fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Birkac aydir sitede terkedilmis bir golden var. ilk birakildiginda semirmisken sonradan iyice ciliz olmus. Hayvan ilgiye ac resmen. 3-4 yaslarinda gibi gordum ben. Gayet uslu, mahzun bir kopek. Ben alip, asilarini yaptirip, sahiplendirmek istiyorum. Foto falan ceker yollarim. Nereden bulabilirim, nasil sahiplendirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 facebook'da sayfalar falan var böyle. instagramda da gezdiriyorlar birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 sahibinden.com'a da koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Barinaga verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 facebooka yaz hepimiz share edelim. herkese söyle share edin vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 siteden başkaları denedi facebook metodlarını. bulamadılar bu şekilde bir sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 fizban said: Birkac aydir sitede terkedilmis bir golden var. ilk birakildiginda semirmisken sonradan iyice ciliz olmus. Hayvan ilgiye ac resmen. 3-4 yaslarinda gibi gordum ben. Gayet uslu, mahzun bir kopek. Ben alip, asilarini yaptirip, sahiplendirmek istiyorum. Foto falan ceker yollarim. Nereden bulabilirim, nasil sahiplendirebilirim? Kopeğim resmi, kucuk bir içerik yazisi ile telefon numarininda oldugu bir kolaj resim veya metin hazirlayip linki yolla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 insanları köpeği sahiplenmediği için suçlamanız falan gerekiyor. öyle oluyor o paylaşımlar genelde. "BU YAKIŞIKLI YAVRUYA BİR EV YUVA VERİN ARTIK LÜTFEN O.PU ÇOCUKLARI" gibi şeyler yazıyorlar falan görüyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 biraz yedir, cilizligi atsin ustunden. sonra sokakta buldum deme, yurtdisina tasiniyorum, kopegime iyi bakacak birilerini ariyorum diye yaz. pazarla kopegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 bu aksamlik biz bakacagiz, yarin gecici olarak yuva olabilecek bir abla bulduk. fotolar koyarim eve gidince. yalniz golden neyle beslenir, hangi mamadan almak lazim? epey acti hayvan :) bi battaniyeye sarip kurulamaktan baska ne yapabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Sehir neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Istanbul / Etiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Petarkadaş sitesinin sahiplendirme kısmı fena değil gibi, ilanlara baya geri dönüş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Facebook'tan Beybin'e gondersen baya prim yapabilir aslinda. IK ayagina baya cevresi var hatunun, listesi kabarik. Hayvanlari falan da seviyo. Biz de paylasir ederiz, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Esen beybin mi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar