senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 şimcik yetkili abiler bişi sorcam size ben spora başladım da, ordaki elemanlarla fln konuştum direk personal trainer önerdiler bana, en hızlı bu şekilde gelişirsin diye. şimdi düşünüyorum da vucud geliştirme hakkında bi bok bilmiyorum hakikaten, nasıl beslenilir, aletler nasıl kullanılır, hangi supplement nası alınır, protein tozu mu içcez hangi hapı kullancaz, vs vs... gidip tutsam bi personal trainer faydalı olur mu benim için, yoksa adamın anlatcaklarını yapacağı yardımı internet aracılığı ile veya sağdan soldan yardım alarak yapabilir miyim? personal trainer kiralamışlığınız var mı bir de sizlerin, nasıl yardımı oldu_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 tabii ki önerecekler çünkü çok güzel kazığı sokuyorlar :D ha işe yarıyor mu, sen de kendini adama uydurup hakkını verirsen gerçekten de 1 yılda varacağın noktaya 5-6 ayda ulaşıyorsun. ama bence çok pahalı, ben vermezdim, zamanında vermedim de. (şu anda spor falan yapmıyorum göt göbek bağladım o ayrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 besyo mezunu bir alay issiz var..1 besyo senede 200 mezun verse en az 50 besyo var senede 10 000 kisi..eh bunlardan 100 200 kadari da body salonlarinda gymfitlerde personal trainere yatiyor. arti beslenme diet veren de var..tutturursan iyi para da ..saglam sekilli ve tipinin bayagi duzgun olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 dana ne diyon ya personal trainer olayım mı demiyorum sdf tutayım mı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 sabonis said: tabii ki önerecekler çünkü çok güzel kazığı sokuyorlar :D ha işe yarıyor mu, sen de kendini adama uydurup hakkını verirsen gerçekten de 1 yılda varacağın noktaya 5-6 ayda ulaşıyorsun. ama bence çok pahalı, ben vermezdim, zamanında vermedim de. (şu anda spor falan yapmıyorum göt göbek bağladım o ayrı) aynen sağlam pahalı, yıllık spor salonu ücretinden de fazlaya geliyor ama dediğim gibi hiçbi altyapım hiçbi bilgim yok konu ile ilgili, adama uyabilir miyim uyamazmıyım yoğun iş temposunda o da ayrı bi soru işareti tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 jagerjakez olcan da nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 onu olmaya gerek yok brad pitt'in fight club'taki hali gibi olsam yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 İşi profesyonelliğe vurmayacaksan ve vücudunla para kazanmıyorsan yada çoooook paran yoksa gerek yok bence. Verdiğin parayla kalırsın. Şimdilik salona devam et işi rutine oturt. Baktın eve daha fazlası lazım o zaman düşünürsün öyle bişeyi. Bulacacğın trainer ne kadar iyi olacak birde? Fight club vücudu istiyorsan kick box go go derim ben. İşi iyi bilen adamla herşey daha nizami ama bu daha kolay olacak demek değildir. Yine bi tarafından ter akmadan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 yok ya deli gibi piyasada adam var a getirecektim..baktin elemanin cektigi fiyat fazla geldi salon degistir baskasina bak..yer gok trainer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 kişisel antrenör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 senko said: yoğun iş temposunda o da ayrı bi soru işareti tabi sorun burada zaten senin işi brad pit vucudu yapmak değil o yüzden kendini fazla harap etme http://media.digititles.com/title-gallery/70e847739104d5d98d1c25e6de0c74d9/medium/christian-bale-body-transformation.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 off brad pitt olayını ciddiye almışsınız ya sdfsf yılların geyiği o burdaki. götü göbeği düzeltsem yeter tabiiki de bana, az vucud şekillensin duruşum düzelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Tavsiyem: İsteğin gerçekten varsa ve azimli isen; salona başla, internetten bol bol oku, video izle, salonda arkadaşlar yap işin temelini öğren ve zamana bırak. Zamanla her şeyi oturtacaksın, yemeni de salonda hangi gün neler yapacağını da, hangi supplementi alacağını da. Yeni başlıyorsan bu en güzeli, PT tutma düşüncesi belki 2-3 sene sonra olabilir, o da en iyi PT den rötuşları yapması için fikir satın almak adına olabilir. Ben kişisel olarak hiç personal trainer tutma taraftarı değilim, işin keyifi araştırıp bilgiyi süzüp hayat tarzını ona göre oturtup vücudundaki yansımaları görmen. Bu insana hem daha çok keyif katıyor, hem vücudunun neye nasıl tepki verdiğini kendini öğreniyorsun, hem de devam etme isteğini arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Eğer sporu devam ettirecek disiplini korumakta zorlanıyorsan Eğer para verdim o kadar çalışacağım ve çalıştıracak tabi diyorsan ve iyi bir maaşın varsa olabilir. Eğer kendi kendini motive edebiliyorsan bence gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Gerek yok el ele verir hallederiz :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 ha butun buralarda isin bitince ve istedigin vucudu yapamayinca ve cok para kazaninca gel istedigin yerlerine kas goz yaptiralim..silikon bag dokusu takviyesi lipo suction .. spo spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 pt lerin çok biyik bir bölümü kolpacı malesef. cidden böyle birini istiyorsan mutlaka iyice araştır, o salonlarda önerilenlerin çoğu spor bilimleriyle alakası olmayan tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 salla pt yi çok güzel programlar vs var boşa para verme, çok kazanıyorsun diye dağıtmana lüzum yok bence gereksiz. hani diğerlerinin de dediği gibi bu işi profesyonel yapmayı düşünmüyorsan kendi kendine güzel gelişim gösterebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 sonra hareketi yanlis yapmisim, belim cikti diye gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 hareketi nası doğru yapacağımı sağdan soldan sora sora öğrenirim diye düşünüyorum yardım ederler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Hareketin doğrusunu öğrenirsin de doğru yapıyorum diye fıtık olma harbi. Onun için iyi salon olması lazım ki adam doğrusunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 PE ile çalışmak güzel. Gaz veriyor ve hareketi doğru yapmanı sağlıyor ama elbette ekonomik olarak pahalı bir seçim. Ve bazen özellikle son derslere doğru seni şişirip tekrar ders aldırmak için biraz fazla zorlayıp sakatlanmaya sebep olabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 personal trainer muhabbetine girdiginde gore duzgun biyere gidecek para var. duzgun bi yerde de personal trainera gerek olmuyodur heralde? zaten hareketleri sorabilecegin yardim siteyebilecegin calisanlari yok mu? derdin illa birisi kafamda dursun beni kamcilasinsa, o zaman direkt tut birini. hatta bi hatun tut, gece gunduz kamci lazim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Marty said: hatta bi hatun tut, gece gunduz kamci lazim de. abi asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar