bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 arkadaşlar İstanbul'da çok basic seviyede ürün çekimi yapmak istiyoruz. yüksek bütçeli, aman aman ışık setuplı, brushlanacak şeyler düşünmeyin. amaç sadece ürünü müşteriye net gösterecek kareler. amatör ama konuyla ilgilenen arkadaşlarımız da olabilir sadece ne yapılmasına dair net bir fikri olması gerekiyor. ya şöyle mi yapsak böyle mi yapsak demeyecek. getirdik mi çat çat çekip, çok kısa sürede hazır edecek. ürün başı ortalama 3 kare, toplamda 50 ürün gibi düşünebilirsiniz. bana yaptığınız işin mahiyetiyle bütçe geçerseniz değerlendirmeye alıcam, dış kaynaklardan da arayış içindeyiz zaten. ps. eğer kiralanacak ekipman varsa "bu olması gerek" dediğiniz, onun da bana ayrıca bütçesini geçerseniz sevinirim. günlük ortalama şu kadardır, bize bu gerekiyor gibisinden. ps2. önümüzdeki hafta çekimler yapılacak, hızlı teslim istiyoruz, yılbaşı setleri falan hazır olması gerekiyor önceden. teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ürün ne ürünü? isterseniz bir arkadaşım var ona haber ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 benim de bir arkadaş var. hemen sorup mesaj atıyorum tşkkrlr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kozmetik ürünler http://images.h2oplus.com/images//products/en_us/detail/100-71002-000_dt.jpg gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ben zevkine çekerim 2 bira ısmarlarsınız sony a6000 makine var. Amatörüm hatta daha önce ürün çekimi yapmadım ama araştırıp gelirim :p Benimde öğrenmem gerek dükkan olayı var bizde de kıyafetleri falan çekeyim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ben sordum arkadaşa, dönecek. aslen fotoğrafçı değil ama özellikle sualtı çekimlerde ödülleri fln var. ekipmanı vardır ama 150 fotoya kaç tl diyecek onu bilmiyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 abi mükemmel fotolar beklemediğimizi izah etmeniz önemli. benim kendi ekibim var, çocuk çok başarılı falan ama belli kalitenin altı iş yapmıyor. her şeyi en detayına kadar brushlamak istiyor. iş o kapsama girdi mi maliyet yükselmese bile iş yükü + kullandığım favor artıyor + uzun sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 beyaz büyükçe bir karton alıp smooth bir şekilde kıvırarak bi nevi sahne oluştur. sonra ürünü üzerine koyup iphone'la çek. canavar gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ben çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 katalog için mi yoksa mekan etkileşimli fotoğraf mı lazım katalog içinse çok sıkıcı iş ışık çadırıydı flaşlardı fotoşopuydu iki kere tanıdıklara yardımcı oldum iflahım kesildi, diğer türlü ise yardımcı olabilirim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar