monoscope Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Anlamadığım birşeyler var bende. Kendi mesleğimden mi sıkıldım, iş hayatından mı sıkıldım, başkasının altında çalışmaktan mı sıkıldım ama bir gariplik var. Sektör bayık gelmeye başladı desem hop 0'dan yeni bir işte tecrübe kazanmaya çalışmak çok uzun bir süreç yaş olcak 26 bu saatten sonra çok geç kaldım gibi geliyor başka bir işle ilgilenmek için. İş başvurularına gidiyorum akşam biraz oturup düşününce vazgeçiyorum. Başkası için çalışmak istemiyorum sanırım diyorum, kendim iş kurmaya kalksam gerekli maddi gücüm yok hadi maddi güç gerekmediğini varsaysak internet sektörü yapılır birşeyler desem okyanusa atlamak bazen korkutucu geliyor hemen sonuç almak zaten imkansız o şekilde yaşam standardımı korumaya nasıl devam ederim bilmiyorum. Bu saat oldu uykusuzluktan ölüyorum ama yatakta dönüp bu konuları düşünmekten çok gına geldi. Birisi bir yardım eli uzatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 monoscope said: yaş olcak 26 bu saatten sonra çok geç kaldım gibi geliyor yok daha neler ya, geç falan değil hiçbir şey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Colonel Sanders KFC'yi 60'ından sonra mı ne kurdu. 26ya geç diyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 26 hiç bir şey için geç değil zaten "sektör" değiştirmek diye bir engel yok. esas sıkıntı bölüm değiştirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 aynı durum bende de var uyuyunca biraz geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Bölüm değiştirmek istiyorum ben sanırım yanlış söyledim orda. Developerlıktan finansa pazarlamaya falan atlasam nasıl olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 nasıl atlayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 pazarlamayı internet pazarlama olarak bakınca geçilebilecek bi bölüm gibi duruyo. adwords, kpi, satışlar derken gelsin paracıklar 8-) kesin biri gelip internet marketing adwordsten ibaret değil der şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 pazarlama ayrı şey satış ayrı şey operasyon ayrı şey eticaret için en azından satış için senin fiyatlandırma yapabiliyor olman gerekiyor, satış/ciro/kar bazlı performans değerlendirmesine alınıyor kpi dediğin hepsinde mevcut, "performans" değerlendirmesi yapan bir birim olmuyor genel olarak küçük-orta boyutlu eticaret işlerinde. herkesin kpiları belli oluyor, herkes kendi raporluyor. adwords fiilen yönetimini genelde operasyon veya ajans yapıyor. pazarlamacının adwords yaptığını duymadım şahsen. pazarlamacı başka işlerin peşinde koşuyor. finans demişsin o ne alaka anlamadım, bunların hiçbiriyle alakası yok finansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 sen istediğini net belirleyip, istenilen nitelikleri toplarsan ve üzerine deneyim koyarsan o bölümlere geçersin (biraz da şansla) fakat böyle dışarıdan göründüğü gibi "biraz da pazarlama yapayım" ile hiçbir yere gidemezsin. onun adı stajdır. 0'dan stajer olarak girersin pazarlamaya ki ona da iyi bir yerde girmen çok zor (yeni mezun alıyorlar, para vermiyorlar fln) orada iş öğrenirsin. işi bilmek önemli 26 yaşında bir değişiklik yapacaksan. iş bilmeden olmaz. stajer olur işte hehe. nitelikleri toplasan bile, görüşmede kendini göstersen bile yönetici deneyimin yoksa başlayacağın pozisyon stajerden sonraki en alt pozisyon olacak ayrıca. eğer kendine inanıyorsan 3 yıldır orada olanları 1 yılda ezer geçersin ama iyi bir şirket olması gerekiyor işte, onlar da sayılı türkiyede. ps. tanıdık wildcard'ın varsa oyna bu arada, bütün bu olayları bypass ediyor. bir sürü arkadaşım böyle geçiş yaptı. eşin dostun şirketine hatır gönül ile düşük maaşlar ile girdiler. bilen adamın yanında 6 ay çalıştı, işi öğrendi, maaşı arttı yürüdü gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 lan ben 26 yaşında wow'da raid ve pvp kovalıyordum hala. adam bir de geç demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 tek wildcard'ım babamla çalışmak. onu da