Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sokakta buldugum golden

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birkac aydir sitede terkedilmis bir golden var. ilk birakildiginda semirmisken sonradan iyice ciliz olmus. Hayvan ilgiye ac resmen. 3-4 yaslarinda gibi gordum ben. Gayet uslu, mahzun bir kopek.

Ben alip, asilarini yaptirip, sahiplendirmek istiyorum. Foto falan ceker yollarim.

Nereden bulabilirim, nasil sahiplendirebilirim?
Mesaj tarihi:
fizban said:

Birkac aydir sitede terkedilmis bir golden var. ilk birakildiginda semirmisken sonradan iyice ciliz olmus. Hayvan ilgiye ac resmen. 3-4 yaslarinda gibi gordum ben. Gayet uslu, mahzun bir kopek.

Ben alip, asilarini yaptirip, sahiplendirmek istiyorum. Foto falan ceker yollarim.

Nereden bulabilirim, nasil sahiplendirebilirim?

Kopeğim resmi, kucuk bir içerik yazisi ile telefon numarininda oldugu bir kolaj resim veya metin hazirlayip linki yolla bana
Mesaj tarihi:
insanları köpeği sahiplenmediği için suçlamanız falan gerekiyor. öyle oluyor o paylaşımlar genelde.

"BU YAKIŞIKLI YAVRUYA BİR EV YUVA VERİN ARTIK LÜTFEN O.PU ÇOCUKLARI" gibi şeyler yazıyorlar falan görüyorum hep.
Mesaj tarihi:
biraz yedir, cilizligi atsin ustunden. sonra sokakta buldum deme, yurtdisina tasiniyorum, kopegime iyi bakacak birilerini ariyorum diye yaz. pazarla kopegi
Mesaj tarihi:
bu aksamlik biz bakacagiz, yarin gecici olarak yuva olabilecek bir abla bulduk. fotolar koyarim eve gidince.

yalniz golden neyle beslenir, hangi mamadan almak lazim? epey acti hayvan :) bi battaniyeye sarip kurulamaktan baska ne yapabiliriz?
Mesaj tarihi:
Facebook'tan Beybin'e gondersen baya prim yapabilir aslinda. IK ayagina baya cevresi var hatunun, listesi kabarik. Hayvanlari falan da seviyo.

Biz de paylasir ederiz, mis.
  • Yeni Oluştur...