Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 elesso said: o parayı batırırsan senin hanım boşar seni. kahve diyarı aç bak iyi tutuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Kadıköy ve Beşiktaş olur ama tutmayacaktır. Bar açıp 2-3arcade makinası koyarak, oyunlarla alakalı yarışmalar ve ucunda birsürü alkol olan etkinlikler düzenleyerek ortamın zamanla nabzını ölçebilirsin, direkt olarak barcade neden olsun istedin bilemedim ancak yaşadığın coğrafya insanını paticikten ibaret sanıyormuşsun gibi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 kadıköy'de bay yengeç var bu arada arcade makinesi olan, street fighter 2 yüklüydü en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ya o zaman mantıklı olanı beşiktaş/kadıkoy civarı normal mekan açıp , içine şu imamın aletlerden 3-5 atıp sırf dekor ayağına yatıp zamanla geliştirilebilir. Ben daha çok kendim çalışıcağım yeri kendim sevecek şekilde yapmaya çalışıyorum bol bol oyun falan , internet kafeye dönmesin diye de alkol ve yiyecek şeylerde bulunsun dedim sadece :D Yoksa bana kalsa ona bile gerek yok direk gaming lounge falan tarzı bişi yaparım alkolsüz olursa çok leş dolar diye korkuyorum tek olay o. House of the Dead şart yalnız , harbiden eğlenceli olur onu sınırsız oynayabilmek. point otel thegame ile internet kafe arasını bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mithat said: Valla işte leş dolmaması için fiyatları ona göre düzenlemek lazım bi de çoluk çocuk dolmasın diye olan ps4 falan fikrini çabuk çöpe attım ps3 hatta ps2 belki ama ps4 şimdilik düşünmüyorum şu imamizerin aletlerden yaparız 3-5 tane biraz büyük arcade ki house of the dead şart harbiden. Oyun neler olacak içerisi nasıl olacak karar verilir ve zamanla evrim geçirir ama hem taksimde olacak hem çok para kazanacak hem leş gelmeyecek elit dolacak hepsi aynı anda olmuyor işte , onu tutturabilsek zaten hepiniz açardınız hani onu nasıl tutturabilirizi bilmiyorum :D Çok elit değil ama çokta fakir işi değil arası bir durum bulmam lazım , mekanın tipi içi elit durmalı ama fiyatlar atıyorum bira 50 lira falan olmayacak , arasını bulmak lazım ne bira 7 lira tarzı olsun ne 50 belki 15 falan olabilir , bu bira tabii gerisini ona göre vurgulamak lazım. Maliyeti X 3.14'ü olsun fiyatlar en mantıklısı :D Bu söylediğin konseptin daha düşüğünü yapan bir arkadaşımın barı var taksimde. Dediğin gibi 2 arcade makinesi, langırt filan var, hafta sonları blues grupları çıkıyor hep üniversite öğrencileri geliyor. İçini kendi dizayn etti, duvarlardan, dekorlara kadar chillout ve hafif salaş. Hafta sonu yer bulamıyorsun. 50'lik 8 TL ama ben hiç barzo görmedim. Barzo gelmesi tamamen lokasyon, yer, hitap ettiği kitle, mekan ve müzikle alakalı. Ucuzlukla değil. Sen gidip türkçe pop koyarsan otomatikman esenler kitlesi akmaya başlıyor. Eğer tarlabaşında olursa kitle yine dolapdereye doğru kaymaya başlıyor. O yüzden yerini iyi seç. Müziği de ona göre seç. Mümkünse alternatif rock yap, hem barzo türkücü tayfa gelmez hemde gençlere ve turistlere hitap edersin. Mekanın enerjiside yüksek olur. Alternatif rock çalan çok da mekan yok zaten Taksimde. Burdan da tercih sebebi kazanırsın. Onun haricinde evet içkiyle gidecek oyunlar güzel olur. Mesela en son kız arkadaşımla benzinde bira ve jenga çok eğlenceli gelmişti. Bunun gibi casual ama eğlenceli oyunlar bulabilirsin ayrıca karaoke düşünmemişsin, bu da taksimde çok az bulunuyor, bunu da düşünebilirsin. Mekan tasarımını da mümkünse çok modern tavsiye etmem, gayet chillout döşersen o sıcaklığı vericektir. İmamın arcade önerisi çok cazip. Ama PS4'ü bende pek desteklemiyorum lakin kinect oyunları güzel gidebilir... Son olarak yer olarak ben taksimden yana oyumu kullanıyorum çünkü lokasyon olarak ulaşılabilirlik çok fazla ve kolay (metro, otobüs, ve en önemlisi sabaha kadar birçok yere dolmuş var). İnsanların sıkılınca başka yere gidebilecek alternatifi var. Sabaha kadar içip eve dönmek sorun olmuyor. Merkezi. vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Peki arkadaşın güzel kazanıyor mu bari? Yeri neresi tam olarak ona göre değişebilir tabii gelen tayfa o yüzden yerinide bilmek önemli. Yani yer neresi ve ne kadar kazanıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 4 sene mc donalds'ın sokağında 4 katlı binayı kiralamıştı ama orada içki ruhsatını alamadığı için bekar sokağa taşımak zorunda kaldı. İşleri iyi gidiyor ama cirosu ne kadar hiç sormadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Bekar sokak sıkıntılıymış , gezi parkı olayları sırasında pek bişi kazanamamıştır ki kira ödeyen insana koyar baya o :D Bakalım öyle çok hardcore gamer yer şeklinde değil ama biraz geek biraz hipster karması bir yer, bol değişik bira markaları kokteyller , blues jazz alt rock falan derken gideri var gibi. Şu alkol ruhsatı muhabbeti bi sıkıntı bi de yer bulmak. Şunlarıda halledersem güzel olacak ama alkol ruhsatı hazır olan yerede baya para istiyorlar. Kendim almaya kalksam kesin daha ucuzdur ama yolu bilmediğimden sıkıntı olabilir daha masraflı bile çıkabilir becereksizliğimden. Konuyu daha detaylı araştırıp hepinize geri dönüş yapıcam. Olurda açarsam bir gece kinect ps4 falan komple sırf paticik gecesi yapıp elimden geldiğince ucuz/bedava yapmaya çalışıcam o geceyi kutlayalım fikir buradan yürüdü sonuçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 alkol ruhsatı hazır olan yeri napıcaksın, alkol ruhsatı devir olmuyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Alkol ruhsatlı yeri satın almayı bilmiyorum ama kiraya baktıydım kiralanabiliyor , sahibi aynı kalıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 kendin kur şirketini kendin al ruhsatını bulaşma öyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Onada bakınıyorum , avukat tanıdık vardı böyle geek/hipster bar açıcam bol kokteylli oyunlu falan dedim çocuk benim kadar gaza geldi , bütün işin hukukunu araştırıyor şimdi. Bakalım eğer çok abartı olmazsa onuda yapma ihtimalim var. Bi de böyle kat kat bina şeklinde değilde metrekaresi geniş yer çok daha iyi olur bu fikir için gibi geliyor bana ama o da misliyle para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 kat kat yer daha avantajli bence ozellikle de deneme yanilma isine gireceksen..3 katli bina olur full alkol ruhsatli en ust katina canli muzik klasik bar cakarsin..ortakat daha yemekli oturulacak bistro tadinda olur en alt bodruma filan da oyunlu alkol acarsin..baktin 3 unden biri kotu gidiyor hemen alternatif uretir baska birsey denersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Ya deneme yanılma yapmak istemiyorum zira eğer bu istediğim tarzda mekan olmayacaksa pek anlamı yok , o zaman yine para kazanmak için iş yapıyorum oluyor , ben yapmak istediğim şeyi yapıp o sayede para kazanmak istiyorum. Şimdi bi tane türkü bar açsam çok kazandırsa ne yazar yine istemediğim bir işi yapıyor olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 çok kazandırırsa istediğin iş olur o zaten merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 böyle mekana ps4 koymak gereksiz ya. Hani oyun yok ki. Açıp Assassins Creed mi oynancak. onun yerine wii, wii u filan lazım. Smash Bros, Mario, Mario Kart, street fighter filan. Amerikada ki böyle mekanlar o nostalji üstünden yürüyor zaten. Nintendo 