 de aldığım fpsyi söyledim ferit de 1080 de. ne farkediyo ki fpsde çözünürlük aa 320 240 iyidir, cs 6.2yi ole oynuyodum sonra 6.5da adamlar cozunurlugu sildi oynayamadim :( true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 e bi 100 lira daha koy r9 280x al performans farkı istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar