Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL 3. Hafta: Galatasaray - B.Dortmund - 22.10.2014 || 21:45

valequenta

Öne çıkan mesajlar

zaaaaaaaaa rezillik resmen ya asfjklhasf.prandelli nin amacını anlamadım ben yani şl maçında oyuncu dinlendirmek nedir lan ahahaha

ilk geldiğinden heyecanlanmıştım ama inanılmaz kötü yönetiyor şuan takımı.yinede sezon sonuna kadar sabretmeliyiz diye düşünüyorum.geçen yıl ki hatayı yapıp sezon ortası hoca değiştirirsek bir daha dötü toparlayamayız
Sosyal ağlarda paylaş

Bu takım ölüyü diriltir, varsa liginde kötü durumda olan gelsin çaksın bize 3-4 tane kendine gelsin.

Atletik kazma forvetler; Ronaldo ile gol krallığı yarışına girmek isterseniz CL'de bize karşı oynayın

Bruma ve Olcan'ı kadroya bile alamayacağımız kadar zengin bir oyuncu topluluğumuz mu var? Madem beklerin hücumda istediğin hiçbirşeyi yapamıyor, her kaptırdıkları top sana sağ ve soldan elektrik-su olarak geri dönüyor; neden hala bu ısrar? Tarık, Sneijder'den çok top kullanıyor

Takımın sistem üzerindeki memnuniyetsizliği zaten belli, saçma doldur boşaltlar, kanattan fason ataklar. Chedjou ve Nando gibi adamlar bile dün saldı 2'den sonra. Melo dışında kimse götünü bile kaldırmadı. Sneijder çakar ehemehe diyenler Reus yapıştırınca alkışladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Gangren said:

calimero said:

aquila said:

maci bosverin, o smart'da cikip trt'ye kizan adami bulun asfd.

https://www.59saniye.com/trt-sporun-galatasaray-dordmund-macini-yayinlamasi/

Bu herif benim beden eğitmeni öğretmenim, lulz.
Eski milli hentbolcuydu galiba.

Işık lisesi ayazağa?

Yes beybi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...