son çare olsun istiyorum pek heveslendiğim birşey değil. ya açıkçası 35'imden sonra kimsenin altında çalışmak istemiyorum get rich or die tryin modunda takılabilirim o yüzden biran önce birşeyler yapmam gerekiyor. milletin altında çalışa çalışa para dışında hiçbir konuda ilerleyemiyorum gibime geliyor, canım sıkılıyor, bunalıma giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yönetici olmayı birinin altında çalışıyor olarak görüyorsan işin zor, o zaman kendi işini kuracaksın. bu skillsetle o da biraz zor tutar parayı bulsan bile. yönetici olmak hedefse 30'dan önce olursun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 25-30 yaş arası tipik kariyer depresyonundasın. hepimizde var bu duygular. ben zamana bıraktım. radikal bi karar verip maceraya atılasım geliyor sıklıkla ama sonra geçiyor. 1-2 sene bekleyip hayatın ne fırsatlar sunacağını görmek lazım diye düşünüyorum. tabi bu benim fikrim çünkü içinde bulunduğum sektörden (mimarım) başka bi sektöre geçmek baya zor. senin için durum nedir bilemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yaşam standartını korumak istiyorsan bir kapitalistin buyruğunda eşek gibi çalışacaksın, eğer sermayen yoksa veya mirasyedi değilsen. kusura bakma, kapitalizmin düzeni. benim için ve daha birçokları için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Acımasız hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bi şeylere başlamak ya da değişiklik yapmak için 26 geç ise ben öleyim. "geç kaldım" düşüncesi çok kötü yani biçok şeyi yapmaktan alıkoyar psikolojik olarak. önceden başlamış olsaydın da sıkılmayacağının garantisi yok. o yüzden bi şeyler daha dene yap iyidir. erken olmasının avantajları var, geç olmasının da dezavantajları var ama aşılmayacak şeyler değiller. bi alanda belli bi başarı gösterdiğin sürece kimsenin yaşına bakacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Update: Kocaman bir risk alıp komple değiştiriyorum sektörü finans sektörüne geçiyorum(tabi kendi kafamda). Spk'nın ileri düzey sertifika sınavında 2 dersten kalmışım meğer, şimdi yeni seviye eklemişler 3. seviye ona da ekstradan 2 ders eklemişler toplamda 4 dersten sınava giricem aralıkta onlara hazırlanıyorum. Sertifikayı aldıktan sonra tabi gene iş tecrübesi 0 olacak ama artık bi şekilde halledicez belki tanıdık falan bulunur ya da bankaların yatırım kısımlarında ya da bistte ya da yatırım danışmanlık falan filan firmalarda bir şekilde başvuru spamlayip tutturduğuma maaş falan filan bakmadan ok diycem. Sever miyim sevmez miyim bilmiyorum ama inşallah bir firmada başlayabilirim ve sevip sevmediğimi anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 yaş 26'ysa intihar etmelisin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 broker olursun olmasına da baya sıkıntılı bir iş ya. kolay gelsin valla. sıfırdan başlamak hiç kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 totemic said: lan ben 26 yaşında wow'da raid ve pvp kovalıyordum hala. adam bir de geç demiş. budur. Şu an bulunduğun sektör ve yaptığın iş tam olarak nedir? Finans sektöründe yatırım tarafını düşünüyorsan 3. düzey sınavın yanısıra Türev sınavını da vermen gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 yav said: yaş 26'ysa intihar etmelisin dostum aynen 26 geç bayağı yeni bir sektör için bence de deneyimli olduğun sektörde devam et kimse işini severek yapmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Bence çözüm sektör değiştirmek değil. İnsanların hayatında heyecan yok sıkıntı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 26 yaşıdan kurumsal hayata girmiş kimin hayatında heyecan var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Para ihtiyacım olmadan yaşasam hangi mesleği yapardım sorusunun cevabı insanların yüzde 90 ında mevcut çalıştığı işten farklı iken iş hayatından beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım. Birkaç sene para biriktirip kendi işine girişmek en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar