paramecium Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Selam, Daha ne kadar oldu ki aracı alalı mantar oluşturabilsin!!! Eğer öyleyse saygı duyarım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 eğer hava yeteri kadar nemli ise ki 4 aylık sıfır araçta antalya da klima da mantar oluştuğuna tanık oldum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Abi Kütahya'da kullanıyorum arabayı. Nem diye bir şey yok burada :P Bir de paramecium'un dediği gibi 15 gün falan oldu alalı henüz. Son 2 gündür koku geçti gibi bu arada, çok az geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 bi ara yenisini al o zaman. bitmeye başlamış arabanın ezmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Ayaklar benimkine benziyor allah kahretmesin. Fetişten soğutur adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 o mantar olayını nasil çözücez ? Bizim arabada'da var bir koku hiç aklıma gelmedi böyle mantar fln. Eczaneden mantar ilacımı alıcaz napicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Selam, Uzun hortumu olan spreyler var, onlardan alıp kanalları temizlemeye çalışıyorsun/çabalıyorsun. Esas senin havalandırma radyatörünü temizletmen gerekli. Radyatöre ulaş, vakumlu temizleme yap, sonra basınçlı hava ile kontrollü(o alüminyum kanatçıkları yamultma yani) olarak temizle, bir tane fısfıs(süper bir tanımlayıcı kelime) al, içine beyaz sirke koy, fısla radyatöre doğru, azcık bekle, 1" boya fırçası ile dikkatlice çitile, başka bir fısfıs ile su basıp durula veya beyaz sirkeye devam, durulama sonrası yine basınçlı hava, gerekli olursa radyatörün bulunduğu ortama da beyaz sirke uygula, su tahliye hortumunu güzelce temizle, son kez basınçlı hava ile ortamda biriken suyu temizle(gözünün görmediği noktalara yolla), sağı solu toplayıp havalandırmaya yüksen ki sistem içerde kalan nemi/suyu atsın. Benim sattığım Audi'nin radyatör resmen keçeleşmiş toz ile dolmuştu. Söküp dışarda temizlemiştim. Bu tarz kokulara en büyük etken, klima komp çalışırken aracın çatt diye stop edilmesi. Soğuk radyatör üstünde yoğuşma başlıyor ve ortam sıcaklığı artıyor. Bu da bakteri/mantar oluşmasına neden oluyor. Genelde hedefe varmaya yakın klima komp'u kapatıp radyatörü ortam ısısına yükseltmek ve bu aşamada da yoğuşmayı engelleyecek şekilde havalandırmanın devam etmesini sağlamak gerekiyor. Ben böyle bilir, böyle söylerim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 klima dezenfektani diye arat birseyler cikiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 CthuLhu said: bi ara yenisini al o zaman. bitmeye başlamış arabanın ezmesi Bi daha benzin almaya gidince 50 liralık fıstık ezmesi de alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar