Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gigabyte gtx 760 verip sapphire r9 280 alayim mi

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:

korkma değil, nvidia driverları hardware'i falan çok daha kaliteli her zaman aynı seviyede kartlarda bazen atiye göre biraz geri kalsa da performans bakımından. ama kafan rahat oluyor

Bunu yıllarca 4850 kullanan kişi söylüyor :)
Bu kadar uzun dayanan Nvidia kart gördün mü :P

Korkmayın AMD'den bu kadar. Hani hala "AMD ısınıyor" diyenlerle "AMD driver sorunu var" diyenleri aynı kefeye koyuyorum ben artık. Eskide kaldı bunlar...

GTX760 ile R9 280 arasında değiştirmeyi gerektirecek kadar büyük bir performans farkı yok. R9 280X deseydin o zaman düşünülebilirdi ama bence gerek yok. Bir sonraki seriyi bekle bence yada GTX970 al.
Sosyal ağlarda paylaş

cs go bi ölçüt değil ya. son 2 kartım da ati. 5850 peşinden 7970 yaklaşık 6 yıl toplamda. en abartılılardan 100 tane oyun yüklemişimdir hiçbirinde driver sorunu çekmedim. ya siz bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz ya da kulaktan dolma bilgilerle önyargılı yorum yapıyorsunuz. 2 fps alcam diye her saçma şeyi yapıp sistemi piç edenlerin sorunlarıdır onlar.

her zaman aynı seviye performans için daha düşük para vermek iyi oldu. öncesinde de 8800 kullanıyordum çıktığı dönemde onda da sorun yaşamamıştım. yani düzgün kullanınca hepsi iyidir.

edit: 8800 kullanırken ati den 5850 kullanırken de fermiden yakınıyordu millet. ben de şansa hep düzgün serilerini seçmiş olabilirim ama hep memnun oldum ikisinden de.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

büyükülkle ne alakası var abi,

çözünürlük olacak o.

ikiniz de 1080 oynuyosunuzdur heralde

1600 x 900, zaten grafik ayarlarımın ss ini alıp ferite attım birebir aynısını yaptı işte onun karşılaştırmasını söyledim.

zaten cs go nun çok bir gösterge olmayacağını da belirttiydim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben her oyunu 1080p oynuyorum bu arada baska sansim yok. r9 280 yuksek cozunurlukte daha iyiymis diyorlar olmadi yarin gideyim bi valla karar veremedim.

tirstiran sey de nedense r9 280 olarak adamakilli retailerlarda sadece sapphire var diger ureticiler hic yanasmamis galiba uretmeye ya da sonlandirmislar. halbuki tam f/p karti arada, 7950 diyorlar iste 190 dolara satiyor sifirini burada microcenter.

ps: gtx 760 da 183 dolara gelmisti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...