Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW base game + all expansion = €15

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni paket öncesi yine indirim gözüktü. WoW base game + Mists of Pandaria dahil bütün paketler toplam £10/€15/$20.

Ayrıca var olan hesaplara da eksik olan ek paketleri hediye etmişler. Cataclysm'de bırakmıştım, ille gel oyna diyor :/

eu.battle.net
Mesaj tarihi:
BioHazarD said:

g2a'da hep daha ucuz diger yerlere gore, nasil yapiyolar bilmiyorum ama daha onceden wow game time ve diablo 3 + ros aldim normalden daha ucuz fiyata sorunsuz

alayım madem ben buradan ya, ama keyi hemen yollamıyorlar neyse.
Mesaj tarihi:
g2a'dan 2 defa oyun almayı denedim, 2 defa parayı çekip hataya düştü. hataya düştüğü için refund ettiler, parama bir şey olmadı ama hesaba geri dönüşü 3 hafta falan sürdü.

fyi
Mesaj tarihi:
benim işim online alışveriş lan

adamlar ödemeyi alıp hataya düşüyorlarsa benimle ne alakası var

banka ve karta göre değişiyordur

ben visa iş bankası ile denedim usd hesabı var
Mesaj tarihi:
preorderlarda oyun release olana kadar key gelmiyor, bende de wow preorderli suan.

diger aldiklarimda key 5dk icinde geldi.

ustteki arkadasin hataya dusmesi olayi bazi bankalarda oluyordu sanirim, duzelttiler mi bilmiyorum ama ben paypal kullaniyorum sorunsuz.
Mesaj tarihi:
bazı satıcılar şu şekilde yazıyor ondan kafam karıştı.
"Warlords of Draenor 20.12.2014 tarihinde açılacaktır. Şuanda ödeme yapan kullanıcılar sadece önsipariş vermektedir. Ön sipariş yapan kullanıcıların cdkeyleri 19.12.2014 akşamı teslim edilecek bu sayede oyuna tüm oyuncularla aynı anda girebileceklerdir. Bununla birlikte şuan Blizzard üzerinden online upgrade açık bulunmaktadır. Online upgrade yapan kullanıcılara blizzard hediye olarak "Level 90 Character Boost" vermektedir. Cdkey olarak beklemeyip hemen şimdi hediyesi ile birlikte online update yaptırmak isteyen kullanıcılara bu imkanı da sunmaktayız." said:

• Yeni Oluştur...