Wolfshade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2002 said: Remedy, 16 Nisan 2001 14:54 tarihinde demiş ki: Ahaha, O saçma dublajlar ayrı bi muamma zaten ya. Mortal Kombat (ilkinin) star'da gösterilen versionunda en sonunda liu, shang tsung'u öldürür ve shang tsung'un vücudundan çıkan 10'larca ruhun arasından bir zamanlar öldürdüğü liu'nun kardeşi de çıkar ve liu'nun yanına gelir! Peki aralarında geçen dialog nedir biliomusunuz? Liu'nun kardeşi: Sağol Liu, artık ruhum özgür. Şimdi ayrılma zamanı. Liu: Allah'a emanet ol kardeşim. Eyvallah! Not: Eyvalah dedi evet :-D Ehehe selametle git kardesim demisti ya ben eminim :)[hline]PEPSI KOLA HAYATTA İÇİLMEZ ALKOLİK HAREKET ENGELLENEMEZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2002 abi bu 1.5 sene önce.. yuh.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2002 Star wars trtde de Obi Wan diolar işte atiom Obi wan has thaught you well falna dio alta ta Obi Bir seni iyi yetiştirmiş falna dio OBİ 1 yaa haha WAN =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2002 blade oldur kendını evladım kasma daha fazla ıstersen bu gıdısle fazla yasamazsın serefınle ol o vakıt :)[hline]Miras Deyil Alın Teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Kedinin söyledigi o dublaja ben de cok fena takmistim bi ara.Savas efektleri birden lap diye kesiliyo ve sitma görmemis bi ses bagiriyo.Camelot asla les kargalarinin olmayacak! Ouch...[hline]PEPSI KOLA HAYATTA İÇİLMEZ ALKOLİK HAREKET ENGELLENEMEZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 siz onu bırakın, "time machine" ı neden "zaman tüneli" diye çevirirler onu açıklayın bana ehe okuma-yazma bilmeyenleri neden işe alırlarki..?[hline] Wanna Peace? Lets War then 1st!! ----------------------------------------- Damon `Cybron2`Danczak, lvl 64 Omni-Tek Soldier of Rubika1. MAY OMNİ-TEK RULE FOREWER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Norak film ismi çevirilerinde direct translation yapılmaz. Zaman makinası da olur fakat zaman tünelini herhalde daha karizmatik bulmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 ewt film isimlerini çevirirkendikkat çekmesine bakıyolar yoksa çok abuk subuk şeyler olluyo obi bir gibi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Aslında yapılmaması gereken bişi. Sonuçta filmi yapan kişi bir isim bulmuş. O ismi tamamen başka bişiymiş gibi lanse etmek bence yanlış. Ama buradaki isimleri filmin dağıtıcıları belirlediği için belkide anlaşmaları vardır bu isim konusunda. Son of the bitch diye bi film gelmişti hatırlayan varmı. Türkçe olarak ne idi ismi hatırlamıorum şimdi :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Türkçeye cevrildiinde harbi abes isimler oluo karizmadan uzaklasıo isim . Heralde bi izin fln alıolardır yapımcıdan . Gerci zaman tüneli pek Türk halkına uygun deil zaman cukuru desek iski cukurundan dahabi sıcak gelir insanlara . Gerci ole tünel cukur fln hep delikanlıyı bozan kelimeler .[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ahahah koptum ya :lol:[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Vay be Sanrey de pusermış.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Uplayanları tokat manyağı yapmak lazım.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Mayh3m, 06 Ocak 2005 12:22 tarihinde demiş ki: ahahah koptum ya :lol: "ehüehüehü goptum" diye topic up lanır mı ? :hrr:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 pek güldürmedi beni[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 4 senelik konuyu "mushauha koptum" diye uplayan zihniyete mi yoksa tarihlere bakmadan hala yazilanlara cevap veren zihniyete mi aciyim cozemedim. insanlara 4 yillik anilarinin oldugu topicleri kitletiyorsunuz zorla, ayiptir ya.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 [signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish MannerHellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: thanatos, 06 Ocak 2005 18:04 tarihinde demiş ki: insanlara 4 yillik anilarinin oldugu topicleri kitletiyorsunuz zorla hmm evet katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Hala evmi avlıyosunuz ya?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 en güldüğüm film dublajı: askerler taktiği anlatan,kendilerinden bir üst rütbeli ama arkadaşları olan kişinin ağzına bakar konumda dinlerler.Adamın lafı biter ve ok? der...yanındaki sırtına hafifçe vurarak Roger işte bu!(Roger That!) der :-)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Her yerde 5 senelik topicler uplanıyor, töbe töbe..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 simdi olsa saniye de garbage'a atilir be teeey tey :-P[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hehe kedi baya deiştirmişin isimleri:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: HellHound, 13 Ocak 2005 20:09 tarihinde demiş ki: simdi olsa saniye de garbage'a atilir be teeey tey :-P Wallahi öyle :D :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Nickler süfer ya :) AUHAUH[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar