Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ha sen daha girmedin ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 cep trafiği düzgün güncelleyin girersen. yeşil diye giriyorum 8km hızla gidiyorum çok küfür ediyorum. yapmayın böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 torpilin yoksa ne diye bizi ugrastırıyon burda gardaş? dağılın beyler daha torpili yok mahalli idarede çalışabileceğini sanıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 IBB'yi bilmemde BELBIM'i deneyebilirsin...IBB fıs diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 BELBIMem beyim bimir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 valla iş gereği isbak'a gittim geçenlerde. isbakta satınalma grubunun tamamı badem bıyık, ar-ge grubunun tamamı hoca tayfası. çatışma var resmen. torpilin yoksa giremezsin pek ihtimal vermiyorum. arada istisna göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 işbank dediğin ulusalcı bankası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Yakın zamanda bir daha gorusmeye gidecegim, bakalım ne olacak, olan biteni haber veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bak şimdi sana 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi bir memur olarak cevap vereyim ; Eğer belediyeye bu kanununa tabi olarak girersen yaşadın bir ömür rahat edersin keyifli keyifli oturursun (belediyelerin rahat olduklarını duymuştum) Maaş konusunda sıkıntı yaşamazsın ben 8/1 bir memurum aldığım maaşın aynısını sen yeni başlayınca alabilirsin Üstelik yemek ve servis te ücretsiz sanırım Zabıta olarak çalışan bir yakınım bayramlarda çift maaş aldıklarını söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum Amaaaa birde işin farklı bir rengi var Belediyeler son zamanlarda tüm departmanlarında neredeyse taşeron çalıştırmaya başladılar... Eğer sen de onlardan biriysen ve taşeron firma aracılığı ile belediyede görev alacaksan yandın... bir maaş + SGK + yol + yemek alırsın ama her türlüde ayakçı olursun her işini sana yaptırırlar Seçim senin belediyeye girmek bir noktada iyi bir şey ama dediğim gibi 657 ye tabi olarak girmek için KPSS gerekiyor Umarım yardımcı olmuşumdur. Bilgi edinilmesi ve gereğini rica ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 gereğini niye rica ediyon? bilgi edinilmesi yeterli olur.. asdf Belediyeler rahat demişsin ama rahat falan değil. herşey başkanın iki lafına bakıyor. Bir gun müdürsen ertesi gün atık su'da çalışabiliyorsun. Eğer taşeron olarak çalışıyorsan işler daha fena tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 totemic said: gereğini niye rica ediyon? bilgi edinilmesi yeterli olur.. asdf Belediyeler rahat demişsin ama rahat falan değil. herşey başkanın iki lafına bakıyor. Bir gun müdürsen ertesi gün atık su'da çalışabiliyorsun. Eğer taşeron olarak çalışıyorsan işler daha fena tabi.. arkadaş akp li değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 iste o zaman da soyle oluyor.. hersey basganin iki dudagi arasinda bir gun taseronken oteki gun kadrolusun..bir gun copte calisiyorken oteki gun arpaligin basinda mudursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 SeaGle said: işbank dediğin ulusalcı bankası? Adam işbank ulusalcı değil dememiş zaten. İsbak tan bahsetmiş sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ahah yanlış okumuşum sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar