dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Şunu çevirsenize taharet musluksuzlar Scene Text Recognition Using Structure-Guided Character Detection and Linguistic Knowledge
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Yani şimdi tavşaklara değmiyor mu diyorsun. Bilimsel olarak imkansız.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Değiyor, tşklara su değmesi neden kötü bir şey olsun? Taşaklara değen suyun boku alıp oraya ilettiğini kanıtlayabilir misin?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Bence akıyor aşağıya mesela, suyu çok açmassan öküz gibi, taşımaz kendi ağırlığı ile aşağıya dökülür.
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Tavşaklara değiyorsa o suyun taşıdığı mikroplar gelmiyor mu sanıyorsun? Abi iğrenç kabul de ediyorsun üstelik değiyor diye.
karatan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 asdasd Sorieno said: Abi nasıl değmiyor. Birincisi olayın projeksiyonunu yaptığımızda değme olasılığı çok yüksek. Aşağıda paylaşacağım bu grafikle konunun hassasiyetini özetlemeye çalıştım. Mavi çizgi taharet musluğunun akış simülasyonu. Kırmızı X noktasında. göt ile temas sağlanıyor. Suyun etkisiyle ufak kırmızı noktalar vücudumuza temas etmeye müsait olduklarını görüyoruz. Burada birincil şüpheli gördüğümüz gibi tavşaklarımız. Bu iş hijyenik değil. Taharet ile yıkamaktan vazgeçin. HER ŞEY ORTADA.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Abi peki su bakterileri alıp götürüyor mu farzedelim götü sıyıran su taşaklara ulaştı? Sonuçta bekleme yapmıyor, uzun süre su tutuyorsak düşük basınçta?
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 sipeyskeyk said: Abi peki su bakterileri alıp götürüyor mu farzedelim götü sıyıran su taşaklara ulaştı? Sonuçta bekleme yapmıyor, uzun süre su tutuyorsak düşük basınçta? Abi önemli olan nokta şampuan sabun gibi antibakteriyel bir madde ile temasını sağlamak ve elle baskı yaparak ovici ovici etmek. O baskıyı suyla verirsen götü tavşağı komple bok içinde bırakırsın çünkü.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Hay sizin götünüze bee, günlerdir bi bitmediniz dayanamıyom artık http://www.youtube.com/watch?v=SH-sQRCqi-0
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Bir tane zevkim vardı adam içine etti. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Bu yazdıklarım sayesinde bir kişinin daha götünü kurtarabildiysem ne mutlu bana.
karatan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Sonuç olarak sıçıyor muyuz artık? 4 gündür tutuyorum da...
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=HqwXP_7WPqc
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 http://www.walmart.com/ip/Pampers-Scented-Soft-Care-Baby-Wipes-Pop-Up-Tub/13439683
Marty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Sorieno said: Bu yazdıklarım sayesinde bir kişinin daha götünü kurtarabildiysem ne mutlu bana. yazdiklarini okudum. ve diyorum ki, gotunu yikamayi beceremeyen sictiktan sonra dusa girer.* ama basur muhabbeti mantikli geldi ve gerildim. *ishal ya da taharet muslugu/bidet olmayan durumlar disinda
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 önemli olan beslenme abi. bazen kabasını alayım diye kağıdı vuruyorum bi bakıyorum tertemiz. günümün geri kalanı mutlu geçiyor resmen.
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 aquila said: http://www.faucetdepot.com/product-images/Toto-SW824-11-Elongated-Front-Washlet-C100---Colonial-White-(Pictured-in-Cotton-White).jpg Bizde var bunun gibi bisi. Buzuk piril piril oluyor tazyikli sicak suyla. Bal dok yala yani o derece. Hatta siyir ekmekle.
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Claiborne said: önemli olan beslenme abi. bazen kabasını alayım diye kağıdı vuruyorum bi bakıyorum tertemiz. günümün geri kalanı mutlu geçiyor resmen. O işte artisan level. Sıçıyorsun ama arkada iz bırakmıyorsun. Ha bu demek değil ki böyle sıçtığında yıkamayacaksın. Hayır yıkayacaksın. O görüntüye güvenmeyeceksin. Çünkü bu mikrobun bakterinin nereden geldiği belli olmaz, illa kahverengi olması gerekmiyor.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Sorieno yaş kaç ve ne işle uğraşıyorsun?
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 8 kere arka arkaya baştan sabunla elini yıkayan obsesis kompulsif biri vardı dersanede. temizlenmemiş gibi geliyodu diyodu. o sorieno sanırım.
Öne çıkan mesajlar