Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hani bir oyuncak robot vardı......

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

Yaw eskilerden bi çizgi film vardı. Bir çocuk vardı onun oyuncak bir robotu vardı. Bunlar turnuvalara felan katılıyorlardı. Sonraları cocukla robot arasında bi bağ oluşuyordu, cocuk robotun acılarını felan hissediyordu. Boyle bi çizgi filmi hatırlayan varmı? Cok güzeldi ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ya dur sanki senin dediğin çizgi filmi ben hatırlıyor gibi oluyorum.
bir de sharky'e sormak lazım...
sharky!!!![hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben buna mesaj atmamışmıydım neyse :) puu hafızanıza jumaruyu nasıl hatırlamaz sınız valla küçükken her bölümün izlemişimsir virgül darbesi :) robota tekvando öğretmişti sonra bir bileklikel aynı acıları hisetmeyi böylece daha iyi savaşmayı pilanladı faka sonra bileklikle robota zihinsel mesajlar göndere bildiğini farketti .... vs bun süper animenin özentisi olna pokemon ve böyle monlu olan salak şeylerle kıyaslamayın.[hline]I'm a lost soul in frp
Sosyal ağlarda paylaş

Lol bende hatırlıyorum o çizgi filmi.. hatta ilerki bölümlerde robotu geliştirip kendi kendine hareket etme yeteneği felan vermişlerdi :P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=1886

Orjinal adı Plawres Sanchiro

Yönetmeni Kunihiko Yuyama'nın aynı zamanda Shin KOR , Pokemon TV serisi , Galaxy Express 999 , Windaria gibi farklı tarzlarda çalışmaları bulunmakta.

Animesi zamanının çok ötesindeydi hatta tek kanal dönemi sonlarındaki favori anime listemde ilk 5'e rahat rahat yer verebilirim.O kadar güzeldi.Gerçi boşverin , o zamanlrın en averaj Anime'si bile şimdi TV'lerimizde yayınlanan en kalite Anime'lerle yarışır da geçer bile.

[Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 07 Ocak 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şikayetçiyim bu bölümden kardeşim, hatırlatıp hatırlatıp duruyorsunuz.
Ciddiyim, vaktim az izlemek için daha kenshinleri izleyemedim.

vandread 2. edition da bitmedi.

Witchhunterlarıda bitiremedim.

Nerden aklınıza geliyor :p ah ah geçen sene şöyle gaza gelecektim bu vakitler. Daha naruto izleyeceğim peeeeeeh[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

Jumaruydu o robot un ısmı kaskında J vardı..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...