mirt Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Selamlar, Son zamanlarda kafayı Nintendo almaya taktım. Ancak konu ile ilgili baya cahilim ve etrafımda Nintendo ile ilgili bilgi sahibi olan kimse yok gibi gözüküyor o yüzden sorularımı buraya sıralıyorum. 1) 3ds vs XL? 2) Nintendo vs PSP? (Nintendo'yu boşver PSP al daha iyi diyenler için) 3) Pokemon oynamak istiyorum tabii ama pokemon'un da bir çok çeşidi var sanırım. O tadı hangi nintento'dan/pokemon'dan alırım? 4) Nintendo XL Kadıköy'de buldum 400 TL'ye. Şayet XL almam gerekiyorsa fiyat iyi midir, dikkat etmem gereken bir şey var mıdır? 5) Nintendo 3ds bir çok yere sordum ama piyasada bulamazsın dediler. Bulabilirsem nerede bulabilirim, kaça bulabilirim, hangi fiyat aralığı iyidir? 6) XL sorduğum dükkan bana XL'yi kırıp içine oyun yükleyebildiklerini söyledi. Bunun herhangi bir zararı var mı yoksa yardır gitsin mi? 7) Nintendo boşver, PSP yardır diyenler de nedenini yazarlarsa çok sevinirim. Aklıma gelen bir şey olursa ekleme yaparım ama esas sorularım bunlar sanırım. Yardım için teşekkürler :D
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 PSP artık bitti, ama bu muhteşem oyunları olmadığı anlamına gelmiyor. Bildiğim kadarıyla Nintendo'nun Türkiye distribütörü geçen sene battı (yanılmıyorsam) o yüzden ellerindeki ürünleri yok pahasına sattılar. 200 liraya DS'in en son modelini aldı arkadaşım, oradan biliyorum. Ben olsam şu anda handheld işine girmek için biraz beklerim, çünkü Nintendo neredeyse her hafta DS modeli çıkarmaya başladı. Benim PSP Go'm var, 140 liraya İngiltere'den ikinci el almıştım, şu anda üzerinde en sevdiğim PSP oyunları ve emulatörler var. Türkiye'de PSP'ler hala saçma fiyatlara gidiyor. PSP'nin muhteşem bir kataloğu var, ama işte en yeni çıkan oyunları oynamak istiyorsan tercihini Nintendo'dan yana kullanabilir ya da PS Vita alabilirsin.
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 androidler ipadler o kadar yayginlasmasaydi el konsollari da olmezdi ama..simdi resmen can cekisiyorlar..psp mi ben de seviyordum..yazin iyi zaman gecirtiyordu da..ah ah..
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 psp vs 3ds dersen direk 3ds hatta alabilirsen xl bi fire emblem bi pokemon bi bravely default bi zelda falan baya oyalar seni iziblyon tane mario oyunuda cabasi
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Soru JRPG mi yoksa Zelda, Mario, Pokemon mu olmalı bence.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 evet soru aynen o olmalı. 3ds bayağı fos çıktı jrpg için şimdiye dek. toplam 3 tane filan düzgün jrpg çıktı.
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 hangisini alırsan al max 2-3 kez oynayıp kenara koycaksın.
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 yok yaa..elektrikler filan kesikken hayat kurtariyor.. arti tatilde filan havuz donusu dusunu almissin klimayi acmissin..uykuya dalana kadar elinde oyuncak..
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 havuz dönüşü elinde oyun konsolunun ne işi var olm
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Nintendo'da Pokémon var abi. Bitti nokta yani.
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 senko said: havuz dönüşü elinde oyun konsolunun ne işi var olm havuz sonrasi dus akabinde yemek..carpmayacak klima esliginde kestirme ..pre kestirme handheld.
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 senko said: hangisini alırsan al max 2-3 kez oynayıp kenara koycaksın. ayrıca 3ds kadar sikko bi alet yok gelmiş geçmiş en çok abartılan ürün olabilir. bok gibi ufacık ekran, iğrenç ergonomi yoksunu ve ancak ilaç kutusu kadar estetik olabilen tasarımı. rezalet grafikleri de cabası. millet artık elindeki telefonda diablo 3 kalitesinde oyunlar oynayabilirken 3ds de half life, nfs 1 kalitesinde çamur gibi oyunlar oynuyorsun ve bunu yaparken tomar tomar para bayılıyorsun.
mirt Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 senko said: hangisini alırsan al max 2-3 kez oynayıp kenara koycaksın. :(
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 UHD Fifa, CoD falan atmak istiyorsan master race'e katılacaksın kardeş. Nintendonun olayı extreme graphic performance değil.
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 oyunlar pahalı ama parasını çıkartıyor bana kalırsa pokemon 144 saat (daha adam gibi endgame takımını bile kurmuş değilim pvp için) monster hunterda 111 saat oyunun yarısı bitti gibi bravely default 116 saat sürmüş en son SSB4 ü aldım 62 saat oldu ama total time played listesinin tepesine çıkacak gibi duruyor yakında heh ekonomik olsun diyorsan ikinci el bakabilirsin (bi ara sırf ikinci el nintendo ilanlarının olduğu bir site vardı ama bulamadım, kapanmış herhalde)
Öne çıkan mesajlar