Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL 3. Hafta: Galatasaray - B.Dortmund - 22.10.2014 || 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaaaaaaaaa rezillik resmen ya asfjklhasf.prandelli nin amacını anlamadım ben yani şl maçında oyuncu dinlendirmek nedir lan ahahaha

ilk geldiğinden heyecanlanmıştım ama inanılmaz kötü yönetiyor şuan takımı.yinede sezon sonuna kadar sabretmeliyiz diye düşünüyorum.geçen yıl ki hatayı yapıp sezon ortası hoca değiştirirsek bir daha dötü toparlayamayız
Mesaj tarihi:
Abi her maç sonu bizim amacımız lig buna takmayın demesi milleti ayar eder yanlız. Kupada felanda elenip aynı lafları etme potansiyeli var. 4. yıldız çok önemli gerisi boş vs.
Mesaj tarihi:
calimero said:

aquila said:

maci bosverin, o smart'da cikip trt'ye kizan adami bulun asfd.

https://www.59saniye.com/trt-sporun-galatasaray-dordmund-macini-yayinlamasi/

Bu herif benim beden eğitmeni öğretmenim, lulz.
Eski milli hentbolcuydu galiba.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

calimero said:

aquila said:

Işık lisesi ayazağa?
Mesaj tarihi:
İçeriden kimse bu piyasadan ekmek yediği için bu kelimeleri kullanamazdı ya bir gün olur da çalışırsak diye, dışarıdan adam cart diye söylemiş doğruları. İlla zaten dışarıdan birileri kral çıplak demeli bizde.
Mesaj tarihi:
4-0 yenilmiş olmamıza rağmen hala uefaya gitme ihtimalimiz var , bu kadar rezil oynayıp bu kadar kötü bir sezon geçirip hala uefa ligi + lig ihtimali bile olması çok komik. Uefaya kalsak 3. olup bi de ligi alsak zaten yeter , fazlasına gerek yok.
Mesaj tarihi:
ya bu oyunla uefada bile hiç bir şey yapamayız ilk turda eleniriz.birinin artık prandelli ye elinde marchisio ve pirlo olmadığını söylemesi lazım
Mesaj tarihi:
Bu takım ölüyü diriltir, varsa liginde kötü durumda olan gelsin çaksın bize 3-4 tane kendine gelsin.

Atletik kazma forvetler; Ronaldo ile gol krallığı yarışına girmek isterseniz CL'de bize karşı oynayın

Bruma ve Olcan'ı kadroya bile alamayacağımız kadar zengin bir oyuncu topluluğumuz mu var? Madem beklerin hücumda istediğin hiçbirşeyi yapamıyor, her kaptırdıkları top sana sağ ve soldan elektrik-su olarak geri dönüyor; neden hala bu ısrar? Tarık, Sneijder'den çok top kullanıyor

Takımın sistem üzerindeki memnuniyetsizliği zaten belli, saçma doldur boşaltlar, kanattan fason ataklar. Chedjou ve Nando gibi adamlar bile dün saldı 2'den sonra. Melo dışında kimse götünü bile kaldırmadı. Sneijder çakar ehemehe diyenler Reus yapıştırınca alkışladı.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Gangren said:

calimero said:

aquila said:

Işık lisesi ayazağa?

Yes beybi
  • Yeni Oluştur...