Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş görüşmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dana22 said:

abi o guzel kizlar aptal degil..tanidigim 2 tane ole musteri temsilcisi vardi bankada..elemanlar tabi butun hesap hareketlerini goruyor..1 i bir eczaci kafaladi kendinden 20 yas buyuk adam bosandi evlendiler..oteki de bir mutahitle yasiyor 2. es olarak..

şu olay çok fantastik yalnız.
porftöylerden koca beğenmiş.
Mesaj tarihi:
dana22 said:

abi o guzel kizlar aptal degil..tanidigim 2 tane ole musteri temsilcisi vardi bankada..elemanlar tabi butun hesap hareketlerini goruyor..1 i bir eczaci kafaladi kendinden 20 yas buyuk adam bosandi evlendiler..oteki de bir mutahitle yasiyor 2. es olarak..

Ya bu her sektörde olabilir, kadınlar parayı severler her zaman, bankacı olunca bu daha da artıyor haliyle ama para meraklısıysa başka işte de olsa gider bulur paralı adamı yine.
Mesaj tarihi:
paranin dini olmaz..yesili herkez sever..ha belki sikayet edilecek kisim butun bankalarin disariya peskes cekilmesi ve tam tabiri caiz ise halkin oldugu gibi tefecilerin eline atilmasi konusunda olacaktir.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

cacodemon said:

Şube mi, GM mi, Bölge mi?

enpara gezici takım işte, kart teslimatı vs, komşu illere falanda gidiyormuşuz arada otelde kalıyormuşuz ^^
aklını seveyim
yapılcak iş değil şu sdfs
Mesaj tarihi:
öğrenci olduğu için cazip gelmiştir abisi.

hayal de şu galiba: şimdi kart teslimatına gidiyomuşum, evde genç kız tek başınaymış o sırada kimse yokmuş, bornozla açıyomuş kapıyı. mmpppffffhhhhhh
Mesaj tarihi:
allah kolaylık versin, ne diyeyim.

direkt satış tayfasına katılmışsın. işin kolay değil, fakat bankacılık ve ekonomi üzerine kafa yormak ve satış/pazarlamada ilerlemek istiyorsan geçmen gereken önemli adımlardan birisi diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
öyle yanlış değerlendirme durumu falan yok, başka bir banka ile görüştüm git kendi portfolyonu oluştur sat kart kredi diyor, en azından bu işin daha nitelikli bir tanımı var, ve evet tepeden girip şube müdürü olmayacağıma göre, bu işe kabul edilirsem baya mutlu olucam, okul bittiğindede başka bir pozisyonda devam etmenin yollarını ararım :)
Mesaj tarihi:
bu arada öğrenci iken part-time iş olarak mı takılacaksın yoksa kariyer amaçlı mı başvurdun?

eğer iyi bir okulun güzel bir bölümünde okuyorsan, bu iş senin için 2-3 gömlek ufak olabilir. sakın o hataya düşme.
Mesaj tarihi:
oldun said:

hayırlı olsun falnda hepinizin sevdigi bir yer deyince altından bir banka cıkması olmadı (td)

enpara kullanmıyor musun?

kullanmıyorsan 1-2 güne öm atabilirim sana dur bi :p
Mesaj tarihi:
cacodemon said:

bu arada öğrenci iken part-time iş olarak mı takılacaksın yoksa kariyer amaçlı mı başvurdun?

eğer iyi bir okulun güzel bir bölümünde okuyorsan, bu iş senin için 2-3 gömlek ufak olabilir. sakın o hataya düşme.

güzel bir okulun güzel bir bölümünde okumuyorum, daha kötü diyelim :)

tam zamanlı olarak başvurdum, okula devam zorunluluğum yok.

aöf falan bir taraftan işte, geç kaldıklarımızı tamamlamaya çalışıyoruz, kendimi idame etmem lazım ^^
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun panpa. naçizane müşteri networkunu iyi kurmaya bak. bi de hedef odaklı çalışıcaksın muhtemelen. sürekli bir baskı olucak, saçma sapan insanlarla ve sorunlarla uğraşıcaksın.

ve en önemlisi ne kadar boktan durumlar olursa olsun umrunda olmasın ve asla ama asla müşteriye güvenme.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Enpara'yı seven çok var ya, bence işe başladıktan sonra forumdan da evangelist faaliyetlere başla buradan da yeni müşteriler kazanabilirsin gibi geliyor :)
Mesaj tarihi:
ya bana işimiz satış değil, teslimat ve müşteri memnuniyeti dendi :)

ha prim mevzu olursa tabiki patidaşınızı arayacaksınız.

ya iş bir olsunda, bakalım ne çıkacak.

yazılı-grup-tek mülakat yaptılar işte 3üde iyiydi diye düşünüyorum ama onlar ne düşünüyor acaba
Mesaj tarihi:
teslimat ve musteri memnuniyeti..? o kart dagitim isini eskiden araci kurye sirketleri yapiyordu ..karti elden imza karsiligi teslim edip o kadar para aliyorlardi.
Mesaj tarihi:
chrome said:

izmirdeysen kullandırmayı beklediğim 2 milyon liraya yakın kentsel dönüşüm kredisi var hacıt. daha ilk günden gel jackpot yaptırayım sana

izmirde değilim malesef :)

dana: gidiyorsun hediye veriyorsun vs, özel bir oluşum sonuçta, müşterinin sistemi anlaması ve kendini özel hissetmesi lazım.
  • Yeni Oluştur...