Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 (düzenlendi) turkiye kredi kartim ingiltereden kullanilirmi diye denedim account blocklandi supporta basvurdum acilsin diye, kabul gorurse cok guzel olabilir. turkum lan bir ara steamde calisiyordu ne guzel sonra kapandi o olay. Temmuz 20, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 ahanda becerdim. ahahaha thank you epic. turk kredi karti ve opera browser vpn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 ahanda becerdim. ahahaha thank you epic. turk kredi karti ve opera browser vpn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 harbi oldu mu oyle? ben de surekli ayni sorunu cekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Asia sectim opera vpn den oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 ahanda becerdim. ahahaha thank you epic. turk kredi karti ve opera browser vpn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 ahanda becerdim. ahahaha thank you epic. turk kredi karti ve opera browser vpn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 hehe bu ne la forum spame izim veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 56 dakika önce, goldbären dedi ki: hehe bu ne la forum spame izim veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 56 dakika önce, goldbären dedi ki: hehe bu ne la forum spame izim veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 ben de bir deneyim. belki olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 @Scalanova türk vpn'i ile türk mağazasına girsene abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 okumuyormusun hallettim steamde hallolmuyor ama bunda oldu. benim gibi yurtdisinda iseniz vpn ve turk kredi karti ile oluyor.. diye umuyorum su ana kadar bir kotu mail gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 yok vpn'de asia seçtim demişsin de ondan dedim. tl'e alabildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 evet aldim, vpn bende yok ama opera kullaniyorum deneyeyim dedim onun vpn i ve asia secimi ile oldu. zaten asia europe ve america var vpn seciminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 pre install olaydi bari 30 dakikasi kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar