Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 BonePART said: her tualetten spnra direk dus en iyiside taylanda gidince o bolgede taharet muslugu oldugunu gormek beni resmen file binmekten mutlu etti dunyanın en buyuk huzur yabancı yerde taharet muslugu Uzakdoğuda nasıl bu iş genelde? Çin, Japonya, Hindistan?
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 japonyada robot var, yikama yaglama yapip ful muamele cekiyo. nasa bilgisayari gibi kontrol aleti var asdf.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 iyiymiş lan hele bi de karıysa robot
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 hollandadayım kaçarı yok, sçtıktan sora duşa giriyorum ama iyi temizliyo iyi oluyorum ferah hissediyorum.
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 "Tatar Ramazan" said: BonePART said: her tualetten spnra direk dus en iyiside taylanda gidince o bolgede taharet muslugu oldugunu gormek beni resmen file binmekten mutlu etti dunyanın en buyuk huzur yabancı yerde taharet muslugu Uzakdoğuda nasıl bu iş genelde? Çin, Japonya, Hindistan? çin bilmiyorum, ikisi de yoktu gayet. Japonlarda taharet musluğu var tuvalet kağıdı da var, hintlilerin büyük kısmı sadece taharet musluğu ile gidiyo kağıt olmuyor diye biliyorum.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 arkadaşlar lütfen artık taharet musluğunu ayarlayın güzel isabet ettirin yıkayın bir güzel sonra tuvalet kağıdıyla silin iyice. sonra kağıda bakın tertemizse çıkın gidin. baktınız pis biraz daha yıkayın. yok eller bilmemneler. noluyor lan. 1 aydır paticikte bu muhabbet.
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Black-ice said: arkadaşlar lütfen artık taharet musluğunu ayarlayın güzel isabet ettirin yıkayın bir güzel sonra tuvalet kağıdıyla silin iyice. sonra kağıda bakın tertemizse çıkın gidin. baktınız pis biraz daha yıkayın. yok eller bilmemneler. noluyor lan. 1 aydır paticikte bu muhabbet. evet yalnız taharet musluğu + tuvalet kağıdı kombosunu anlamayanlar var hala, nasıl oluyo bilmiyorum.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 bi de taharet musluğu ile yıkamaktan türkler daha çok basur oluyor olayı doğru mu?
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 elle ovici ovici sesini duyana kadar parlatan asker arkadaşım vardı benim. tokalaşmıyorum diye de güceniyordu. abi elleri bok kokuyor ya.
Cons Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 ezikmisiniz abi yurtdışındaysanız göt yıkayıcınızdamı yok otel odasında
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mortis said: bi de taharet musluğu ile yıkamaktan türkler daha çok basur oluyor olayı doğru mu?dogru abi gotte kalan bokun iyilestirici etkisi var
manve Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=zdn5D5Q9R74
huun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Chemical said: "Tatar Ramazan" said: BonePART said: her tualetten spnra direk dus en iyiside taylanda gidince o bolgede taharet muslugu oldugunu gormek beni resmen file binmekten mutlu etti dunyanın en buyuk huzur yabancı yerde taharet muslugu Uzakdoğuda nasıl bu iş genelde? Çin, Japonya, Hindistan? çin bilmiyorum, ikisi de yoktu gayet. Japonlarda taharet musluğu var tuvalet kağıdı da var, hintlilerin büyük kısmı sadece taharet musluğu ile gidiyo kağıt olmuyor diye biliyorum. hintlilerin yarıdan fazlası sokağa sıçıyor
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 japonyada fake sifon çekme sesi bile var, basıyosun düğmeye sifon çekme sesi veriyor sdf
hunty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Abi ben 10 senedir yurt disindayim. Turkiye'de iken tuv. kagidi + su + tuv kagidi rotasyonu kullanirdim. Halen de kullanmaktayim. Kendi tuvaletine dus basligina benzeyen taharet dusundan taktirabilirsin ki cok guzel. Turistik gezilerde vs. elinde yarim litrelik pet sise ile girersin tuvalete. Hic bise bulamazssan tuvalet kagidiyla kanayana kadar sil, ustune 2-3 kere kagida tukurup silersin, istenen freahliga kavusursun.
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 chrome said: elle ovici ovici sesini duyana kadar parlatan asker arkadaşım vardı benim. tokalaşmıyorum diye de güceniyordu. abi elleri bok kokuyor ya. iğrenç abi, şunun elinden yemek yediğini düşün bir de. taharetin temizlik olduğunu savunmayın ya.
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 hunty said: kanayana kadar sil NEY?????? NAAPIYORSUN OLM SEN?
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 abi madem götünüzle bu kadar takıntılısınız, aynı boku elinize, bacağınıza, baldırınıza , tekrar oturacagınız tuvalete vs sıçrattığınızı bilin.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 abi benim yöntemim çok temiz niye yapmıyosunuz anlamıyorum benim götümde mi bi acaiplik var anlamadım ki
Öne çıkan mesajlar