Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 trailer nsfw, http://www.youtube.com/watch?v=KWtv5Ht4YZE Intrigue. Deception. Bloodshed. These are just some of the obstacles awaiting legendary explorer Marco Polo as he navigates the inner court of 13th century ruler, Kublai Khan. From the back alleys of Venice to the perilous Silk Road, from the opulence of the Imperial City to the battlefields of China, Marco Polo is an epic action-adventure, where cultures clash, blood is spilled, and lies are told... Marco Polo is a television drama series about Marco Polo's early years in the court of Kublai Khan, scheduled to premiere on Netflix on December 12, 2014. The series was written and created by John Fusco and stars Lorenzo Richelmy in the title role. The series is produced by The Weinstein Company. http://a1.files.biography.com/image/upload/c_fill,dpr_1.0,g_face,h_300,q_80,w_300/MTIwNjA4NjMzODc3MTM2OTA4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konsept güzel lan aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Netflix, sen ne guzelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 fena durmuyor. iyi olursa, netflix abonelegimi actirabilirim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konu güzel ama işleyiş fantastik olmus biraz ben adamın normal hayatı anlatılsa daha iyi olabilirdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 çıksında izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Valvyn said: Konu güzel ama işleyiş fantastik olmus biraz ben adamın normal hayatı anlatılsa daha iyi olabilirdi bence adamın anılarının çoğu da üfürme zaten iran'ın ötesine gittiği yok, merak etme :) üfürme dediğim, iran'da doğu hakkında konuşulan hikayeleri kendi hayal gücüyle birleştiriyor. o kadar çin'i anlatıyor, tek satır çin seddi lafı geçmiyor, chop stick'ten bahsetmiyor mesela çatallarla yemek yiyor çin imparatoru diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 valla bi yerde okuduydum kaynak hatırlamıyorum yanlıs da olabilirde bu herif çin imparatoruyla arkadaş falan oluyodu hatta çin elçisi mi ne oluyodu ama dediğim gibi öle geniş bi araştırma yapmadım hayatıyla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 3 güne çıkıyore ilk bölüm, http://www.youtube.com/watch?v=w5Xt5CKj9lk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 bütün sezon bi kerede çıkmayacak mı öbür Netflix dizileri gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 İlk bölümü fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 izlenir gibi druyor 2 bölüm izledim şimdilik sıkılmadan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Baya iyi de, kanser sebebi işin gücün arasında. Her bölüm sonu cliffhanger yapılmaz ki adi herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 aynen ya o olaylar tüm sezonu bi günde bitirmeye sebep oluyor lanet olsun... Koydum dizi otomasyonuma indiriyor izlerim gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ilk bolumu izledim guzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Empress: One Khanate, One Khan, One China, One Emperor. Bunu deyince benim aklıma neden tek vatan tek millet diyen RTE geldi ve dizi keyfimin içine sıçıldı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 bitirdim sezonu çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Abi 9. bölümdeyim, hala niye dizilerde ergen dramasına bu kadar yer verildiğini çözebilmiş değilim. Jingim. Evlat olsan sevilmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 çok keyifli dizi.meraktan bi bölüm izledim,ertesi gün bitirdim 10 bölümüde.çekimler,sahne geçişleri,mekanlar,kostümler,savaşlar dört dörtlük. kubilay handa portesinden 3d printerla basmışlar gibi,tam oturmuş. yalnız dizideki çinli kızlar gerçektekinin aksine fazla güzeller,benim tanıdığım bütün çinli kızlar eciş bücüş.korelileri falan çinli diye yutturuyolar heralde sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 oha koca sezon mu verildi bir anda. Turk sitelerine konmamıştır daha. Nereden izliyorsunuz ? ing. altyazılı stream varsa akar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 netflix dizisi,bütün sezonu bir çırpıda yayınlıyorlar.ayrıca türk sitelerinde çevrilmiş şekilde mevcut. ama bir başladınmı her bölüm 1 er saatten baya zamanını yiyor insanın,her bölümün sonuda cliffhanger bitiyor,öbür bölümü izlemeden bırakamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 aynen bitirdim bir içimde. iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 baya iyi lan bu hani bazı yerlerde mistik doğu mistik seks daha fazla mistik hede basmalıyız diye abartmışlar, ama baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 sardirmaya calisiyorum ama olmuyor gibi. 3 e geldim bende. muzikler iyi.. ingilizce konusma yerine orjinal dilleri olsa cok daha iyi olurmus bence. herkes ingilizce konusuyor siveli falan hic yakismamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar