akirafes Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Scarab çok güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 freelancer ın derinliği ile kıyaslanamaz ama çok zevkli bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 bir borderlands tadı almadım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 para biriktikce gidip mk5 alet edevat aliyorum ben, bu Zeus bolgesinde satiyorlar, zaten mk6 son galiba alien zimbirtilari haric. gemimden memnunum cok. leviathan, dreadnought, prosper ne varsa indiriyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 freelancerin atmosfer super ama uzay, savas, gemi kontrolu vs pek bir mantar be :) tabii zamaninin cok otesinde ama cuvcuv target takip edip donmece :) mining cok kotu, trade hele ahah. benim istedigim gibi her istasyonun listesini tutuyor ama fiyatlar sabit degisim yok buda kotu bu sekilde. gemilere bakayim ilerde ne alabilirim diye ama hic ceken bir sey de yok hani cok guzel gemi mod suz falan oynanamaz npc gemileriymis :( hikayesi merak uyandirdi arti atmosferi muthis. avatar inince gemiden daha bir etkili oluyor bu tarzda. 3030 deathwar diye bir kucuk indie free (istersen para veriyorsun) space sim bunu cok guzel basardi ornegin. tavsiye ederim bir bakin. cok guzel seyler var oyunda. indiana jones tipinde bir abi pek keyifli. keske birileri uyansa artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 aldım dl edıyorum indie forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Blackgate yuzen bir tepsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 gemi cok dert degilde silah kalkan vs olarak mk5-6 ya gecince god mode oluyor bide keske korsan yada militia ya katilica karsi tarafin baseleri temizleme gorevleri olsa ozel, o factionun o sistemdeki seyini azaltsak falan ayni sekilde ilerde questler cok para verdigi icin trade ve mining direk yalan oluyor bunu biraz dengeleyip bikac tanede gold sink getirseler oynanma suresi de artar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 aynen onceden de yazmistim sunlari malesef. gemi su halde http://i.imgur.com/hKfkvsV.jpg haliyle missionlar da bu oluyor. http://i.imgur.com/cGvJLJy.jpg low very low.. ama su var. az once cok degisik bir turret dustu ornegin ocneden gormemistim su basta dusen ve bir daha dusmeyen viridian laserlerim gibi. belki item farm mi yap diyor diablo misali.. ama ne icin ? base yapma, base alma, ne bileyim bir seyler lazim ama zaten iki kisinin yaptigi oyun ve su haliyle bile cok iyi. acliktan cabuk mu somurduk nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 derken viridian mk5 dustu.. yeni sistem eklesinler bari daha zor bir yer. http://i.imgur.com/8FEF3wL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 quest odulleri bi noktadan sonra cok yukseliyor ona biraz ayar cekerlerse daha dengeli olur genel olarak trade vs, space cowboy temeli bir oyunda $$$35427428$$$ icinde yuzmek iyi degil pek :p bide dedigim gibi factionlara daha bi yapilabilecek seyler koymalilar quest olsun gold sink olsun vs galaksiyi dolasmak icin bi amac olmali sonunda bi pirate lordu yakaladimda kestim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ya iyi hoşta uzay oynu deilki bu, tek alakası sağda solda görsel gezegen olması ve warp drive. gemiyi rotate etmenin bi yolu varmı ya? tek axisteyiz hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Suark said: ya iyi hoşta uzay oynu deilki bu, tek alakası sağda solda görsel gezegen olması ve warp drive. gemiyi rotate etmenin bi yolu varmı ya? tek axisteyiz hep http://www.g4g.it/g4g2/wp-content/uploads/2015/09/Endless_Sky_01.jpg endless sky verelim size, f2p !!! open source!!! 2d diye burun kivirmayin ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Suark said: ya iyi hoşta uzay oynu deilki bu, tek alakası sağda solda görsel gezegen olması ve warp drive. gemiyi rotate etmenin bi yolu varmı ya? tek axisteyiz hep 3 defa falan yazdım ben, az okusaydınya olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 abi oyunun degisik ana tarafi oydu zaten :) acikcasi rahat ve oynanabilirligi arttiran bir olay ama tabii bir space sim turu degil kesinlikle. onceden de yazdim AC: Black Flag - sid meiers pirates benzeri uzayda gecen bir oyun icinde freelancer ozellikleri var ayrica random drop vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Namessar said: Suark said: ya iyi hoşta uzay oynu deilki bu, tek alakası sağda solda görsel gezegen olması ve warp drive. gemiyi rotate etmenin bi yolu varmı ya? tek axisteyiz hep http://www.g4g.it/g4g2/wp-content/uploads/2015/09/Endless_Sky_01.jpg endless sky verelim size, f2p !!! open source!!! 2d diye burun kivirmayin ama :P bunlar direk escape velocity : nova yolundan ilerleyen cok guzel yapimlar. Naev (bu daha iyi) Endless Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 baktim senaryoda hop hop sistemleri atlaya atlaya gidiyoruz, bende kendime duzen kurdum her istasyondan 2 local quest yapa yapa gidiyorum bitmesin oyun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 main questin charon ayagini bitirme baride o sistemi sil supur. ben orada durmadim cok fazla baya guzel loot dusuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 anomaly questini yaptim iste son, sonra teyze cagirdi simdi ordayim ana quesste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 refund edıcem sanırım ya pft, oynanabilirlik güzel tabide, keşke carmageddon gibi bişi olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 adam yazmış yaw cidden dreagloth said: istediği kadar gemi yapsın, grafik kassin, istediğin yöne gidemedikten sonra yerim öyle uzay gemisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Ne güzel oyunmuş bu 2 haftadır başka bir şey oynamıyorum. Keşke DLC, devam falan gelse. Denememiş olan varsa tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 buna benzeyen starpoint gemini var, warlords fena degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 lord_gorthaur said: Starpoint Gemini 2 mi alayım Starpoint gemini warlords mu? hepsini oynayamam sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 warlords en son cikini ve kendi faction'nin var. kendi donanmani kurup bolge ele gecirerek ilerleyebiliyorsun. gemini 2 daha solo ve hikaye odakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar