Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 dün harbi dedi bunları ama asflkjhaslf
scorch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 albayrak ingilizce biliomuymuşta sözleşmeyi okumuş? yada o bizim tarzan çevirmişse öyle anlaması normal bence :D kimbilir neler yazıo sözleşmede http://www.webaslan.com/img/5/2011/mert_cetin54.jpg
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 http://www.habervitrini.com/spor/prandellinin-sozlesmesi-adama-kafayi-yedirir-817038/ demiş
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 takımın düştüğü hallere bak asfjlhasf albayrak ne ya
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 yıldız oyuncumuz ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel sözleşmesini fesh etmiş :(
fizban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Red said: albayrak, prandelli ile çok fantastik sözleşme var ondan gönderemiyoruz ayağı yapmış. yok ünal aysal demişki 4 ülkede takım kuracaz her sene başka 1 takımın başında duracan. sdjfhdsj öyle saçma şey mi var amk. aziz medyası çalışıyor.aziz derken?
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 memlekette amk dışında gs li gazete yok, onu bi kenara koyun da.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 gs basket feda demiş. sira fitbolda
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 köylü albayrak sistemi yanlış anlamış. bi de çıkıp açıklama yapıyor ahahha. ulan aysal başkanı harcadılar ya bir şey demiyorum. terim lobisi kına yaksın takımı ne hale getirdiler.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 terimle alakası yok, hem fakirdiniz hem şeyiniz büyüktü. iyi oldu.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 unal basgan kendi zengin olunca, klubun fakirligini anlayamadi heralde.
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Red said: köylü albayrak sistemi yanlış anlamış. bi de çıkıp açıklama yapıyor ahahha. ulan aysal başkanı harcadılar ya bir şey demiyorum. terim lobisi kına yaksın takımı ne hale getirdiler. köylü gibi yorum yapmışsın Galatasaray Futbol Takımı teknik direktörü Cesare Prandelli, bugün GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Prandelli tarafından yapılan açıklamaların deşifresi şu şekilde: Cumartesi günkü mağlubiyetten ve yaşanan tüm olayların ardından, bazı konulara açıklık getirmek istiyorum. Öncelikle herhangi bir sorumluluktan kaçmadığımı, tüm yapıcı eleştirileri kabul ettiğimi ve buraya bu önemli hedef için geldiğimi tekrardan söylemek isterim. Eski başkanımız beni çok önemli ve yenilikçi bir proje ile ikna etti. Bu projeye göre; Avrupa’da, biri İtalya’dan, biri Almanya’dan ve biri İngiltere’den olmak üzere, üç kulüp satın alınacak ve bu kulüpler, Galatasaray ile birlikte benim kontrolümde olacaktı. Benim idealimdeki kadroda 20 oyuncu ile birlikte altyapıdan dört oyuncu daha vardı. Böylece kadronun kalitesini arttırarak geçtiğimiz sezon yaşanan istikrarsızlığın önüne geçmeyi planlıyorduk. Göreve başladıktan sonra Pato, Ibarbo, Doria, Balanta, Marcelo, Douglas, Campbell ve Song gibi oyuncuların transferi için iletişime geçmiştik. Ve bu isimlerden en az ikisini kadromuza katmak istiyorduk. İmzayı attıktan 20 gün sonra ise bunun tam tersine Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Hanım, samimi bir şekilde, ekonomik olarak böyle bir gücümüzün olmadığını ifade etti. Başkan ise kendisinin bu durumun üstesinden geleceğini söyleyerek başka isimler önermeye devam etti. Sonrasında yaşananları biliyorsunuz. Biz durumu kabul ederek kollarımızı sıvadık, elimizdeki takımdan maksimumu almak için çalışmaya devam ettik. Tekrar hatırlatmak istiyorum, 32 kişilik bir oyuncu kadrosuyla antrenman yapıyoruz. Biz oyuncu almasak da, kadromuzdan oyuncu da göndermedik. Bu kadar geniş bir gruba sahipken zorlukların ne olduğunu anlamak pek zor değil. Sonrasında Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi başladı, kolay olmayacağını hemen anladık; ama demoralize olmadık. Başkan ise ilk olarak oyunumuzun kalitesini eleştirdi, daha sonra da fazla bir açıklama yapmadan istifa etti. Yeni yönetim, açık fikirler ve güçlü bir iradeyle bu zor durumu bir önceki yönetimden miras aldı. Ve şu an bu durumu düzeltebilmek için çok çalışıyorlar. Şimdiden, biri kendi aramızda, diğeri ise futbolcuların da katılımıyla olmak üzere, herkesin kendi sorumluluklarını alması yönünde, iki de toplantı yaptık. Burada bir şey söylemem gerekiyor. Benim sözleşmem hiçbir şarta bağlı değil. Bilakis, ben buraya kazanmak için geldim. Para kazanmaya değil. Benim geçmişim çok açık ve nettir. Her zaman kendi sorumluluklarımı almışımdır ve karşılığında hiçbir şey beklememişimdir. Ben burada tarihi başarıyı elde edebilmek için çok çalışıyorum, şimdiden katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Ve bunu başarabileceğimize hâlâ inanıyorum. Cesare Prandelli Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ya normalde hoca kovmaya karşıyımdır da prandelli öeh dedirtti resmen ya asdgas.tamam çok geniş bir kadromuz yok ama bildiğin rezil olduk bu sene.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Prandelli bildiğin şerro ya, Mancini bunun on katı adamdı, bu sadece kovsunlar paramı alıp gideyim derdinde, 80lik Aragones şundan daha çok fayda vermeye çalışmıştı. Bu TRye gelen ünlü yabancılar arasında kulübü en az umursayan oldu, kim ne derse tamam abi çekiyor nerdeyse çaycının lafıyla takım kuracak. Gerçi bizim topçuların kezban kafası değişmedikçe Guardiola gelse yine fıs, belki de Prandelli çabuk çözdü Türk insanını ve ben mi adam edecem bu kekoları dedi saldı herşeyi.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Llama said: hocayı kovalamışınızay hadi insallah =)
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 abi italya milli takımından belliydi adamın durumu zaten asdafsd. niye bu kadar beklenti içine girildi ki acaba
madcow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 italya milli takımını calıstıran adam sol acıkta yektayı oynatmaz diye bekliyosun ama iste bazen olmuyo. ah su ersuna kapat ataydık sene sonuna kadar fena olmazdı.
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Hürriyet Hikmet Karaman ve Tugay adaylar arasında değil diye haber yapmış. Hagi gelmez yine inşallah.
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 hagi gelecek kesin ya fsakasfhbaskjf bizimkiler silksen akıllanmaz
Öne çıkan mesajlar