64 le smash bros oynatıyolar filan. Öyle modern oyunların çoğu gitmez çünkü zati multisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mithat said: .D Hatan ikisini bir arada yapmaya çalışmak. Doğru olan şey oyun-geek temalı bir bar açmak. Ana amaç sosyalleşmek ama bu esnada canın sıkıldığında 2 el KOF'tur, Contra'dır atıp, kız arkadaşların sana ters ters bakmaya başlayınca arkadaşınla masaya dönüp "ee kızlar ne içiyoruz ekiki" diyeceğin bir ortam yaratmak. Mekan tasarımı menüsünden, koltuklara kadar her anlamda konseptle uyuşmalı. Sadece köşeye 2 tane atari makinası atmaktan bahsetmiyorum, ince detaylar farkı yakalatır. 300-400 binin atlında sermayen ve haraç istemeye geldiklerinde toptan götü kaybetmeyecek kadar tanıdık çevren yoksa bulaşma. Ayrıca ilk 6 ay dayanacak gücün olsun ekonomik olarak. Kimliğini, konseptini, tasarımını oturtmak için fikir istiyorsan özelden PM atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mekan ismi için 'Jeton' olarak düşünüyodum :D Ya komple yaparsan sıkıntı denildi , komple yap denildi :D bir karar verilsin artık ya :D Nasıl olsa vakit var daha detaylı avukatla ve muhasebeciyle konuşuyorum legal kısımları ve sermayeyi ayarlayabilirsem daha detaylı mekan dizayn ve içi için komple burada ki herkese sorarım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Pati dışında açtığın mekan atari salonu diye anılcak, kürt çocukları doluşucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 İşte doğru yerde ve ona göre fiyatlar yapılırsa gelemezler paraları yetmez kürt çocukların dendi , ona göre ayar çekmeye çalışıyorum bende. Yani o konuşuldu. Kokteyl olacak , efes bira olmayacak bir tık daha ismi olan biralar olacak (abartı yok duvel/leffe/bavaria/heineken/guinnes) böylece fiyatı yukarı çeksemde en azından çekmek için gerekçem olacak. Kokteyllerde bildiğin sıradan kokteyller ama isimlerini oyun/comic book falan üzerinden alabilir. En klişesi HP Potion/Mana Potion diye kokteyl olmazsa olmaz :D Mekan olarakta güngören düşünmüyorum o yüzden o kadar abartı olmaz , nişantaşına baktım aşırı pahalı öyle böyle değil , şöyle 500k falan olmayan dükkan bulabilsem direk kendim alıcam mekanı daha rahat edicem , şuan harbiden aşırı pahalı dükkanlar ki alkol ruhsatsız düz mekan bakıyorum bjk/ortaköy/kadıköy falan hepsi 100m2 alan 500k+ ki bana 200-250 m2 lazım diye düşünüyorum ben onları bulamıyosun bile sahibindende falan o kadar uçmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Efes satmayacağım diyorsun da, Tuborg - Efes gibi markaların maddi yardımları oluyor onları seçtiğinde (aynı cola-pepsi muhabbeti gibi), oturup konseptini iyi anlatır bir sunumla falan gösterebilirsin belki ciddi güzel bir destek çıkabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Maddi destekleri olursa farklı tabii adfasdf :D O zaman o düşünceyi anında satarım ne kadar destek çıkacaklarına bağlı olarak. Öyle 1-2 milyarlık yardıma satmam , zaten kazanır o kadar , çok ciddi bir yardım yapacağınıda sanmıyorum sırf efes satiim diye 15k+ yardım yapacak hali yok efesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 100bin den fazla alan var tuborgdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 valla avrupa yakasında açda nerde açarsan aç ben gelirim :P Büyükçekmece tarafları falan da olabilir dediğin gibi öbür türlü şehir merkezinde hem dükkan ufak olucak hemde parası çok fazla olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ortakli gir bari bu is'e. Pek bilgin yok anladigim kadariyla. Yanlis anlama , Alkol firmalarinin desteginden haberin yok pek o yuzden dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar