paramecium Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Selam, Abi bir türlü mail hesabımı aktif kılamadım. username ve password harici zaten bir ayar yok. Giriyorum ı-ıhh diyor hâlâ. Windows Phone için bunun bir püff noktası var mı? Öküzlüğüm nerede saklı! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Gmail masaüstü outlook ayarlarında olduğu gibi giriş yapman yeterli. pop.gmail.com Port:995 Şifreleme:TLS smtp.gmail.com Port:587 Şifreleme:TLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Selam, Zaten accounts kısmında Gmail mevcut. Seçip mail adresimi ve şifremi giriyorum. Ama olmuyor meret! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 internet bağlantını değiştir. Belki çözüm olur. bi de Gmail'in native app'i varsa onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Selam, Calender ve people falan da alınacaktı oradan ama : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Standart eposta hesabı olarak giriş yapamaz mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Onları alamıyorsun sanırım. Android'den android'e. Benim iphone'da contacts falan patladıydı misal android'den geçerken. Hala toparlayamadım tüm numaraları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Selam, Bir güncelleme daha buldu; bakalım... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 account kısmıdan girdim id pass kullanıyorum aylardır lumiada nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Selam, 3-5 update ile çözüldü iş sonunda :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 ahahaha abi ben direk sync etmistim gugıl ekauntumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Gmail için bir app var mı? Ben hotmail account'umu sync ettiğim için varsa eğer verimli ve kullanışlı bir gmail app'i oradan girmeyi tercih ederim. Edit: Aslında unofficial app'ler çok fakat hangileri iyi kötü bilemiyorum. Bazıları da paralı almaya değer mi kullanan var mı? Biraz açıklarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar