Ren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 youtube ölmüş sanırım toprak atın bu ne lag lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ahah Axe harika yazmış, zaten yıllardır söylerim bu ahlak kavramı orta sınıf için, zenginle fakirin ahlakı olmuyor cidden. Kaynım bana kaydı ben baldızıma kaydım, muhtar emmi onun karıye kaydı sonra tüm köy şuna kaydık sdfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kadına şiddet var. pis kürdolar. bıy varoşlar. fak hükümet. bunlar hep anadolu çomarı. böyle dememiz lazım sanırım sdfs. alan memnun veren memnun. dönüşte berabr gidiyorlar. muhtemelen 2 posta da seks dönmüştür. bi mağduriyet ya da şiddet göremiyorum. kızın deşifre edilmesi sıkıntı olur bi o kadar. adamların yaşamı o. aramızdan en beyfendi nazik adamı göndersek kız suratına bakmayacak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 hukuk devleti olsak, kızlar polise gider cocuklarda hapis yatarlardı ama malesef bura türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 video nerde lan gizli diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Kızın dayağı haketmesi çocuk haklı diye değil. Şurada profil var. Zaten isim public söylenmiş, profil de gizli değil bişey değil. Takıldığı kişiler, ortamlar, fotoğraflardaki klasik kezban tripleri vs; çamurda gezersen kıyafetlerin elbette kirlenir. Durum bu. Oo kız başkasıyla gezmiş çocuk dövmekte haklı diyen yok burda, götünüzden uydurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 sonuna kadar izledim niye bilmiyorum haketmiş kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ulan 23-25 yaşında adamlar 13-15 yaşında kızları patlatıyor, ne yaptırım var ne bişey Allaha emanet ortalık, ne boktan ülke olduk vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 oha kız legit değil miymiş sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 link salatalık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 birine küfür edip banlanıcam galba ben bu topic yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 bu profildeki kız 10 12 yaşındadır herhalde. videoyu izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 sigıl yanlış kızı buldu bence sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 abi konu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 amaan şaka yapıyom ya banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Bizim arkadas birine dava acti amerikada, adamin tek yaptigi tartisirken arkadasi sertce omzundan itmek, baska birsey degil. Arkadas dusmedi incinmedi falan ama iten adama 2000 dolares tazminat + mahkeme masraflari + uzak durma kararini gecirdiler (turkcesi neydi lan bunun) Durum boyle olunca insan kavga etmeye tirsiyor. Newyorkta falan bi ton bagiran cagiran gorursununz ama isi kavagaya donusturmuzler pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 video nerde http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/227727/aldatan-kiz-arkadasini-yakalayan-apaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ulan 23-25 yaşında adamlar 13-15 yaşında kızları patlatıyor, ne yaptırım var ne bişey Allaha emanet ortalık, ne boktan ülke olduk vay ak o hesapla simdi benim de 30 lu kizlara sarkmam lazim da..30 unda kiz olanla da.. isim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 NoTwisT said: 2000 dolares tazminat + mahkeme masraflari + uzak durma kararini gecirdiler (turkcesi neydi lan bunun) . icerde acilan semsiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 keçiören miş, normal böyle olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 NoTwisT said: (turkcesi neydi lan bunun) restraining order ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 SeaGle said: Kızın dayağı haketmesi çocuk haklı diye değil. Şurada profil var. Zaten isim public söylenmiş, profil de gizli değil bişey değil. Takıldığı kişiler, ortamlar, fotoğraflardaki klasik kezban tripleri vs; çamurda gezersen kıyafetlerin elbette kirlenir. Durum bu. Oo kız başkasıyla gezmiş çocuk dövmekte haklı diyen yok burda, götünüzden uydurmayın. Lan olm sen baya baya hizbullah çıktın, o kız anca 15 yaşında, hormonları yeni çalışıyor ve naaptığını bilecek kafada değil ergenlikte. Ona sahip çıkmayan dikkat etmeyen ailesinin öküzlüğü şu durumu, ha şimdi böyle adı çıkınca da ya evlendirirler, ya evden kovar orospu olmasına sebep olurlar, ya da vururlar gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 abla iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 dialoglar su sekil.. baqqqq benımmm kara askımaaaaa D oy oy olurum sana gurban oldum keciorenli psikopat. ankarali serseri. guzelim asiyim serseyim -ri yok karsi cins abide de .bol miktarda avm tuvaletinde atlet sortlu selfie. berberde suzulen isikta selfie- berber kalfasi degilse.. .............. bunlarin 2 numara buyugu mevcut partinin secmeni iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 off oturup 8 dakika izledim. sokayım böyle ülkeye nerede yaşıyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar