herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Her türlü makale çevirisi, ödev çevirisi, tez çevirisi, öğrenci ödevi çevirisi gibi pek çok konuda çeviri yapmaktayım. Tez çeviri fiyatları, Ödev çeviri fiyatları tarafımdan oldukça uygun verilmekle birlikte,bütçe dostu tez tercüme fiyatları-ödev tercüme fiyatlarımızla hem uygun fiyatlı çeviriyi, istediğiniz sürede, istediğiniz kalite ve hızda yaptırabilirsiz. Memnuniyetiniz, işin ciddiyetiyle ön planda tutulmaktadır. 7/24 ulaşabileceğiniz telefon numarası ve e-mail adresim: [email protected] 0538 212 56 72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ben arkadaştan 1 lira daha ucuza yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Saeros said: ben arkadaştan 1 lira daha ucuza yaparım neyse ki fiyat vermedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 çevir-men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 hem yapıp hem çevirme şansın var mı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 herkesebendengazoz said: Saeros said: ben arkadaştan 1 lira daha ucuza yaparım neyse ki fiyat vermedim :) işte vereceğin her fiyatın altında yapabilirmiş oluyor bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 iyi de neyi neye ceviriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bi kuzu çevirme yapabiliyon mu, ondan bahset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 herkesebendengazoz said: Saeros said: ben arkadaştan 1 lira daha ucuza yaparım neyse ki fiyat vermedim :) failllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bu devirde ingilizce bilmeyen mi var yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 İngilizce bilmekle makale çevirisi falan yapmak arasında 7 göbek fark vardır yalnız ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Rasmon said: herkesebendengazoz said: Saeros said: ben arkadaştan 1 lira daha ucuza yaparım neyse ki fiyat vermedim :) failllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Dworgian said: herkesebendengazoz said: Saeros said: ben arkadaştan 1 lira daha ucuza yaparım neyse ki fiyat vermedim :) işte vereceğin her fiyatın altında yapabilirmiş oluyor bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Valvyn said: hem yapıp hem çevirme şansın var mı:D onu tüm seçkin kırtasiyeler yapıyor :P :). şaka bi yana öyle bir şey yok dostum. kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 aquila said: iyi de neyi neye ceviriyosun. evet güzel bir noktaya değindin. ingilizceden türkçeye ya da tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 afedersin. algılayamadın sandım. iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Yeminli tercuman arıyorum, akademik seviyede kürtçe bilen. Apple store'da program yapicam onun için lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 kurt yemin etmez, kurt boyun egmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Öyle diyorsun ama kürt,kürdün molotofuna muhtaçtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 satir sonuna gelen kelimeleri hep bolup, alt satira gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar