Rhoube Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Yaw eskilerden bi çizgi film vardı. Bir çocuk vardı onun oyuncak bir robotu vardı. Bunlar turnuvalara felan katılıyorlardı. Sonraları cocukla robot arasında bi bağ oluşuyordu, cocuk robotun acılarını felan hissediyordu. Boyle bi çizgi filmi hatırlayan varmı? Cok güzeldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 pokemon beybileyd[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Yok ya moderen bi şey değil benim bahsettiğim 1993 1992 yıları olması lazım muhauah. Boyle bildiğin robot canlı veya topaç değil di. Bildiğin kucuk robbottu, ring te kapışıyodu başka robotlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ya dur sanki senin dediğin çizgi filmi ben hatırlıyor gibi oluyorum. bir de sharky'e sormak lazım... sharky!!!![hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 red baron bak bakalım bu mu[hline] www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 16 June 2003 09:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 o değil. çok iyi hatırlıyorum vardı öyle bir çizgi film[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 o zaman konuları aynı[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Neyse ya hatırlarsam yazarım buraya. Bu arada red baronu iyi hatırlattın onuda indiriyim bir ara. Cocukluğumun tüm cizgi filmlerini topluyorum. Cobranın tüm serisini indiriyorum bitti bitecek. Sırada Genki var tabe bulabilirisem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decepticon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ya bende hatıladım beyaz bir robotu.Cocuk bilekligi sayesinde robotun acılarını hissediyordu bende cok izliyodum vede cocugun kız arkadası cocuktan uzundu :)Bide adını hatırlasam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 yahu ben buna mesaj atmamışmıydım neyse :) puu hafızanıza jumaruyu nasıl hatırlamaz sınız valla küçükken her bölümün izlemişimsir virgül darbesi :) robota tekvando öğretmişti sonra bir bileklikel aynı acıları hisetmeyi böylece daha iyi savaşmayı pilanladı faka sonra bileklikle robota zihinsel mesajlar göndere bildiğini farketti .... vs bun süper animenin özentisi olna pokemon ve böyle monlu olan salak şeylerle kıyaslamayın.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Helal sana da isim tam olarak jumaru mu?? Gerçek ismini filmi indirebileceğim yeri biliyorsan minnetar kalırım valla!! Valla jumaruydu değil mi ismi unutmuşuz be dilek olay aradan 11 yıl gçmiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 jumaru fiye yaz heralde çıkar hatta çocuğun adıda seyişiro sugataydı falan çizğifilmin adını jumaru olması lazım fakat bizimkiler başkahraman jumaru diye jumaru demişte olabilir kazaadan bulursun büyük ihtimalle.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ne iyi oldu anime bölümü ya :) hatırladıkça hatırlıyo insan çocukluğunu[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ya ben hastasıydım onun shimanu ydu adı galiba bizim robotun adı heyt be cok super cizgifilmdi allaa icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Lol bende hatırlıyorum o çizgi filmi.. hatta ilerki bölümlerde robotu geliştirip kendi kendine hareket etme yeteneği felan vermişlerdi :P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=1886 Orjinal adı Plawres Sanchiro Yönetmeni Kunihiko Yuyama'nın aynı zamanda Shin KOR , Pokemon TV serisi , Galaxy Express 999 , Windaria gibi farklı tarzlarda çalışmaları bulunmakta. Animesi zamanının çok ötesindeydi hatta tek kanal dönemi sonlarındaki favori anime listemde ilk 5'e rahat rahat yer verebilirim.O kadar güzeldi.Gerçi boşverin , o zamanlrın en averaj Anime'si bile şimdi TV'lerimizde yayınlanan en kalite Anime'lerle yarışır da geçer bile. [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 07 Ocak 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 biride torrent linki bulsun cok kral olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 torrenti yok sanırım. ufak bi aratştırma yaptım google da. bulamadık. ama dc++ da var bi amcada buldum 12 bölüm bakalım indirebilecek miyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bende aynı soruyu sormustum. Ufak robot sürekli cocugun omzunda oturuyordu. Bende cok istemistim öle bir robotumun olmasını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 şikayetçiyim bu bölümden kardeşim, hatırlatıp hatırlatıp duruyorsunuz. Ciddiyim, vaktim az izlemek için daha kenshinleri izleyemedim. vandread 2. edition da bitmedi. Witchhunterlarıda bitiremedim. Nerden aklınıza geliyor :p ah ah geçen sene şöyle gaza gelecektim bu vakitler. Daha naruto izleyeceğim peeeeeeh[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Robotech güzeldi :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ha birde jetgiller vardı robot vardı hizmetçi :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Jumaruydu o robot un ısmı kaskında J vardı..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar