Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

personal trainer

senko

Öne çıkan mesajlar

şimcik yetkili abiler bişi sorcam size
ben spora başladım da, ordaki elemanlarla fln konuştum direk personal trainer önerdiler bana, en hızlı bu şekilde gelişirsin diye.

şimdi düşünüyorum da vucud geliştirme hakkında bi bok bilmiyorum hakikaten, nasıl beslenilir, aletler nasıl kullanılır, hangi supplement nası alınır, protein tozu mu içcez hangi hapı kullancaz, vs vs...

gidip tutsam bi personal trainer faydalı olur mu benim için, yoksa adamın anlatcaklarını yapacağı yardımı internet aracılığı ile veya sağdan soldan yardım alarak yapabilir miyim?

personal trainer kiralamışlığınız var mı bir de sizlerin, nasıl yardımı oldu_
Sosyal ağlarda paylaş

tabii ki önerecekler çünkü çok güzel kazığı sokuyorlar :D

ha işe yarıyor mu, sen de kendini adama uydurup hakkını verirsen gerçekten de 1 yılda varacağın noktaya 5-6 ayda ulaşıyorsun.

ama bence çok pahalı, ben vermezdim, zamanında vermedim de. (şu anda spor falan yapmıyorum göt göbek bağladım o ayrı)
Sosyal ağlarda paylaş

besyo mezunu bir alay issiz var..1 besyo senede 200 mezun verse en az 50 besyo var senede 10 000 kisi..eh bunlardan 100 200 kadari da body salonlarinda gymfitlerde personal trainere yatiyor. arti beslenme diet veren de var..tutturursan iyi para da ..saglam sekilli ve tipinin bayagi duzgun olmasi lazim
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

tabii ki önerecekler çünkü çok güzel kazığı sokuyorlar :D

ha işe yarıyor mu, sen de kendini adama uydurup hakkını verirsen gerçekten de 1 yılda varacağın noktaya 5-6 ayda ulaşıyorsun.

ama bence çok pahalı, ben vermezdim, zamanında vermedim de. (şu anda spor falan yapmıyorum göt göbek bağladım o ayrı)

aynen sağlam pahalı, yıllık spor salonu ücretinden de fazlaya geliyor
ama dediğim gibi hiçbi altyapım hiçbi bilgim yok konu ile ilgili, adama uyabilir miyim uyamazmıyım yoğun iş temposunda o da ayrı bi soru işareti tabi
Sosyal ağlarda paylaş

İşi profesyonelliğe vurmayacaksan ve vücudunla para kazanmıyorsan yada çoooook paran yoksa gerek yok bence. Verdiğin parayla kalırsın. Şimdilik salona devam et işi rutine oturt. Baktın eve daha fazlası lazım o zaman düşünürsün öyle bişeyi. Bulacacğın trainer ne kadar iyi olacak birde? Fight club vücudu istiyorsan kick box go go derim ben.
İşi iyi bilen adamla herşey daha nizami ama bu daha kolay olacak demek değildir. Yine bi tarafından ter akmadan olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

yoğun iş temposunda o da ayrı bi soru işareti tabi

sorun burada zaten
senin işi brad pit vucudu yapmak değil
o yüzden kendini fazla harap etme
http://media.digititles.com/title-gallery/70e847739104d5d98d1c25e6de0c74d9/medium/christian-bale-body-transformation.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Tavsiyem:

İsteğin gerçekten varsa ve azimli isen; salona başla, internetten bol bol oku, video izle, salonda arkadaşlar yap işin temelini öğren ve zamana bırak. Zamanla her şeyi oturtacaksın, yemeni de salonda hangi gün neler yapacağını da, hangi supplementi alacağını da. Yeni başlıyorsan bu en güzeli, PT tutma düşüncesi belki 2-3 sene sonra olabilir, o da en iyi PT den rötuşları yapması için fikir satın almak adına olabilir.

Ben kişisel olarak hiç personal trainer tutma taraftarı değilim, işin keyifi araştırıp bilgiyi süzüp hayat tarzını ona göre oturtup vücudundaki yansımaları görmen. Bu insana hem daha çok keyif katıyor, hem vücudunun neye nasıl tepki verdiğini kendini öğreniyorsun, hem de devam etme isteğini arttırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

personal trainer muhabbetine girdiginde gore duzgun biyere gidecek para var.
duzgun bi yerde de personal trainera gerek olmuyodur heralde? zaten hareketleri sorabilecegin yardim siteyebilecegin calisanlari yok mu?

derdin illa birisi kafamda dursun beni kamcilasinsa, o zaman direkt tut birini. hatta bi hatun tut, gece gunduz kamci lazim de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...