fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Birkac aydir sitede terkedilmis bir golden var. ilk birakildiginda semirmisken sonradan iyice ciliz olmus. Hayvan ilgiye ac resmen. 3-4 yaslarinda gibi gordum ben. Gayet uslu, mahzun bir kopek. Ben alip, asilarini yaptirip, sahiplendirmek istiyorum. Foto falan ceker yollarim. Nereden bulabilirim, nasil sahiplendirebilirim?
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 facebook'da sayfalar falan var böyle. instagramda da gezdiriyorlar birşeyler.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 facebooka yaz hepimiz share edelim. herkese söyle share edin vs diye
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 siteden başkaları denedi facebook metodlarını. bulamadılar bu şekilde bir sahip.
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 fizban said: Birkac aydir sitede terkedilmis bir golden var. ilk birakildiginda semirmisken sonradan iyice ciliz olmus. Hayvan ilgiye ac resmen. 3-4 yaslarinda gibi gordum ben. Gayet uslu, mahzun bir kopek. Ben alip, asilarini yaptirip, sahiplendirmek istiyorum. Foto falan ceker yollarim. Nereden bulabilirim, nasil sahiplendirebilirim? Kopeğim resmi, kucuk bir içerik yazisi ile telefon numarininda oldugu bir kolaj resim veya metin hazirlayip linki yolla bana
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 insanları köpeği sahiplenmediği için suçlamanız falan gerekiyor. öyle oluyor o paylaşımlar genelde. "BU YAKIŞIKLI YAVRUYA BİR EV YUVA VERİN ARTIK LÜTFEN O.PU ÇOCUKLARI" gibi şeyler yazıyorlar falan görüyorum hep.
Marty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 biraz yedir, cilizligi atsin ustunden. sonra sokakta buldum deme, yurtdisina tasiniyorum, kopegime iyi bakacak birilerini ariyorum diye yaz. pazarla kopegi
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 bu aksamlik biz bakacagiz, yarin gecici olarak yuva olabilecek bir abla bulduk. fotolar koyarim eve gidince. yalniz golden neyle beslenir, hangi mamadan almak lazim? epey acti hayvan :) bi battaniyeye sarip kurulamaktan baska ne yapabiliriz?
Loras Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Petarkadaş sitesinin sahiplendirme kısmı fena değil gibi, ilanlara baya geri dönüş oluyor.
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Facebook'tan Beybin'e gondersen baya prim yapabilir aslinda. IK ayagina baya cevresi var hatunun, listesi kabarik. Hayvanlari falan da seviyo. Biz de paylasir ederiz, mis.
Öne çıkan mesajlar