Certhas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bingildak said: watch dogs indirimli 80 tl sanırım alacağım arkadaşlar! kinguin de 20tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 how to survive ve darksiders 2 kaptim van helsinge de goz ucuyla bakiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 abi the evil within 89-tl değil miydi fiyatı ne zaman 105-tl'ye çıktı yA?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 rochard 2.70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 totemic said: abi the evil within 89-tl değil miydi fiyatı ne zaman 105-tl'ye çıktı yA?? 3. kez değişiyo fiyatı evil withinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 https://steamdb.info/sales/?displayOnly=all&category=0&cc=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 hadi ya. harbiden AAA yalan oldu steamden iyi mi.. şimdilik how to survive ve state of decay alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 spore mu alsam acaba ya. 12tl imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Spore'un ilk 2 aşaması çok zevkli de kabile hayatından sonrası sarmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Sagol Catze süper oldu bu. Bende rochard, how to survive falan yok listede. Gerçi buraya bakınca hiçbirşey yokmuş yani neden böyle. Sırf fos oyunlar var. Dün sanitariuma 10 lira verdim 7 liramı geri istiyorum. Ghosbusters alın çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 abi link atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 çoğu indirime giren oyun yok listede. denk gelişi gördüm rochard'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 başka oyun eklenmez değil mi beyler? ona göre dalıcam.. bu arada tavsiye niteliğinde oyunlar varsa söyleyin burdan.. benden how to survive 4.80-tl ve state of decay 10.25-tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Catze said: https://steamdb.info/sales/?displayOnly=all&category=0&cc=tr Liste tamamen yalan şurdan bakın. Sağol tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 10 yıldır wow oynuyom lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 state of decay güzele benziyo aldım saol totemik fdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 listwe güncelleniyo heyecanlanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 GONDARCENGIZ said: state of decay güzele benziyo aldım saol totemik fdh breakdown dlcsini de al tantuni sandbox o dlc ile geliyor baya iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Aynen liste yavaş yavaş güncelleniyor, bütün steam indirime girmiş maşallah. I am alive beklentisiz oynadım oldukça underrated bir oyun çok nadir indirim alır tavsiye ederim. Ghostbusters The Videogame epic nostaljili çok keyifli bir oyun, hastası oldum, gamepad mühim yanlız. 2 liraya Binding of isaac alıp 1 hafta sonra yeni çıkacak oyunuunda 8 lira indirim ile 10 liraya pre order etmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 totemic said: GONDARCENGIZ said: state of decay güzele benziyo aldım saol totemik fdh breakdown dlcsini de al tantuni sandbox o dlc ile geliyor baya iyi.. dlcnin olayı ne hacı sdgsd,ne eklemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 sandbox işte daha ne olsun olm. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 GONDARCENGIZ said: state of decay güzele benziyo aldım saol totemik fdh Oyun hakkında bilgin yok ise oyun kendi kendine oynuyor haberin olsun. Baya kafam karışmıştı başlarda benim, oyun kapalı iken olaylar olmaya devam ediyor, adamların aksiyona gidiyor falan. Bi giriyorsun bissürü şey değişmiş. 3 sayfa başlayan indirim 21 sayfa oldu.GG.Bana çok ekmek çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 daily indirimler yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 4 tane oyun aldım valla bütün fakir oyunlarını topluyorum fgjfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Error Code: -130 hatası alan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar