Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 south parkın son sezonunda konusu geçti bunun. japon tuvaletlerinin superiority'liğinden bahsedildi. yıkadığı yetmiyor kurutuyor da üfürterek. ucuz olsa da alsak keşke.
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 ben hala bidet nasıl kullanılıyor onu anlamadım. bu gavurların tuvaletinde taharet musluğu yok da bidete oturup mu yıkıyolar? bi de favorim budur. hem oynar başlıklı hem göte plup plup su atabiliyor
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 bidette ters otucaksın sonra sokucan bacakların arasına elini açıcan musluğu sabunla lops lops yıkıcan fakirler bilmez
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 aaagbi bideti esnaf lokantasinda yicen hmppss hmmpss
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 zipzip, 06.04.2023 13:07 tarihinde dedi ki: ben hala bidet nasıl kullanılıyor onu anlamadım. bu gavurların tuvaletinde taharet musluğu yok da bidete oturup mu yıkıyolar? bi de favorim budur. hem oynar başlıklı hem göte plup plup su atabiliyor bundan bi evde taktık. hakkaten efsane alet. tuvalete giriyorsun hoşgeldiniz diye kapağı açılıyor.
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 cikarken de bisey diyo mu siyahbuz ?
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 zipzip, 06.04.2023 13:07 tarihinde dedi ki: ben hala bidet nasıl kullanılıyor onu anlamadım. bu gavurların tuvaletinde taharet musluğu yok da bidete oturup mu yıkıyolar? bi de favorim budur. hem oynar başlıklı hem göte plup plup su atabiliyor taharet musluğu suyunu ısıtabildiği ve oturduğunuz alanı da ısıtabilme özellikleri de var. sıçmaya yeni bir keyif getirdi diyebilirim adgafh
Öne çıkan mesajlar