Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumun gidişatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masticore said:

earth to earth, ashes to ashes, dust to dust; in sure and certain hope of the Resurrection to eternal life, through our Lord Jesus Christ; who shall change our vile body, that it may be like unto his glorious body, according to the mighty working, whereby he is able to subdue all things to himself

The Burial of the Dead

ingiliz kilisesi nin ölülere duası evet
Mesaj tarihi:
orjinali de bu

Genesis 3:19 which says:

By the sweat of your face you shall eat bread, till you return to the ground, for out of it you were taken; for you are dust, and to dust you shall return."

meali: ölümlü dünya
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

aquila said:

aaa onu bi yerde konusmustuk galiba, bak gene unuttum. gotuyle kulu mu uflettiriyolardi.

Hee basınçlı osurursa kestane sağlammış, yeniçeri ocağına alırken bakıyorlarmış

Ibne olup araya karisanlara saplama deniyordu yanlis hatirlamiyorsam.
Mesaj tarihi:
WaNTeD said:

leakten sonra ibneleştiler zaten

harbi ya leakten sonra pati çok değişti. jennifer mıydı onun kukuyu görünce cozuttu millet. aslında diğerleri ile aynıydı ama ilginç işte
Mesaj tarihi:
chrome said:

sipeyskeyk said:

Ders çalışmam lazım yarın yazılı var :(

gel güzelbahçeye alkole boğayım seni
6:20 de kalkıp torbalı ya gidiyorum. Sen gel ben tütüne boğayım seni. Ama bir gün içelim, senin sıkıntılarını konuşuruz.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Neyse iyi geceler arkadaşlar

villa lan 4 katlı. banliyö bura. hepimizin köpeği var falan. millet birbirine böğürtlenli cupcake tabağı yapıyor. desperate housewifelarımız falan var. ayrıca bizim de torbalıda şubemiz var lan. 3 ay önce açtık. yarın orada olacağım hatta. benzincinin oradaki butik otelin altında öğle yemeği yiyorum ben hep.
  • Yeni Oluştur...