axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Sparkcaster said: jagerjakez olcan da nolcak? http://i.imgur.com/DerAc9f.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 karı gibi ağlayacak mı yani nedir gifin ana fikri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Çocuk askere de gitti geldi hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Hareketi dogru ogrenip dogru yapmak ve o hareketi omurilikten dusunmeden yapabilecek kadar oturtabilmek onemli. Salondaki trainerlar (hepsi icin soylemek mumkun degil) duzgun formla squat ogretmeyip, deadliftde spotterlik yapip, insani smith machine e falan sokuyorlar. Salonda oksijen israfinin yani sira bir de en bastan yanlis ogrenmenize sebep oluyor. Internetten video izleyip makale okuyup yapmak istesen kendini kontrol edebilecegin bir mekanizma olmadigi icin yine izleyip/okudugunu uygulayamamak gibi bir problemin olabilir. Temelleri saglam atmak lazim. Geri kalan self motivation. /summon tili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 başlığı ve cevapları okumuştum. dünyadaki cahilliği ben mi çözcem diye cevap yazmadım şimdiye kadar türkiye'de gördüğüm personal trainerlardan birini kiralarsan sana yarardan çok zararı olur. hareketleri, yapılışlarını bilmiyolar. sakatlanmanı önleyemezler. izlediğim kadarıyla, sadece müşteriyi yorup, çalışmış hissi veriyolar. bu hepsi için geçerli olmayabilir. çalışmış hissi, doğru çalıştığının garantisi değil. ona verceğin paranın çeyreğini bana ver gelir çalıştırırım seni sdfsd şaka bi yana yeterli motivasyonun varsa okuyarak, izleyerek öğrenmek güzel. bazı kritik hareketlerde kendini videoya çekerek buraya yollarsın, düzgün yapman konusunda yardımcı oluruz. ama işin temelini o motivasyon olmadan öğrenemezsin, personal trainerın öğrettiği de ne kadar doğru ne kadar yanlış olur bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 siktir et diyon yani personal trainer'ı kamçılasın diye istemiyorum ben zaten, 30 yaşında adamım, birinin kamçılaması ile iş yapcak yaşı geçtik çoktan. sadece beslenme + hareketler için istiyordum burdaki genel kanı da o da bilmiyordur şeklinde ama anladığım kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 paybackdeki asyali hatun gibi bisey kamcilasa kotu mu olur? lucy liu'mus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 öylesini bulursam personal trainer diye kiralamam direk satın alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 niye insanlar hareketi yanlış yaptıkları için gelişemediklerini düşünüyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 yanlış hareketi yapıp nası gelişcen dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Emre333 said: niye insanlar hareketi yanlış yaptıkları için gelişemediklerini düşünüyor ki? fıtık olunca gelişmek zor oluyor biraz. ama biceps curlü amuda kalkarak yapabilirsin fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Bende yeni başladım spora ama biraz muhabbet ile bu işi bilen adamlardan öğreniliyor birşeyler çekingensen etrafı izlesen yine yanlış yapmazsın diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 http://www.whosay.com/status/yolanthe/1017102?wsref=tw&code=zHR9vYx kimler neleri çalıştırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 hmms aynı jatomi'ye mi gidiyoruz acaba... bi de bula bula ne biçim çocuk bulmuş, eli yüzü biraz daha düzgün bişi bulaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 sen nasil 30 yasindasin ya akasya jatomide iki uc kez zengin gobekli dayilarin basinda abduction machine yap haciaga diye bekleyen egitmenler gordum sadece, saati yuz liraya daha cost effective seyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 yapma eyleme diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 suradan basla iste, guncelligini koruyor halen http://liamrosen.com/fitness.html daha da yetkili abiler eksik gedigini soyler isterse hareketleri dogru yapmayi ogren, ileride n kilo dedlift yaparken volta atan egitmen uyarmiyor diye belinden olma hani beslenmeyi de besin degerlerini de dikkate alarak disipline oturt (tum gun eti form yiyerek kas kaybettiydin diye hatirliyorum, onu yapma mesela) noobken baska da bir sey yok sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 fıtık olmak istemiyorsanız benden bir takım öneriler var: yerden bir şey kaldırırken göğsünüz her zaman dik olsun ve omurganız kesinlikle sabit olsun. olympic liftlere teknik öğrenmeden ve gerekli mobility i sağlamadan girmeyin. Hatta bu dediğim squat içinde geçerli. Tam olarak yere çömelip rahatça en az 5 dk duramıyorsanız squat a da bulaşmayın. farmers walk u uzun mesafede yüksek kilolar ile kesinlikle yapmayın. hepsinden önemlisi kg arttırımını çok hızlı yapmayın. bir de insanlar ağır kaldırdığı için değil mal gibi bütün gün oturduğu için fıtık olma şansı daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Rerore said: http://www.whosay.com/status/yolanthe/1017102?wsref=tw&code=zHR9vYx kimler neleri çalıştırıyor seneye 30. bitmis bu. birini avlasam da evlensem diye firil firil bakiniyodur simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 bu ne ya böyle. hatunun beli photoshop gibi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 blekays gelsin bi baksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Marty said: Rerore said: http://www.whosay.com/status/yolanthe/1017102?wsref=tw&code=zHR9vYx kimler neleri çalıştırıyor seneye 30. bitmis bu. birini avlasam da evlensem diye firil firil bakiniyodur simdi Wesley Şınayderi avlamış daha naapsın kadın, para şöhret herşeyi tam adamın, bitek boyu cüce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 av sezonunu kapatabilir o zaman. bir cocuk yapti mi tamamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 lan eğiticiyi kastetmemiş miydin http://cdn.eksibition.org/samples/sp7bfa1d4625b66e0e4f6655fc57de8255.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Marty said: blekays gelsin bi baksin gerçek beyler bulutlar düz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar