Phillamon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Yeni paket öncesi yine indirim gözüktü. WoW base game + Mists of Pandaria dahil bütün paketler toplam £10/€15/$20. Ayrıca var olan hesaplara da eksik olan ek paketleri hediye etmişler. Cataclysm'de bırakmıştım, ille gel oyna diyor :/ eu.battle.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 de sanırım warlords alana diğer paketleride veriyorlar, ona bir göz atın derim direk 90 karakterinizde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 60 euro'ya wod + bütün diğer expleri aldım birkaç ay önce, foruma da yazmıştım, blizz'in kendi sitesinden. 90 karakter boost veriyor hem. onu alın çok daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 G2A'dan refli WOD + lv90 = 30EUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 seve seve oynayacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 60 günlük pre paid card 30$ 30 günlük pre paid card 13$ Bu işte bir saçmalık yok mu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 BioHazarD said: G2A'dan refli WOD + lv90 = 30EUR 38 dolar gözüküyor bende, bi gariplik var yahu, fazla ucuz sanki.. 87tl, her yerde 120 liraya satılıyor, bi sakatlık falan mı var acaba anlayamadım hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 g2a'da hep daha ucuz diger yerlere gore, nasil yapiyolar bilmiyorum ama daha onceden wow game time ve diablo 3 + ros aldim normalden daha ucuz fiyata sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Aylığı daha pahalı nerdeyse, yakında free olur bu max 2 sene. itemden falan kırarlar parayı oyuncu kitlesi büyüyeceği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 yakında f2p olur demeye gelmıstım denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 adam her sene, bir önce çıkan exp'i normal paketin içine atıyor, MoP'un dahil olması niye bu kadar şaşırtıyor ki sizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 community f2p kalitesini yakalamış zaten toontown'un kesimi daha olgundu yemin ediyorum http://mmohuts.com/wp-content/gallery/toontown-online/toontown-online-team-work.jpg?bb7a3b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 BioHazarD said: g2a'da hep daha ucuz diger yerlere gore, nasil yapiyolar bilmiyorum ama daha onceden wow game time ve diablo 3 + ros aldim normalden daha ucuz fiyata sorunsuz alayım madem ben buradan ya, ama keyi hemen yollamıyorlar neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 g2a'dan 2 defa oyun almayı denedim, 2 defa parayı çekip hataya düştü. hataya düştüğü için refund ettiler, parama bir şey olmadı ama hesaba geri dönüşü 3 hafta falan sürdü. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ben baya alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ben de alışveriş yaptım sorun yok. bingil genelde alışveriş yapamıyor online sitelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 benim işim online alışveriş lan adamlar ödemeyi alıp hataya düşüyorlarsa benimle ne alakası var banka ve karta göre değişiyordur ben visa iş bankası ile denedim usd hesabı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 preorderlarda oyun release olana kadar key gelmiyor, bende de wow preorderli suan. diger aldiklarimda key 5dk icinde geldi. ustteki arkadasin hataya dusmesi olayi bazi bankalarda oluyordu sanirim, duzelttiler mi bilmiyorum ama ben paypal kullaniyorum sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ben kredi kartıyla alıcam ya, önemli değil zaten boost falan kullanmayacaktım, keyi sorunsuz yollasınlar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Buradan alınca boostu hemen veriyorlar mı yoksa çıkış tarihinde mi veriyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 cikis tarihinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 çıkıştan 2 gün önce yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bazı satıcılar şu şekilde yazıyor ondan kafam karıştı. "Warlords of Draenor 20.12.2014 tarihinde açılacaktır. Şuanda ödeme yapan kullanıcılar sadece önsipariş vermektedir. Ön sipariş yapan kullanıcıların cdkeyleri 19.12.2014 akşamı teslim edilecek bu sayede oyuna tüm oyuncularla aynı anda girebileceklerdir. Bununla birlikte şuan Blizzard üzerinden online upgrade açık bulunmaktadır. Online upgrade yapan kullanıcılara blizzard hediye olarak "Level 90 Character Boost" vermektedir. Cdkey olarak beklemeyip hemen şimdi hediyesi ile birlikte online update yaptırmak isteyen kullanıcılara bu imkanı da sunmaktayız." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 tam bilemiyorum, cust supporta sorabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 tamam şimdi oldu instant boost için 10 $ daha istiyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar