Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 herkese geldi sanrım oyun top sellara çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 aynen aklıma geldi de sevap point için yazayım dedim. namaz niyaz yok, böyle böyle cennetlik olucaz inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 niyetten kaptın puanları hadi iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Cokomantis said: aynen aklıma geldi de sevap point için yazayım dedim. namaz niyaz yok, böyle böyle cennetlik olucaz inş beni 4k dolar verdigim hediye var steamgifts. Garantiledim mi reis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 ohoo yanına +1 bile alabiliyosun benim hesaba göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Sam said: vc2 & vc3 için de uğraşsalar keşke pc'ye, şahane oyunlar onlar da. vc2 çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Gameplay 1den daha rafine, order spam scout rushla bitmiyor bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 gameplay 3 odada geçiyor. konusu bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=ZsEZZlVnrwE Allah belanı versin sega. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ASIN BAYRAKLARI AS AS demoyu oynadim simdide VC'de oynadigimiz ulke nasil pseudo hollanda ise buda turkiye lol, jutland :D http://cdn3.dualshockers.com/wp-content/uploads/2016/08/ValkyriaAzure-7.jpg Setting said: With the discovery of the azure mineral Ragnite, the powerful Ruzhien Empire achieved rapid industrial development and expanded its territory. Jutland, a small country, is economically blockaded by the large country, and advocating “independence and freedom from colonial rule,” strikes the empire army’s base. http://i.imgur.com/WqtCsS0.png is adami sabanci konusunda bari subtle olsaydiniz be toplel neyse grafikler sahane, karakter cizimleri VC ile zirve idi sonra boka batti 2 de, 3 de toparladilar derken gene bi bozulma var ama setting farkli diye affediyorum. combati sevdim, degisik bisi cikmis ortaya gene. seslendirmede sahane olmus, demoyu begendim ki japoncasi basit sanirim anlamakta cok zorlanmadim :P milli mucadelede aktif rol alip 3-5 emperyalist rusu cuntacilarla birlesip dovmek icin oynanir sarisaclimmavigozlumdeolsaydikeske/10 diyorum :( astikmi bayraklari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 süleyman kahlenbergde ince olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 istihbaratci kiz cikmamis birde :D tam bole isadami-asker-siyasetci-gazeteci ve derin devlet suc cetesi ana karakterler asdffasd ya ne oluyu biz bu japonlara kurtlar vadisi filanmi satiyoruz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 serinin adını taşıyan en nefret edilen oyunda harcanıp unutulacak olmamız kötü olmuş. :/ vc ile alakasından çok tales of ile alakası var, keşke tales of valkyria filan deselermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 fena diil ya aslinda hikaye filan, hani cat pat japonca ile anladigim kadari ile bile baya sardi beni. hayalkirikligi ve su melee silahlar filan tasarim faciasi ama gameplayden kotarmis tek sikayetim ranged weaponlarin tam steampunk kafasi limitli ammo ya sahip olmasi, cover a cok zorlamamasi ozellikle ilk missionda ve taktiksel kontrolu scraplemeleri yeni bir yaratmislardi ve cidden gelsitirmelerini beklerken birakip bambaska bir tur yaratmalari kotu oldu ya hikaye kalitesini korursa oynanir ama dedigim gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 27 Haziran https://www.youtube.com/watch?v=VO9gu0pGkrc&feature=youtu.be http://www.diken.com.tr/wp-content/uploads/2016/06/bayrak-asan-adam6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 iyi bari, ps vita'da belki bakarım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar