Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=b1XGPvbWn0A http://www.youtube.com/watch?v=gEAC7nl5n2g http://www.youtube.com/watch?v=PprFGau5aBs http://www.youtube.com/watch?v=3X9QbXbNZ-g bir de funny or die videosu vardı da embed olmadı. "videoda zenciler ve meksikalılar kötü gösterilmiş hep, neden beyazlar yok" diye ayrı bir tezek fırtınası dönüyor lmao. oppression olympics ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 portekiz gerçek mi ya? çok iyi falan diyordum teyzeler serisi başladı KORKTUM BE ahaha. drag queen'deki saksafoncu yardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Yok ya parodi bariz ehu, berlin sürümü de varmış ama o kadar iyi bulmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 orijinalinin tamamında 1 tane bile beyaz adam yok ama doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Skyrim hehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Angara versiyonu varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 ahah çok iyi ya bunlar portekize çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 +good morning -THEY ARE RAPING ME HELPHELPHELP biri silsin şu feministleri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Bu arada karı yürürken o kadar seri bir şekilde laf yiyince bilmediğimiz bir meziyeti mi var acaba diye düşündüm.Caddelerin tanıdık siması geri döndü.Yada ankara çin çin yeni doğan hesabı bi yere gitti amerikada.Harlemin sokaklarına falan mı düştü.Bişi yaptı. Bir de abi 10 saat boyunca hangi sokaklarda yürüdü ki bu şimdi.Aynı sokağı 9 saat turlayıp son 1 saatteki tepkileri aldıysa o da normal.Ankarada bile atakuleden vursan aşağı kaleye kadar 1.5 saat sürüyo.Arada sokaklara falan dalsan insan yoğunluğu fazla olan gene 10 saat etmez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 İyi güldüm sabah sabah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Maddox said: Woman walks 10 hours (600 minutes) and gets harassed for 3-5 of them. That's 0.83%, not even 1% of the time. Is it a problem? Sure, but not an epidemic like this video is suggesting. She encountered roughly 100 harassers (even if we agree with her definition of "good evening" as harassment) out of tens of thousands of men and women who didn't harass her (for example, if she passed 20 pedestrians per minute, conservatively, that's 12,000 per 10-hour day, making the prevalence of people who catcalled 0.83%). This is textbook cherry-picking fallacy. A more honest title for this video would be, "Most people are decent human beings." Also, a disproportionate amount of people who complain about cat calling are attractive and young like the woman in this video. Is catcalling as prevalent for older, unfit or conventionally unattractive women? There are no controls for city, culture, gender, neighborhood or countless other variables. Also, she's asking for donations to the "Hollaback" campaign, but the website doesn't list any statistics or evidence to suggest that their efforts to end this problem are working. They use your funds for expensive seminars and training sessions without any evidence that these seminars produce results. And when fewer than 1-3% of the people you encounter harass you, it seems like a terrible misappropriation of funds to spend on this campaign when burglary, assault, grand theft and vandalism are so much more prevalent and effects way more people of all genders and levels of attractiveness--not just mostly young, attractive women. maddox gömcürtmüş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=75aX9mlipiY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 dayyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 öyle damn girl lük bir durumu da yok hani. olsa demek ki parçalayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 hakkaten dönüp bakmazsın lan buna, nyc ne pismiş fake değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 en çok zırlayanlar da en yüzüne bakılmayacak karılar oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 kadın erkek fark etmiyor ki, belli bir seviye kıyafet ve vücut ile benzer sonuçlar alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 fakemiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Yazik lan cok rencide etmisler. Bana yolda bir hatun kisi laf atsa 2 hafta falan yetiyor o mutluluk bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 kezban heryerde kezban elemanlar sadece alışık değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Kadın baya normal bişey hiç ekstrası yok ve 10 saat aynı yerlerde gezerse normal tabii, müşteri arıyor veya erkek arıyor sanmıştır tekrar tekrar görenler. Zaten hiç beyaz yok videoda hep zenci veya melez, kadın egosu için ve para toplamak için saçmalamış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Kenjuro said: Angara versiyonu varmı İstanbul versiyonu var http://www.youtube.com/watch?v=JPLNnRxONqE videonun başı tam bir THIS IS WHY WE CANT HAVE NICE THINGS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Şu giyiniş şekli ile arkanda bakılmaması imkansız. Bu ne kezbanlık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 ne güzel göt işte, ben olsam ben de bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar