dana22 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ramses biliyor abi isi..asla alt takimlarin yonetimi ele almalarina izin vermeyin asla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 dolu halde gidip tanistigim hatun direkt bu beni goturecek ya da gidip baskasini goturecek diye dusunuyo. rekabeti hisseden hatun hoslandiysa zaten rahat geliyo. isi uzatmaya gotu yemiyo kaciracak diye. bos halde tanisinca, gereksiz sacma sapan muhabbetlerla zaman kaybettikten sonra telefon numarasi alalim da sonra bi ara gorusuruz falan derken uzadikca uzuyo. zaten bos olunca ne istedigini gosteremiyosun hatuna. tekrar tekrar bulusacaksin da ortam isinacak, birbirine yakinlasacaksin da ohooo bu orneklerde kezbanlar yok tabi. orneklerimiz rus, tatar ve koreliler uzerinden. ha, kontrolu penise birakinca bir de alkolle birlesince bazi hatalar olmuyo mu, oluyo tabi. ama o kadar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 çok sık yaptığım dönemlerde de garip gurip kararlar verdim, aşırı etkisi yok bence ha 5 gün bence biraz çok o zaman alt kısım yönetimde baskın rol oynuyo dfg bu arada ne fap var ne sigara. dışarı çıktım 20-30 dk. bi işim vardı hallettim sigara yaksam mı dedim yanıma almıştım evden çıkarken. hayır dedim durdum cadde ortasında 1dk kadar falan mal mal bakınıyorum etrafa asd sonra bi hatun gördüm bunun üstüne yakılır diye düşündüm, lakin dedim ki boşver, yönümü değiştirdim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 tüttürmeye çıkcam galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ramses haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 herkes patladı galiba ses seda yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Lan açın baraj kapaklarını yazık etmeyin kendinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 soguk emenike sicak diyarlara goc etti coktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 nationass gifgraphics dsfsdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 göte bak konuşuyor resmen. loblara diş taksak "baba baba" diyecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 biyiktan inciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 YAAAAAAAAARRRRAAAAABBIIIIIIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 şikayet edeyim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 gifin devamı yok mu arkadaşım öyle ortada bırakıosunuz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 yüzü tanıdık gibi baya edit: yüzüne bakabildim evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 pontipati said: herkes patladı galiba ses seda yok asdf Devam ediyorum ben :3 Gregoyu da ispikledim yine sdfasd işte falan açıyoruz lan patiyi spoya al bari allahsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 naptın ya 1 hafta oluyor senin (:P) ben de herkes bıraktı sanıp çekilmiştim tekrar gireyim bari 21.10.14 00:41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bu maratonun sonundaki mükafat nedir? yoksa hıristiyanlığın ilk zamanlarında çöllerde manastırlara çekilen keşişlere mi özendiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 chronic masturbation'ın önüne geçmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 mastürbasyonu kötüleyen tek şey sadece dinler. bir şey olmaz, ha sabah akşam yapın ha haftada bir. erken boşalan zaten erken boşalır, yarım saat makine gibi çalışan da aynen devam eder. kendinizi kandırmayın. ha çok mastürbasyon yapınca cinsel isteğim azalıyor gibi dertleriniz varsa orası ayrı. ona bi şey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 b.yik yine ne sallıyon bi sus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 biyik akıl dolu yorumlarından yapmış yine ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Biyik said: bu maratonun sonundaki mükafat nedir? yoksa hıristiyanlığın ilk zamanlarında çöllerde manastırlara çekilen keşişlere mi özendiniz? Aralıkta döğüşüm var bişi deniyorum ben =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar