Katibim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Selam ; Dün eşimle birlikte arabamızı yıkadık Eşim zannedersem tam ıslatmadan kuru bezle ön yan ve arka camları silmiş biraz da kalıntı kalmış Bende ön camı mikrofiber bezle sildim ancak toz zerrecikleri gibi şeyler kaldı ve gece karşıdan gelen aracın farları inanılmaz derecede camda dağılıyor Sanırım bu olay başıma 5 liraya 3 tane satılan mikrofiber(!) bezlerden geldi Sizce ön camı nasıl ve neyle silsem gerçekten cam gibi olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 şaka heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 gözlük temizler gibi silmen gerekir hohlayıp sıcak buharıyla temizleyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ginaly said: şaka heralde. Şimdi bunu deme gerekçeni az çok tahmin edebiliyorum Ancak cidden sadece su ve bez yeterli olmuyor Ben yaptım yağımsı bir tabaka kaldı bazı yerlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 abi bir sıvı varmış cama döktükten sonra yağmur yağsa bile direk akıp gidiyormuş hiç bir şekilde ıslanma ve kirlenme durumu olmuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Selam, Camı güzelce temizle; toz ve kir kalmasın. Sonra da bunu kullan: http://www.henkel.com.tr/trt/content_images/ClinPlusAlkol_pboxx-pixelboxx-82917_300dpi_1772H_1772W.jpg Temiz bir mikrofiber ile kurula veya kağıt havlu kullan ama hav/toz bırakabilir. Bende mikrofiber kurulama bezi var, öyle böyle kurulamıyor, dert kalmıyor. Ama araç içinde bu temizleyiciyi fışkırtmak şart. Ben cama arada clay de uyguluyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 peki aracın ön camının içi içindemi aynısını yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 içini çamaşır suyuyla yapman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Rerore said: içini çamaşır suyuyla yapman gerekiyor çok komikmiş Rerore kardeş gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 mutfakta mı yıkadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Selam, Ön camda iç tarafta da aynısı; clay hariç. Ben uzun zamandır o Clin'i kullanıyorum. Alkollü olduğu için iz bırakmıyor. Ama asla pis/kirli bez ile yapmayacaksın! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Selam, Temizlik suyuna çamaşursuyunu azcık katıp kullananlar da var iç kısımlar için; yağ ve is katmanını temizlemek için ama ben fazladan durulama zorluğu çıkardığı için kullanmıyorum. Dalga geçme amaçlı söylendiğini sanmıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 gazete kağıdı iyi parlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ben dalga geçmek amaçlı söylemiştim çünkü zaten kirlenip de kendini belli etmeyen kısım iç taraf ama çamaşır suyunun işe yaradığını öğrenmek iyi oldu -- güneş batışına doğru iç taraftaki kirler gözüküyor kalın bir kağıt havluyu hafif nemlemdirip silmek de işi çözüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Cam sil + gazete kağıdı. Daha iyi performans aldığım başka bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Dükkanın camlarını öyle siliyordum ufakken de araba camına yazıktır sdf. Ha unutmadan, nerede o eski camsiller azizim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Niye yazık olsun abi, çizmez ki gazete kağıdı sdf. Hav da bırakmaz. Camsillerin de sirkeli olanları var, onlar çok güzel siliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Selam, Gazete ile parlatma yapmak daha iyi olur. Temizleme aşamasında kum/toz parçacıklarını altına alıp zımpara etkisi yapabilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Hazır konusu varken ben de bir soru sorayım izninizle, Benim arabanın da ön camı içerden sürekli buğu yapıyor. Öne sıcak hava üfletsem etsem de bi 15 dakika sonra yeniden başlıyor. Ne yapmak gerekir bundan kurtulmak için? Buğu önleyicilerin kalıcı sıkıntı yapabildiklerini okumuştum sanırım yine burda. Önerir misiniz, önerirseniz hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Camın dış yüzeyi yoğuşma sıcaklığındna düşük olduğu sürece buğu yapar. Sürekli düşük kademede hava göndericeksin ki camın dış yüzeyinin yoğuşma sıcaklığının altına düşmesini engelleyeceksin. Buğu önleyicilere de güvenmiyorum ben. Deniz gözlüğüne fln uygulamıştım bi işe yaramıyordu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Selam, Havalandırman ne durumda? İçerdeki nemi yükselttiğin sürece bu süreci hızlandırırsın. Soru 1: Araç içi su alıyor mu? Abuk sabuk yerlerden araç dışındaki çiğ damlacıkları girebilir, senin kalörifer tesisatın yoğuşma suyunu düzgün tahliye edemez, ıslak kıyafetle girmişsindir araca...vb Soru 2: Havalandırma ayarların ne durumda? Eğer sen paso iç sirkülasyon ayarıdna kullanabilirsin çabuk ısınsın diye içerisi. Veya fan hızın düşük olduğu için kabin içi hava değişimi hızlı olmaz ve camlar yine buğu olur. Ben genelde kışın bile klima kompresörünü açık kullanıyorum nemi dengelemek için. Soru 3: havalandırma sistemini kontrol ettirdin mi? Hem su tahliyesinin kontrol edilmesi için, hem de tıkalı filtreler nedeniyle hava debisindeki düşme sebebiyle. Bir de kabin içindeki eşanjörün üstü toz pislik sebbeiyle keçeleşmiş olabilir ve hem koku yapari hem de yüzeyindeki terleme sebebiyle devamnlı ıslak kalarak buğu oluşmasına neden olabilir. Benden bu kadar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Cevaplar için teşekkürler, havalandırma ayarlayırla oynadım birazcık şimdilik bir sorun yok. Klimayı da kışın genelde kapatırım, nemi dengelemeye yarıyorsa onu da açalım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar