AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Silent Hill bu konuda en iyidir bence.[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 lego island !!! lego island !!! Her oynadıktan sonra hasta olurdum kusardım HÖERAGHH ![signature][hline]Am i Loco ? Icq:161010949 Msn: [email protected] José Fernandos wants brain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 silent hill, sanitarium, fallout1(ağlamıştım sonunda)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem k3nkler korkun geri döndüm :) Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Fallout.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 uo[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Benim zamanında Daikatana çok psikolojimi bozmuştu[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 starcraft uo wow[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: screamer, 24 Aralık 2004 23:27 tarihinde demiş ki: Benim zamanında Daikatana çok psikolojimi bozmuştu daikatanayı ben oynamadım hic ama okudugumu hatırlıorum. cok berbat bi oyun falan diolardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ewt büyük ümitle zamanında gazlamışlardı ondan psikoljimi bozmuştu oyun aldım yükledim karşıma katil kurbağa çıktı ve uninstall ettim Ciddi anlamda pskoloji düşmanı American McGee's Alice direk çocukluk hayellerini yıkıyor.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 manhunt far cry daki canavarlar hl2 deki canavarlar[signature][hline]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: cartmanı ne kadar seviyosunuz:hrr: Estel_Anorien, 04 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki: 3 kilo seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 resident evil seriside olabilir silent hill doom 3[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 sanitarium kesinlikle +1[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 American McGee's Alice o kedi yok mu o kedi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bana Alice in satırnı versinler yeter[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 temple of elemental evilda patch yaptiktan sonra bile p4 makinede mouse yavas yavas,pixel pixel sanki hareket ederekten 3 adet combata girince sizde ayaga kalktiginizda pixel pixel hareket edebiliyorunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Hmm ne var hmm. Starcraft, sadece sosyal hayatımı sekteye uğratması bıle yeterlı. Ama tabıkı Full throttle derin başka birşey demem, boyle sapıttıran başka bı oyun olmadı benı[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: MilleR, 24 Aralık 2004 19:12 tarihinde demiş ki: ben mesela Sanitarium'u hatırlıorum bi. şöyle başka bildiiniz sinir bozan rüyalarınıza giren bütün oyunları sayabilirseniz çok makbule geçer... Evet benimde içimi feci karartmıştı..Kaç kere bitirdim doyamadım.. Süper oyundur ama yaw.. Taparım ben...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bence bu psikoloji bozma olayı direk disturbing oyunlar diye etiketlenmeli. sayıyorum efem: sanitarium da asyslum (ilk bölümdeki, sonraki değil) [li]hiçbirşey hatırlamıyoruz ve kaos içindeki bir akıl hastanesinde uyanıyoruz, gel de aklını koru.kafasını duvara vuran deli mi dersin aşağı düşen mi dersin.. tamamen çatlakça, süper.[/li] [li]sanitarium daki kasaba bölümü, yani 2. bölüm iddia ediyorum EN RAHATSIZ edicidir oyun tarihinde.hilkat garibesi çocuklar dan başla, ailelerin akibeti, kasabanın geçmişi.mekanlar.bu konuda en iyisidir abicim.hayatımın bölümü diyebilirim.[/li] [li]sanitarium daki laboratuar bölümü anlatılmaz yaşanır, büyüleyici atmosfer.[/li] [li]postal 1 oyunun konusunu söyliyim yeterli olur herhalde dünya aç, insanlar birbirini yemeye çalışıyor ve yönettiğimiz kahraman tam bir çatlak.[/li] darkseed var mesela, komple psikoloji bozmaya niyetli oyun serisi.. phantasmagoria , 11th hour var şiddetimsi bi şekilde.. mc gee's alice.. undying.korku ancak yine bahsi geçen delirtme olayı bunlarda da var.daha da vardır yani. en etkilileri sanitarium, ondan sonra da postal 1 gelir bence.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Fallout 1&2: gençliğimi verdim ben bu oyunlara:) pompalıyla beyin dağıtma saplantısı ve köle tacirlerinden ne zaman nerede olursa olsun duyduğum nefret(öyle böyle değil) oyunun bana hediye ettiği şeyler. bi de ingilizcem gelişti arada:) Temple of Elemental Evil: yazarken bile kötü oluyorum, bir oyun bu kadar adamı uyuz eder, bu kadar bayabilir. silerken ağzımdan köpükler geliyodu.... prince of persia(yenileri): aynı yerde aynı hataları yapıp biricik prensi aynı cehennemin köşesine yollamaktan arada bir sinir krizi geçiriyorum(ufak çapta) her batırdığımda kafama vurma huyum yüzünden başım ağrıy oyunu kapadığımda... bitircem ama nıhahahahöüe o_O[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Baldur's Gate ve nwn serısı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Fallout 1: ama olaya gelin tarih 17 agustos 1999, volfi yalova ceylankent de fallout 1 i bitirir, ve o gazla aksam 6 da evdfen cikar bisikletine binmeye arkadaslariyla takilmaya falan (yazin gun isigina cikmam yasakti oglenleri yandigim icin hehe) gece ruyasinda nukleer bomba dustugunu gorur ve tam o sirada deprem olur, volfi der lan ne gercekci ruya sonra annesinin cigliklariyla uyanir anca yaa yaa ben fallout1 den sonra 4 yil oyun bitirmedim hayatimda sona gelince biraktim hep acin hatta lanet ve Volfied diye aratin lanet i icerik Volfied i acan kisminda gorun, paranoya baslatmisti bende psikoloji boole bozuluyo :P[signature][hline]While travelling at the speed of god, what would happen if you'd prayed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Hakkaten psıkıyatrı lazım :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Ardeth, 24 Aralık 2004 22:05 tarihinde demiş ki: Crusader Kings SAM DUYUYOR MUSUN?!! loool psikolojimi bozan sanıyorum fright night vardı vakti zamanında ama 7-8 yaşında psikolojimi bozmayan fazla şey yoktu zaten.. :-p yani ciddi olarak ne söyleyebilirim diye düşündüm ama zaten psikolojimi bozacağını hissettiğim şeylere zaten bulaşmıyorum, arkanumon gibi mazo huyum yoktur.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: MilleR, 24 Aralık 2004 19:12 tarihinde demiş ki: ben mesela Sanitarium'u hatırlıorum bi. şöyle başka bildiiniz sinir bozan rüyalarınıza giren bütün oyunları sayabilirseniz çok makbule geçer... gece uyuyamıom[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: MilleR, 24 Aralık 2004 19:12 tarihinde demiş ki: sinir bozan rüyalarınıza giren bütün oyunları sayabilirseniz çok makbule geçer... screamerın koyduğu hemen hemen tüm flash oyunları.. ıyy.. neydi o tavşan be..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar