Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksimde Barcade açmak

Mithat

Öne çıkan mesajlar

ehh , dayı kısmı sıkıntı o doğru ama o da olmazsa hiç bilmiyorum ki işi , tek başıma olsam anında batırırım mekanı herif en azından biliyo işi.

En kötü mekan tutmadı çeviririz meyhaneye , doldurur adamlarını , paranın dibine vururuz napalım. Son çare olarak çok para kazanmakta komik duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı sen sakın bu işe kalkışma. sıfırsın şu anda. git bi barda barmenlik yap bi süre hiç bir şey yapamıyorsan, hiç bir bilgin yok ve eğlence dünyasına giriyorsun. hakikaten sandığın kadar kolay değil.

azıcık piş mutfağında. 6 ay bile yeter. çakallığı öğren sonra girersin. samimi söylüyorum, ilk biz gelelim. ama hesaplamadığın inanılmaz şeyler çıkacak, tecrübesiz ticarete girme. dayı faktörünü hele hiç katma meyhane açmayacaksan. aman diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kaç yere başvurdum iş için pişmek şart ama 6 ay çalışsam bile dayı faktörü yinede şart , hem ekstra yardımdan zarar gelmez. Adam joker eleman gibi bişi , motoru falanda var , en kötü ihtimalle şu ruhsat işinde falan işe yarar git gel falan yapar bazı işler için (mekanda kurye olmayacak resmi işlerden bahsediyorum)

Üstüne MSA 3500 liraya 2 aylık barmenlik ve miksoloji eğitimi veriyormuş onuda alıcam hatta eşimle alıcaz ikimizde ama o işin elegant kısmını öğretiyor , ben bir mekanda 6 ay 1 sene çalışırsam o zaman işin p-çliğinide öğrenirim.

Fistan her türlü yardıma açığız nasıl yardımcı olabilirsin neyden bahsediyosun bilmiyorum ama her türlüsüne açığım ben :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün Alex Waldmanın kokteyl barına gittim eşimle adam işini o kadar muhteşem yapıyor ki mekana isim bile koymamışlar no name diyen var alex's falan diyen var değişik bi yer . Taş çatlasın 20m2 falandır mekan o kadar bile olmayabilir bayaaa küçük direk bar tabureleri var zaten.

Old fashioned içtim 38 liraydı fiyat tabii fazla gibi ama hem zaten Türkiyede alkol pahalı hemde adam tonlarca malzemeyi kendisi yapıyor , bara giriyosun içki şişesinden çok kendi yaptığı malzemeler var her yerde şişe şişe hepsi handmade. O yüzden değdi harbiden 38 liraya , daha doğrusu o atmosfere.

Ben oradayken 3-5 kokteyl daha yaptı hepsini izlerken sanatçıyı izler gibi izledim harbiden adam kokteyl satmıyor , kokteyli o yapmak istediği için yapıyor tesadüfen biri ona kokteyli için para veriyor gibi bir havası var.

Böyle yerlerde var istanbulda , kulak misafiri oldum ne dediğini dinledim birileriyle konuşuyordu , başka bir mekan 27bin lira kira ödüyormuş batar onlar falan diye bahsederken 'benim kazandığımın 3 katını kazanmaları lazım sadece kirayı ödemek için' dedi ki bu da 9k falan kazanıyor demek. Bu tarz bir yerin profitable olması bile mucizevi geliyor bana. Adama harbiden helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
alex dediğin yer saçma sapan kokteyle 40 lira verdiğin, genelde meyvesuyunun tadını her kokteyle yager koyarak bastırmaya çalışan, içtiğinde bi bok anlamadığın, pahalı, ayakta soğukta saçma sapan durdupun mekan ya. övülecek bi olayı yok.
alexin olduğu sokak zaten komple leş. heryerden dup tıs son ses müzik meh
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Bunla o kadar kişi dalga geçti , beşiktaşta bi tane var gayet zevkli yer, kazanıyolar mı , zarardalar mı , köşeyi döndüler mi batmak üzereler mi bilemem tabii fakat benim yapacağımdan bile daha tırt oyunlarla (4-5 tane street fighter , 1-2 yarış) adamlar ayakta kaldı şu kadar zaman. Ben bunu açsaydım , 20-25 alet yaptırtacaktım çok daha kaliteli olacaktı mekan . HEP SİZ ENGEL OLDUNUZ.
Sosyal ağlarda paylaş

20-25 makinayı eğer kazandıktan sonra açacaksa zaten kazanamaz.

Bende evdeyim , para gelsinde 20-25 makina alayım diye bekliyorum ama ne tesadüf olmuyor.

Al 20-25 makina , hepside böyle 6 tuş bi joystick değil , silahlısı var , toplusu var , bin tane alet var sadece klasik atari kafasıyla da olmasın. Ondan sonra bak bakalım kazanıyor mu diye , 4-5 alet koyup barcade açtım ben demekle olmuyor o işler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...