Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Kdv + otv oduyor aral ama oyle bir magdur edebiyati yapiyorki sanirsin %120 vergi aliyor devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 enayi öttüren vergisi var. yersen. direkt steam'den alınmaz diyenler top sellers'da 2 oyun hariç hepsi dolar denklerinden daha ucuz olduğunu farketmemiş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 BlackRose said: onların aralı devlete bizimki kadar ıvır zıvır vergisi, özel tüketim vergisi, verginin vergisi vs vs ödemiyodur belki fiyatları da makuldür? yok adam bize 70 dolara satıyor yazmıştı işte. Bizim kazıkçının aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 totemic said: beyler bankamatik kartı ile oyun alınabiliyor. haberi olmayan arkadaşlar varsa havale ile ugrasmasın. ödeme seçeneklerinden yerel visa veya mastercard'ı seçerek işlem yapılıyor. yine havale gibi onay süresi var ama.. (o da mesai saatleri içersidir.) Visa Electron kartlar ile uzun zamandır alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Bende artik Azerbaijan Dan aliyorun oyunlari baya ucuzq gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 enpara çıkarttım şimdi walleta nasıl atılıyor bilale anlatır gibi anlatsanıza BoaCompraya falan yönlendirdi yoksa direkt visa ile mi alacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 region locked gorunuyor azari steam. simdi denedim de alirken yukarda bu oyun sura bura vs vs diyor. edit: Notice: Gift purchases for Sid Meier's Civilization: Beyond Earth can only be added to the gift recipient's library if they are in Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kyrgyzstan, Kazakhstan, Republic of Moldova, Russian Federation, Tajikistan, Turkmenistan, Ukraine and Uzbekistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ênpara kampanyası yıl sonu bitiyor değil mi? Devam ettirmezler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Kanuni said: region locked gorunuyor azari steam. simdi denedim de alirken yukarda bu oyun sura bura vs vs diyor. AAA oyunların %99'u region locked. tf2 key ile de almak pek mümkün değil yani. o yüzden fiyatı yükselen AAA oyunları bok oynarız steam'den.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 acaba amerikalilar da bizim gibi bilmem nereden ip degistirelim steami kandiralim 1 yerine 3 oyun alalim diyor mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 transformers oyunlarını deneyen var mı alınır mı? Aarklash Legacy diye oyun var tactical str rpg 7.75tl kaçırmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 sabonis said: Kanuni said: region locked gorunuyor azari steam. simdi denedim de alirken yukarda bu oyun sura bura vs vs diyor. AAA oyunların %99'u region locked. tf2 key ile de almak pek mümkün değil yani. o yüzden fiyatı yükselen AAA oyunları bok oynarız steam'den.... Nuuvem o zaman np. Thx btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 wasteland 2 fiyati cazip olmus aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 SenariouS said: wasteland 2 fiyati cazip olmus aldim kaça aldın hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 58tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 şöyle uzayda gemimiz ile gezegenler arası ticaret falan yapabildiğimiz oyun var mı ya bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ya beni yanlış anlama da hatta bu konuya da yazmıştım şu fiyat nasıl alsam mı daha da indirime girer mi diye? Keşke araştırsaydın az piyasayı. Ben key olarak aldım ranger edition çıktı hem de 1. oyun da var yani. çok uyguna geldi. Reklam olmasın ama DH'nin orijinal oyunlar diye bir satış bölümü var orayı arada kollayın bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 sende haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 enpara ile steam wallet alırken , visa visa (ülke içi) finansbank hangisi seçiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Kredi kartıyla alıyor gibi alacaksın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 banka seçince havale istiyor, o hesaba parayı referansla yatırınca oyunun geliyor ama geç tabi 1 gün sonra mı ne. yine kredi kartı felan kullanın hemen oynamak istiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 totemic said: şöyle uzayda gemimiz ile gezegenler arası ticaret falan yapabildiğimiz oyun var mı ya bildiğiniz? x serileri freelancer 3030 deathwar starpoint gemini 2 smugglers 5 drox operative space rangers hd vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 http://www.elitedangerous.com/ bunu düzgün yapabilirlerse süper olur frontier elite in yenisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 gog dan xwing tie fighter cikmis..modernize etmisler guncel makinelerde de calisabiliyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar